View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jeff
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 8:36 pm Post subject: ošetřování baterie |
|
|
Zdravím, je třeba nějak ošetřovat originální baterii, dobíjet, dolévat apod.?
Dík _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
MajoV
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 8:48 pm Post subject: Re: ošetřování baterie |
|
|
jeff wrote: | Zdravím, je třeba nějak ošetřovat originální baterii, dobíjet, dolévat apod.?
Dík |
Nie. Dnes sa uz davaju bezudrzbove pokial viem. A ak by aj nechal by som to radsej na servis. Pokial ide o nabijanie pokial nastartujes no problem. Ja som zatial nemal za rok. Vzdy na prvykrat aj pri -11. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 11:22 am Post subject: |
|
|
Ptám se proto, že za bezúdržbovou jsem považoval takovou, do které se ani nedostanu - měl jsem takovou na feldě - Bosh Silver(koupil jsem ji 1 rok před prodejem ). Tahle orig. má klasické zátky na závit, tak proto mě to napadlo , jinak zatím funguje OK. Kéž by vydržela jako ta původní na té feldě, 9 let!!! _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 11:59 am Post subject: |
|
|
Udrzba je vzdy rovnaka, pre nas uzivatelov max. doliatie destilovanej vody popripade dobytie. Ak nejazdis prilis kratke trate, nemas caste starty ci inak zatazenu baterku a mas dobre dobijanie na aute, tak ani dobyjanie cez externu nabijacku nie je zvacsa potrebne. Ja na mojom skoro 3 roky starom aute som este nerobil s baterkou nic. Zaciatkom roka bola skontrolovana kvapalina. Bola dobra. Tot vsio. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|