View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
garret
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:53 am Post subject: Zvuk paliva v nádrži |
|
|
Zdravím... mám možná takový torchu hloupý dotaz, zajímalo by mě jestli má někdo další taky stejný postřeh.
Při prudším dobrždění např. na křižovatce se mi zdá jako bych slyšel jak se voda převaluje v nějaké větší nádrži, jako bych vezl kanistr z půlky plný vodou a při zabrždění se voda v něm převalovala tam a zpět. Nic takového samosebou v kufru nemám, takže logicky mě napadá že to musí být snad nafta v nádrži. Máte někdo podobnou zkušenost? |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:19 am Post subject: |
|
|
Možno ti predajca ako bonus zabalil demižónik s dobrým vínkom. Treba popozerat, idu sviatky, hodí sa. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
garret
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:28 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Možno ti predajca ako bonus zabalil demižónik s dobrým vínkom. Treba popozerat, idu sviatky, hodí sa. |
Tak nebylo by to na škodu... ale do kufru jsem se už díval a nic kromě malé plastové lahve s kapalinou do ostřikovačů (téměř plnou) tam není. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:46 am Post subject: |
|
|
Tak ju vyndaj a vyskusaj jazdit bez nej. Podla mna to robi ta kvapalina. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 3:55 pm Post subject: |
|
|
Môže to byť aj to palivo v nádrži, ale pri zapnutom motore som si to nikdy nevšimol, len ak prudšie zastavim a hneď vypínam motor, vtedy je to počuť.
P.S. Demižónik by nebol odveci, poznáte tú upravenú reklamu na mobilného operátora:,,Vianoce hej a hou, vínko beriem zo sebou..." Mimochodom už mi to lezie na nervy, všetci to vyspevuju.... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
yatess55
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 10:09 pm Post subject: |
|
|
Je to asi to palivo v nadrzi, tiez ma to otravuje. Dnes som si to vsimol, ked som siel do fordu a pri parkovani som kolesom dobrzdil o obrubnik chodnika. V tom momente sa polovica nadrze nafty preliala na jednu strannu a poriadne to zblnkalo. Stretol som tam aj jedneho fusionistu z PN ale musel som ist tak sme moc nekecli. ale videl som opodial zaparkovany fusion z KE nebol tam niekto z vas? myslim Dulius, getrag, dj double?? uz neviem presne to cislo, hovorim o Bulharskej ul. V Trnave kusok od fordu. _________________ FoFu, Duratorg 1.4, 50kw,ps68, Tango, Flair X, folie,senzory 5,1L/100km |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
šipka
|
Posted: Thu Mar 05, 2009 5:15 pm Post subject: |
|
|
I mně to dělá a všiml jsem si toho, aniž bych četl tohle téma. A obrubník k tomu nepotřebuju _________________ impotentní ježek nepíchá |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|