View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdenal8
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 10:21 pm Post subject: |
|
|
Taky sem s Fordama spokojený. Maji svoje mouchy, ale tak nějak jako každý jiný auto. Sice mam teprve třetího, ale nedam na ně dopustit. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:34 am Post subject: |
|
|
Samosebou je ina vec ako "závada" a druha vec je behat po aute s lupou. Verte, ak to urobíme, môžeme možno napísať podobnú stránku. Nič nie je dokonale. Možno tak na 99,9% kozmicka lod, ktorej súčiastky a dielce sa x-krat kontroluju. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 4:16 pm Post subject: |
|
|
dodo50 wrote: | No nevím kam to dát, tak to dávám to tady. Dnes jsem narazil na zajímavé stránky jednoho majitele fusiona.... tak jen pro zajímavost.... i toto se může stát... http://sweb.cz/fordf/ |
nie je to ten nick, co bol aj u nas a pisal v kuse len same negativa? potom ho to asi preslo a uz nepisal.
Inak na ten web do diskusie som vlozil linky na nas web _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dodo50
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 5:59 pm Post subject: |
|
|
Nevím, jestli tvůrce stránek auto prodal, ale mám dojem, že tam žije už jen diskuze a autor již tyto stránky "neudržuje". Aspoň mám ten dojem, nevyznám se tak v IT. Anebo to je Fake? _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:42 pm Post subject: |
|
|
dodo50 wrote: | Nevím, jestli tvůrce stránek auto prodal, ale mám dojem, že tam žije už jen diskuze a autor již tyto stránky "neudržuje". Aspoň mám ten dojem, nevyznám se tak v IT. Anebo to je Fake? |
neriesil by som to,nie je to vobec podstatne.
Proste mohol mat nejaky nepodarok, no a co?
kaslime na to ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|