View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 7:57 am Post subject: |
|
|
Ale já jsem myslel malý pytlíček soli na zamrzlé okno. Plátno se navlhčilo sněhem z rukách a potom se tím patlalo po skle až rozmrzlo. Výsledek byl ten, že bylo zmrzlé všechno včetně mě, jen kousek okna ne. Jojo, láska i hory přenáší a oběti jsou neskonalé. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 9:17 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Ale já jsem myslel malý pytlíček soli na zamrzlé okno... |
Aha..... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 9:19 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Jen bych podotkl, že rozmrazovač zámků uvnitř vozu je na ho.... tedy na nic. Lepší je ho mít mimo auto, třeba v tašce.
|
Myslím, že u FoFína to je jedno...u něho, když je centrál na DO nebude třeba ani rozmrazovač používat , nebo snad někdo už používal? Spíše bude třeba na odmrazení nádržky na benzín,ne? (a to může být klidně v autě ) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 9:37 am Post subject: |
|
|
No já bych pro jistotu ten rozmrazovač v autě nenechával. Moh by se hodit, kdyby třeba mrazem začala zlobit dálka. U forda a jeho elektroinstalace by mě to ani nepřekvapilo. Nevšimnul sem si, jestli to tu už někdo nepsal, ale taky je dobrý těsnění ve dveřích natřít silikonovym olejem. A taky bych doporučil do výbavy doplnit startovací kabely. Ne třeba pro fusiona, i když stát se může cokoli, ale třeba i jiný řidič případnou pomoc se startováním v zimě jistě ocení. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 4:14 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | A taky bych doporučil do výbavy doplnit startovací kabely. Ne třeba pro fusiona, i když stát se může cokoli, ale třeba i jiný řidič případnou pomoc se startováním v zimě jistě ocení. |
No vidíš, tak na ty jsem zapomněl
Vozíme je pořád pod sedadlem spolujezdce ..nikdy nikdo neví,kdy budou třeba... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 6:51 pm Post subject: |
|
|
Taky je tam mám stále. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
duves
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|