| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Oct 07, 2009 8:11 pm Post subject: zastrihavac vlasov |
|
|
potrebujem kupit nejaky zastrihavac, najme pre Dianku, na jej male vlasky ...
nechcem do toho investovat velke peniaze.
Ma niekto s tym skusenosti? poradite nieco v dobrej cene a aj kvalite ?
napriklad z tohoto vyberu: http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/shop/32578/zastrihavacie-strojceky/
je tam proste toho vela, absolutne sa v tom nevyznam ...
diks _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
zdenal8

|
|
| Back to top |
|
 |
King24

|
Posted: Thu Oct 08, 2009 7:13 am Post subject: |
|
|
ja mám doma PHILIPS cca 2-3 roky a som spokojný...
ked som ho kupoval tak v nay-i cca 800 Sk
dcéru s ním neostrihám je to iba pre mna ...
tú iba nožničkami troška podstrihnúť  _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Oct 08, 2009 7:48 am Post subject: |
|
|
Suhlasim s King24, ja mam Philipsa od leta 2002, striham sa sam. Vidim, že aj ceny su polovicne od vtedy, ked som to kupoval ja za 1200Sk. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Tue Oct 13, 2009 10:39 am Post subject: |
|
|
Ja jsem si koupil neznackovy Clatronic a hruza vubec to nestriha. Asi se vyplati jit za vic penez do toho Philipsu. Zatim jsem neslysel, ze by si na nej nekdo stezoval (holici strojky, zastrihavace).
P.S. : Karlikovi taky rostou hodne vlasky a z okolnich stejne starych deti je nejvlasatejsi, takze budeme jeho strihani uz brzo taky muset resit  _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Tue Oct 13, 2009 6:42 pm Post subject: |
|
|
| scorsese wrote: | Ja jsem si koupil neznackovy Clatronic a hruza vubec to nestriha. Asi se vyplati jit za vic penez do toho Philipsu. Zatim jsem neslysel, ze by si na nej nekdo stezoval (holici strojky, zastrihavace).
P.S. : Karlikovi taky rostou hodne vlasky a z okolnich stejne starych deti je nejvlasatejsi, takze budeme jeho strihani uz brzo taky muset resit  |
Možno trochu od veci, nechcem nasilu robiť reklamu Phlipsu.
Ja mam holiaci strojček Phlipsa od roku 93 a nedam na to dopustiť. Stale dobre holí. Jedna sa o stary znamy system lift and cut:
 _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Oct 22, 2009 8:04 pm Post subject: |
|
|
rozhodol som sa pre tento model
(paci sa mi, bol som si ho asj pozriet nazivo)
Rowenta TN8110 - najlacnejsie u nas za 39 E + 5 E doprava ...
a u severnych susedov, kde si ho pojdem kupit stoji okolo 28 Euro, proste sila ... rovnako ako s tou prackou, kde ma vysla skoro na polovicnu cenu ako na Slovensku _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Fri Oct 23, 2009 7:36 am Post subject: |
|
|
| dulius wrote: | | ....u severnych susedov, kde si ho pojdem kupit stoji okolo 28 Euro[/b], proste sila ... rovnako ako s tou prackou, kde ma vysla skoro na polovicnu cenu ako na Slovensku |
To ma už vytáča!
Ja mam zalusk na jednu zrkadlovku, možno by sa oplatilo isť do Polska po to. Musim omrknut ceny tam. Nepoznas nejaku stranku polskych predajcov? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Oct 23, 2009 7:49 am Post subject: |
|
|
mam vyborny web na porovnavanie cien v PL: www.ceneo.pl _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
duves

|
|
| Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Oct 23, 2009 12:46 pm Post subject: |
|
|
tak vsetko asi neni lacnejsie, ale co som ja hladal, tak bolo (pracka, zastrihavac) _________________ admin Fusion webu |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|