View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
voto
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 11:31 am Post subject: Servisy v zahraničí |
|
|
Nevíte někdo kde bych našel seznam servisů Ford v Maďarsku, Chorvatsku popř. Slovinsku? Hledám na netu a zatím nic... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 5:23 pm Post subject: Re: Servisy v zahraničí |
|
|
voto wrote: | Nevíte někdo kde bych našel seznam servisů Ford v Maďarsku, Chorvatsku popř. Slovinsku? Hledám na netu a zatím nic... |
napr. na ford.hu nie je nic? ziadni predajcovia ako u nas ? _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dodo50
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 10:24 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem zjistil, že mám za humny ford servis v Polsku v Nyse - asi 20 km od bydliště. Nejbližší český servis mám 65 km daleko. Umí někdo poradit, zda se tento polský servis (obecně zahraniční) dá využít pro mé servisní prohlídky, opravy v záruce apod. díky za odpověď _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
|
budkacik
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 11:02 pm Post subject: |
|
|
dodo50 wrote: | Tak jsem zjistil, že mám za humny ford servis v Polsku v Nyse - asi 20 km od bydliště. Nejbližší český servis mám 65 km daleko. Umí někdo poradit, zda se tento polský servis (obecně zahraniční) dá využít pro mé servisní prohlídky, opravy v záruce apod. díky za odpověď |
Kontroly mozes robit hocikde. Ja robim v Nemecku. Porebujes servisnu knizku iba. A servis duplom, ja nastastie este nie. |
|
Back to top |
|
|
dodo50
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:44 pm Post subject: |
|
|
Díky budkacik za odpověď. Vlastně mi došlo, když slováci píšou, že pojedou k nám, tzn. vlastně jedou do zahraničí. No, nevím zda to bude v Polsku levnější, když cena nového vozu je o pár desítek tis. vyšší. Ale zase je stále lepší kurz pro nákup zlotého, tak uvidím. Určitě se ale v té Nyse zeptám. _________________ Fusion 1.4 Ebony 10/2008 Blazer blue |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|