View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
voto
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 5:36 pm Post subject: Nízké hodnoty katalyzátoru |
|
|
Mám dotaz dokáže mě někdo vysvětlit co to znamená "nízké hodnoty katalyzátoru", nebo "účinnost katylitického systému je pod prahem" ?
Vysoké hodnoty emisí chápu, ale nízké hodnoty ?
Co to znamená, čím to je a na co to má vliv? Díky _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 7:17 pm Post subject: Re: Nízké hodnoty katalyzátoru |
|
|
voto wrote: | Mám dotaz dokáže mě někdo vysvětlit co to znamená "nízké hodnoty katalyzátoru", nebo "účinnost katylitického systému je pod prahem" ?Vysoké hodnoty emisí chápu, ale nízké hodnoty ?
Co to znamená, čím to je a na co to má vliv? Díky |
No z toho čo píšeš, sa mizdá, že ti nefuguje katalyzator(má malú účinnosť) a auto má prave naopak vysoké emisie.Neviem,ale podla predchádzajucich starostí, by som to videl na výmenu katalyzátora.A čo by to mohlo spôsobiť?Napríklad rozťahovanie auta na viac ako 50 metroch... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 8:06 pm Post subject: Re: Nízké hodnoty katalyzátoru |
|
|
Liboro wrote: | voto wrote: | Mám dotaz dokáže mě někdo vysvětlit co to znamená "nízké hodnoty katalyzátoru", nebo "účinnost katylitického systému je pod prahem" ?Vysoké hodnoty emisí chápu, ale nízké hodnoty ?
Co to znamená, čím to je a na co to má vliv? Díky |
No z toho čo píšeš, sa mizdá, že ti nefuguje katalyzator(má malú účinnosť) a auto má prave naopak vysoké emisie.Neviem,ale podla predchádzajucich starostí, by som to videl na výmenu katalyzátora.A čo by to mohlo spôsobiť?Napríklad rozťahovanie auta na viac ako 50 metroch... |
No naopak vysoké emise nemá - minulý týdem jsem si byl udělat emise - vše OK, a dnes mi toto řekli ve Fordu...
A roztahované auto taky nebylo... _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|