Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Plateny web
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv
View previous topic :: View next topic  

Aky bude mat nazov nas web?
www.ford-fusion.sk
61%
 61%  [ 8 ]
www.fusion-club.sk
23%
 23%  [ 3 ]
www.ford-fusion.eu
7%
 7%  [ 1 ]
www.fusion-club.eu
7%
 7%  [ 1 ]
www.fusion-ford.sk
0%
 0%  [ 0 ]
alebo inaa,cakaam navrhy ...
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 13

Author Message
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

destroy wrote:
Henry Ford, cely si nejaky mimo Smile

Fun=sranda, Fan=fanusik. Asi myslis FAN Club, nie FUN Club.
Preto mozno to nedorozumenie. Mne by tiez vadilo keby si mi
povedal gay namiesto guy Wink

Navyse Henry, podla mna ak chces pomoct aby bola stranka o fusionoch vyssie vo vyhladavaci google, staci ak das hladat "fusion club", nalistujes nasu stranku a kliknes na nu. Vtedy si to google zapameta a posunie nasu stranku vyssie. Ale vyhadzovat Duliusovi na oci ze este vyssie nie je nema vyznam. Jeho proste nenapadla taka kombinacia vo vyhladavaci a kedze teba napadla, podme to teda radse napravit a nie sa tu hadat.

konecne rozumne slova. beriem.
ja sa nehadam, to bola len taka moja pripomienka.
preco nie si minimlane moderator? asi by sa tu dalo aj diskutovat, nie len mazat.
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Henry Ford wrote:
destroy wrote:

Navyse Henry, podla mna ak chces pomoct aby bola stranka o fusionoch vyssie vo vyhladavaci google, staci ak das hladat "fusion club", nalistujes nasu stranku a kliknes na nu. Vtedy si to google zapameta a posunie nasu stranku vyssie. Ale vyhadzovat Duliusovi na oci ze este vyssie nie je nema vyznam. Jeho proste nenapadla taka kombinacia vo vyhladavaci a kedze teba napadla, podme to teda radse napravit a nie sa tu hadat.

preco nie si minimlane moderator? asi by sa tu dalo aj diskutovat, nie len mazat.

administratorovi napises, ze preco nie je moderator?
pocuvaj ... skludni sa, tu nikto nic nemaze, zatial, ale ked budes pokracovat, tak zacneme ... Rozumne slova destroy ma, len si to precital este raz, pisal o Tebe
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

olinkja wrote:
Henry Ford, v tej vete je ukryte vsetko, tvoje posobenie na tomto fore bude destruktivne a o tom to je a je to aj vidno na tvojich prispevkoch Exclamation

ano, mas pravdu, ze v tej vete je ukryte vsetko. moje posobenie tu vsak nemalo byt destruktivne.
pracujem v jednej firme, ktoru Ing. Duľa poziadal o spolupracu. jedine co som chcel bolo prebehnut celu stranku a zistit kto vsetko chodi na forum. neviem co je v tom destruktivne.
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
Henry Ford wrote:
destroy wrote:

administratorovi napises, ze preco nie je moderator?
pocuvaj ... skludni sa, tu nikto nic nemaze, zatial, ale ked budes pokracovat, tak zacneme ... Rozumne slova destroy ma, len si to precital este raz, pisal o Tebe

ja viem ze pisal o mne. ved jeho som sa pytal, ze preco nie je moderator- citoval som jeho prispevok, nie tvoj. pri jeho mene nie je ziadny napis "admin"
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

Henry Ford wrote:

ja viem ze pisal o mne. pri jeho mene nie je ziadny napis "admin"

OK, uz vies, je administrator
destroy

PostPosted: Thu May 10, 2007 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, mam administratorske prava na toto forum a obcas cosi zmoderujem. Fusion Web je cisto Marekov web a podla mna je celkom lahko na google najditelny. To ze ci ho v nejakom slovnom spojeni najde na prvej stranke sa casom urcite zlepsi. Henry, mozno ste si koli par nespravne vylozenym slovickam s Marekom nepadli do oci, ale to este neznamena ze by sme nedokazali ocenit tvoju snahu pozriet sa na objekt reklamy a podebatovat tu s nami. V podstate prihlasit sa na nejake forum a este v ten isty den dostat vyhrazky na ban od admina svedci mimo ine aj o tom ze forum je zive a svieze Smile))))

Priznaj sa, aky web robis?

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
View user's profile Send private message
DANID

PostPosted: Thu May 10, 2007 7:17 pm    Post subject: VOU!!! Reply with quote

PRESTANTE SA BAVIT O TAKYCH KRAVINACH,WEB JE HLAVNE PRE FUSIONISTOU,ALE SAMOZREJME AJ PRE INYCH MAJITELOV AUT,A MILION LUDI MILION CHUTÍ,KAŽDY MA SVOJ NAZOR A MOŽE SA SLOBODNE VYJADRIT "ČO BY TU MOHLO BYT LEPŠIE A LEBO ČO TREBA ZMENIT" DULIUSOVU PRACU TU NIKTO NEKRITIZUJE HADAM,HENRY FORD LEN UPOZORNIL NA SVOJ NAZOR. OK??
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

mas pravdu, je cas na uzatvorenie tejto debatky ... LOCK
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum