View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
destroy
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 8:41 am Post subject: Na co pouzivate odkladacie skrinky? |
|
|
moze byt celkom zaujimave zistit na co pouzivame odkladacie miesta :P
- skrinka pod sedadlom spolujazdca:
naradie, kluce, skrutkovace
- miesto pri riadiacej pake, popolnik
do popolnika davam 10 koruny a parkovacie listy, inak prazdne
- skrinka vlavo pod volantom
nikdy nepouzita, ma niekto napad?
- skrinka hore v strede pred vodicom pri skle
len handry na sklo. Cokolvek ine tam klepoce a poskakuje.
Zda sa mi na ine veci dost nepouzitelna a neprakticka. V lete
je v nej 90+ stupnov C. Zeby grill, alebo topic cokolady? :)
- miesta vo dverach
skrabky na lad a metlicka
- klasicka skrinka pred spolujazdcom
mapy, servisna knizka, toaletny papier :)
Zaujimave ze tie drziaky na 10 koruny v nej su nanic. Pri prudsom zavreti
vyletia a mozes ich hladat. Drziak na karty sluzi na tankovacie bonus karty a drziak na pero je klasicky prazdny, lebo som este nenasiel take tenke/hrube pero ktore by tam akurat zapasovalo :)
- kruzky na peniaze a autostradove karty v prednom panely
mam dojem ze to je nejaky omyl. Nepasuju tam ani euromince ani koruny. Mozno tie autostradove karty budu mat vyznam. Uvidim ked pojdem v lete na dovolenku. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 11:22 am Post subject: Re: Na co pouzivate odkladacie skrinky? |
|
|
destroy wrote: | moze byt celkom zaujimave zistit na co pouzivame odkladacie miesta
- skrinka pod sedadlom spolujazdca:
naradie, kluce, skrutkovace
|
rukavice, kluce, cistiace prostriedky
destroy wrote: |
- miesto pri riadiacej pake, popolnik
do popolnika davam 10 koruny a parkovacie listy, inak prazdne
|
slnecne okuliare a mobil tam stale pichnem, ked som v aute
|
sem tam tam dam obrucku .. xixi ...
- skrinka hore v strede pred vodicom pri skle
len handry na sklo. Cokolvek ine tam klepoce a poskakuje.
Zda sa mi na ine veci dost nepouzitelna a neprakticka. V lete
je v nej 90+ stupnov C. Zeby grill, alebo topic cokolady?
|
dilniacna nalepka, potvrdenie, blocky od benzinu, tam vlozim cokolvek, co neklepe, hygienicke vreckovky a podobne ...
- miesta vo dverach
skrabky na lad a metlicka
|
ani neviem, buzzy kapsu si tam stale davam, kde mam vsetky doklady
- klasicka skrinka pred spolujazdcom
mapy, servisna knizka, toaletny papier
Zaujimave ze tie drziaky na 10 koruny v nej su nanic. Pri prudsom zavreti
vyletia a mozes ich hladat. Drziak na karty sluzi na tankovacie bonus karty a drziak na pero je klasicky prazdny, lebo som este nenasiel take tenke/hrube pero ktore by tam akurat zapasovalo
|
servisna knizka, deodorant, papiere, ak nejake mam + ja tie 10korunacky tam mam vlozene a nemam s nimi ziaden problem, zatvaram normnalne, netrieskam tym, este sa mi nestalo, zeby nejaka minca vypadla, aj pero tam mam ...
- kruzky na peniaze a autostradove karty v prednom panely
mam dojem ze to je nejaky omyl. Nepasuju tam ani euromince ani koruny. Mozno tie autostradove karty budu mat vyznam. Uvidim ked pojdem v lete na dovolenku. |
nevyuzivam, do tych otvorov vkladam vizitky a mam tam aj Shell tankovaciu kartu, pekne ju tam vlozim, mam ju hned po ruke ...
+ opierka na pravu ruku, tam mam tiez krasny priestor, mam tam cukriky, tic-tac, blok papierov a tiez pero ...
+ na zadnej strane vodica je pekny priestor, kde mam vlozenu reflexnu vestu a autoatlas europy ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:35 am Post subject: |
|
|
vcera cestou domov, som tou priehradkou aj silnejsie udrel (v zivote by som s nou neudrel tak silno) .. len som skusal .. a aj tak ziadna minca (10korunacka) nevypadla ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:37 am Post subject: |
|
|
naozaj zaujimave. Ja som tam tie 10koruny mal a potom som ich jedneho dna hladal po dne skrinky. Ono je mozne ze sa s tym hrala dcera ale predpokladal som ze sa to udialo pri zatvarani. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:38 am Post subject: |
|
|
ta 10ka mi tam tak pekne zaklapne, nie je tam volne polozena ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 10:08 pm Post subject: |
|
|
Klasická schránka před spolujezdcem - mapy, návod, tužka v držáku, papíry pro případ nehody, jednorázový foťák ( asi 200 kč ), metr, měřič na tlak v pneu
pod sedadlem spolujezdce toal papír, pláštěnka, příbor a plastové nádobí, zvlhčené ubrousky a úplně na zemi pod sedadlem je sada žárovek a pojistek s multimetrem za 99 kč( drží to suchý zip )
ve dveřích baterka ( dobíjecí z 12V ), mince, nůž, pepřový spray na parchanty, kladívko na okna a v pravých dveřích papírové kapesníky a brašnička s CD
nad schránku spolujezdce do toho úzkého prostoru dávám mobil a hřeben je tam trvale ( není ani vidět ) a nic neposkakuje
pod zadní sedalo se dá z boku zasunout dečka pod zadek když mám monterky, rukavice a termoigelitka
u řadičky mám HF na telefon, Tic Tac a parkovací poukázky, které pak občas vyhodím
v kufru mám navíc lano, kladivo, doplnil jsem nářadí o klíče, siky, kombi a šroubovák, náhradní ventilky s čepičkou, červený praporek na vyčnívající náklad, deštník, trojúhelník a svítící lámací tyčky, hasicí přístroj, startovací kabely, velkou deku, hadry na ruce, stahovací kurty a kdo ví co ještě za blbosti. Ještě mi chybí malý kompresorek, ale chci takový který se mi vejde pod rezervu.
Vypadá to že vozím sebou dost blbostí,, ale v autě to není vidětprotože to mám různě zastrkané a praxe mi časem ukázala co se kdy dobře hodilo. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 6:20 pm Post subject: |
|
|
hotovy kutil na cestach :) Kedysi sme na ZS nosili so sebou vsade tiktak statulku napratanu naprasknutie "uzitocnymi" vecami. Asi pred pol rokom som to nasiel zastrcene v spodnom sufliku a dobre som sa zasmial. Mal som tam okrem ineho kusok cinu, gombik, ihlu, spendlik, zicherku, zapalku s kuskom skrkatka atd atd...najlepsi bol zrolovany kondom, ktory bol naprach. Vyslovene sa rozsipal :) |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 7:12 pm Post subject: |
|
|
Destroy:
Ještě jsem zapoměl na povinou reflexní vestu a u řadičky mám ještě několik postaviček z kinder vajíček. Pozůstatky od mých ratolestí. Ono když pak na cestě něco řešíš,tak každá blbost jakoby jsi našel.
Viděl jsem jednou staršího chlapa jak měl kufr auta ( Dacia) plný ND a na zadních sedačkách ještě dvě rezervy a dvě zelené vysoké přepravky krámů. Ten by udělal snad GO na silnici i kdyby nechtěl. _________________ KK
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
|
vls
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 9:54 pm Post subject: |
|
|
otec ma vzdy ucil, ze vsetko na aute aj doma sa da opravit leukoplastom, sparatkami a novinami. ja mam k tomu este v naradi aj drot. fakt to staci. len sa ti nesmie nic pokazit. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 9:27 am Post subject: Re: Na co pouzivate odkladacie skrinky? |
|
|
|
napadol ma kondóm, dobre miesto pre neho _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
bobek
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 10:38 pm Post subject: |
|
|
Skrinka pod volantom ? Asi si prelistujem manual. Ha Ha Ha
S odkladacich schranok som trochu sklamany, do dvier nevojde ani flasa, vzadu si nemaju kde dat ani zuvacku.
No poviem Vam na felde som mam 3 drziaky na flasu na stredovej konzole + 2 policky. Do 1 dvier sa mi zmestil obsah oboch dveri z Forda a po natiahnuti potahov som prisiel o odkladaci priestor pod sedadlom spolujazca.
Bobek |
|
Back to top |
|
|
jader
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 9:23 pm Post subject: odkladacie miesta |
|
|
Mne osobne vo fusion 2002 odkladacie skrinky a miesta vyhovujú, niektoré mám dokonca prázdne. Tri držiaky na fľaše? čo som chobotnica. Malá fľaša sa vojde aj miesto popolníka (nefajčím). V lete na dlhšie cesty s rodinou je v dostatočne veľkom kufri chladnička s veľkými fľašami. Ak deti v škole vydržia 45 minút nepiť a nejesť tak by mohli aj v aute pri kratších jazdách. V aute neobedujeme a keď chcem jesť tak zastavím na odpočívadle-pumpe alebo v dobrom motoreste. Skôr by som privítal nejaké odkladacie miesta na zadnej strane zadných sedadiel. Často ich nesklápam ale napr zimné reťaze, čistiace na okná, fľaša oleja , náradie resp. rozmrazovač na sklá by som si tam vedel predstaviť. Nemusím si v aute pripadať ako v Tatre148 kde boli podobné veci vo dverách a v kabíne vodiča. |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 9:55 pm Post subject: |
|
|
Jader: souhlasím s tebou. Jíst v autě to je hrůza. Když jedu krátce, tak stejně nic nevezu a když dál, tak raději zastavím a dám někomu vydělat tím že si něco k jídlu koupím a zároven i odpočinu.
Kapsy v zadních dveřích by mohli být, stejně jako sklopná loketní opěrka na zadních sedadlech. Měl jsem to ve starém Orionu a ten kdo byl vzadu, tak si strašně pochvaloval, jak se tam dalo povalovat a přitom to nebylo moc velké auto a každý kdo to znal tak se mi hrnul dozadu.
Malá přihrádka pod volantem, úplně jsem na ní zapoměl. Mám tam čistící ubrousky na brýle. Jediné co mám prázdné je ta schránka nahoře uprostřed palubky.
vls: doplním asi lepicí pásku Crocodile ( stříbrná se sítkou ) - o víkendu jsem s tím úspěšně opravil odpadovou trubku ve sklepě, když se mi rozpadla v ruce. Jak teď pěkně drží, dík za nápad. Normálně bych to jel koupit a celý víkend bych kutal nový odpad, takhle hotovo za 30 min i s pročištěním. _________________ KK
|
Back to top |
|
|
Istič
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:15 am Post subject: |
|
|
Odkladací priestor vľavo pri volante? Úplne som naň zabudol.
V práci jazdím na novom Oply Astra 1.7 Diesel. Skúste si v takomto aute odložiť fľašu alebo pohár. Nemáte kam. Sú tam klasické odkladacie priestory vo dverách, pred sedadlom spolujazdca a jeden 10 x 10 cm medzi prednými sedadlami. Tiež pre vodiča dosť ťažko dostupný (musím sa vytáčať ako paragraf).
FoFu nie je z tohto hľadiska 100 %-ný, ale zatiaľ mi vyhovuje.
Nedávno som bol v predajni Ford v BA a zaujal ma jeden doplnok interiéru. Odkladací box s operadlom, ktorý sa montuje medzi sedadlá vodiča a spolujazdca, nad páku ručnej brzdy.
Má niekto s týmto doplnkom skúsenosti?
Ja so ho vo výbave môjho FoFu nemal. _________________ Ford Fusion 1,4i 16V Duratec CORRIDA
http://s1.battleknight.sk/index.php?loc=hire&ref=Njg3NTQ= |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:01 pm Post subject: |
|
|
Istič wrote: | Odkladací priestor vľavo pri volante? Úplne som naň zabudol.
V práci jazdím na novom Oply Astra 1.7 Diesel. Skúste si v takomto aute odložiť fľašu alebo pohár. Nemáte kam. Sú tam klasické odkladacie priestory vo dverách, pred sedadlom spolujazdca a jeden 10 x 10 cm medzi prednými sedadlami. Tiež pre vodiča dosť ťažko dostupný (musím sa vytáčať ako paragraf).
FoFu nie je z tohto hľadiska 100 %-ný, ale zatiaľ mi vyhovuje.
Nedávno som bol v predajni Ford v BA a zaujal ma jeden doplnok interiéru. Odkladací box s operadlom, ktorý sa montuje medzi sedadlá vodiča a spolujazdca, nad páku ručnej brzdy.
Má niekto s týmto doplnkom skúsenosti?
Ja so ho vo výbave môjho FoFu nemal. |
Vola sa to laktova opierka uz sa to tu rozoberalo skus zapatrat tu
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewforum.php?f=39
Konkretnejsie tu http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=72 _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
|