Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Plateny web
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv
View previous topic :: View next topic  

Aky bude mat nazov nas web?
www.ford-fusion.sk
61%
 61%  [ 8 ]
www.fusion-club.sk
23%
 23%  [ 3 ]
www.ford-fusion.eu
7%
 7%  [ 1 ]
www.fusion-club.eu
7%
 7%  [ 1 ]
www.fusion-ford.sk
0%
 0%  [ 0 ]
alebo inaa,cakaam navrhy ...
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 13

Author Message
Hradečák

PostPosted: Thu May 10, 2007 7:26 am    Post subject: Reply with quote

DANID wrote:
DULIUS,JA OSOBNE SI MYSLIM,ŽE KED UŽ SI SI DAL TAKU PRACU S TYMTO WEBOM,NEMAL BY ZANIKNUT,A MOŽE FUNGOVAT DALEJ,NAKOLKO ZISKAL OBLUBU U PRIAZNIVCOU FUSIONU.

Má pravdu.
Back to top
View user's profile Send private message
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 8:19 am    Post subject: Reply with quote

preco by mal web zaniknut?
nie je na to ziaden dovod ani predpoklad, skor naopak ... web ide dopredu, vyvyja sa
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 9:16 am    Post subject: Reply with quote

tak potom som asi iný. ale ked hladam konkretnu stranku a viem ze je to slovenska funstranka o ford fudion, tak sa snazim nakrmit google co najviac informaciami. pretoze ked hladam nap. turisticku informacnu kancelariu v poprade, tak nezadam do googlu iba "turisticka informacna kancelaria" Laughing
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 10:13 am    Post subject: Reply with quote

Henry Ford wrote:
tak potom som asi iný. ale ked hladam konkretnu stranku a viem ze je to slovenska funstranka o ford fudion, tak sa snazim nakrmit google co najviac informaciami. pretoze ked hladam nap. turisticku informacnu kancelariu v poprade, tak nezadam do googlu iba "turisticka informacna kancelaria" Laughing

toto je seriozna stranka, toto nie je FUN stranka ... takze ak hladas FUN stranku, hladaj inde Smile

ja ak hladam informacie o aute, napisem jeho nazov ...
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 10:17 am    Post subject: Reply with quote

ste fanusikovia fusiona? ste. tak preto som hladal funclub.
ak chcem hladat fotky, tech. informacie, stranku importera- zadam fusion. Shocked
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 10:52 am    Post subject: Reply with quote

som predovsetkym majitel Fusiona a tento web som nerobil len tak zo srandy, na zabavu, ako pises FUN ...
uz nemam co dodat ...

P.S ty si za platenu domenu a si ochotny aj prispiet na jej chod? Nie je vsetko len tak. Si za platenu, ale je Ti jedno aky bude mat nazov, tiez zaujimave. Myslis, ze keby sme dali www.ford-fusion.sk, tak by Ti ju naslo, keby si zadal fusion club do googlu? ee .. vysledok by bol rovnaky, ako je teraz, lebo aj teraz sa v nazve nachadza fusion a to je hlavne.
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 11:27 am    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
som predovsetkym majitel Fusiona a tento web som nerobil len tak zo srandy, na zabavu, ako pises FUN ...
uz nemam co dodat ...

P.S ty si za platenu domenu a si ochotny aj prispiet na jej chod? Nie je vsetko len tak. Si za platenu, ale je Ti jedno aky bude mat nazov, tiez zaujimave. Myslis, ze keby sme dali www.ford-fusion.sk, tak by Ti ju naslo, keby si zadal fusion club do googlu? ee .. vysledok by bol rovnaky, ako je teraz, lebo aj teraz sa v nazve nachadza fusion a to je hlavne.

ok. tak skusim vynechat to fun, lebo ako vidim, stale ta to niekde taha. zadaj si teda do googlu fuison kub. to je asi najlogickejsi vyraz ak hladas takuto stranku. ved hadam nie je umenie pridat zopar keywords. či? mozno je viac blbcov ako ja a uz mesiac googluju a stale nenasli.

PS: mas pravdu, je jedno ci to bude platena domena alebo free, pokial nemas v hlavicke html tie spravne klucove slova, tak budes prichadzat o navstevnikov.
a este ohladom prispievania. ja nemam fusion, ani neplanujem kupovat. som tu pre nieco ine, ale to casom pochopis.
olinkja

PostPosted: Thu May 10, 2007 11:59 am    Post subject: Reply with quote

Henry Ford wrote:
teraz som to skusal zasa. ale dal som vyhladat fusion club, klub, funklub...- vtedy tento web nenajde na prvej stranke.
urcite som neskusal samotny fusion. ale to asi malo ludi zada len fusion, ak hlada funstranku fusiona.

Pocuj, nezda sa ti ze len vyrypujes?
Nikto tu na to nie je zvedavy, asi by ta admin mohol zrusit...vyrypovanie si nechaj na ine fora!!!!!!!!!!!!
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

ano, dam mu este ale sancu, este jeden jeho prispevok mimo temy a uz si pod tym nickom nenapise ani ciarku Exclamation
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
ano, dam mu este ale sancu, este jeden jeho prispevok mimo temy a uz si pod tym nickom nenapise ani ciarku Exclamation

smiem vediet co bolo mimo temu?
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

olinkja wrote:
Henry Ford wrote:
teraz som to skusal zasa. ale dal som vyhladat fusion club, klub, funklub...- vtedy tento web nenajde na prvej stranke.
urcite som neskusal samotny fusion. ale to asi malo ludi zada len fusion, ak hlada funstranku fusiona.

Nikto tu na to nie je zvedavy, asi by ta admin mohol zrusit...vyrypovanie si nechaj na ine fora!!!!!!!!!!!!

to ze sem dam konstruktivny navrh na zlepsenie fora a zjednodusenie jeho vyhladavania je vyrypovanie? hmmmm
iny kraj, iny mrav, asi.
olinkja

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Henry Ford wrote:
olinkja wrote:
Henry Ford wrote:

to ze sem dam konstruktivny navrh na zlepsenie fora a zjednodusenie jeho vyhladavania je vyrypovanie? hmmmm
iny kraj, iny mrav, asi.

pisem o tomto tvojom vyroku: "a este ohladom prispievania. ja nemam fusion, ani neplanujem kupovat. som tu pre nieco ine, ale to casom pochopis."
ja sa cudujem, ze Ta este admin nezmazal normalne, dufam ze to skoro spravi Evil or Very Mad
Back to top
destroy

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:31 pm    Post subject: Reply with quote

Henry Ford, cely si nejaky mimo Smile

Fun=sranda, Fan=fanusik. Asi myslis FAN Club, nie FUN Club.
Preto mozno to nedorozumenie. Mne by tiez vadilo keby si mi
povedal gay namiesto guy Wink

Navyse Henry, podla mna ak chces pomoct aby bola stranka o fusionoch vyssie vo vyhladavaci google, staci ak das hladat "fusion club", nalistujes nasu stranku a kliknes na nu. Vtedy si to google zapameta a posunie nasu stranku vyssie. Ale vyhadzovat Duliusovi na oci ze este vyssie nie je nema vyznam. Jeho proste nenapadla taka kombinacia vo vyhladavaci a kedze teba napadla, podme to teda radse napravit a nie sa tu hadat.

Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/
Back to top
Henry Ford

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

olinkja wrote:
Henry Ford wrote:
olinkja wrote:
Henry Ford wrote:

iny kraj, iny mrav, asi.

pisem o tomto tvojom vyroku: "a este ohladom prispievania. ja nemam fusion, ani neplanujem kupovat. som tu pre nieco ine, ale to casom pochopis."
ja sa cudujem, ze Ta este admin nezmazal normalne, dufam ze to skoro spravi Evil or Very Mad

a to je taka veta, kvoli ktorej tomu vymazat moj prispevok, alebo dokonca zablokovat moj nick? co je na tom ze namam fusion? to len majitelia tohto auta sem mozu prispievat? pozeram tuto stranku z ineho dovodu.
ale ako vidim, kritika tu nie je na mieste. nie kazdy ju znesie. Namiesto argumentov pride DELETE. super. dobra stranka.
olinkja

PostPosted: Thu May 10, 2007 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

Henry Ford, v tej vete je ukryte vsetko, tvoje posobenie na tomto fore bude destruktivne a o tom to je a je to aj vidno na tvojich prispevkoch Exclamation
Back to top
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum