View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Wed May 21, 2008 8:45 pm Post subject: Poskodenie odkladacej skrinky |
|
|
Miko wrote: | Som tu novy, takze fseckych zdravim. Ja mam fofu od februara tohto roku a mam problem s odkladacou skrinkou pod prednym sklom. Pri beznom pouzivani sa poskodilo uchytenie krytu a v servise v Tren.Turnej mi povedali, ze to ako reklamaciu neuznavaju a mozem si kupit novu skrinku za 2300,- + montaz. Ja si vsak myslim, ze to je vadou materialu. Na koho sa mam s tym obratit?
Dik za odpovede
|
edit:presunute adminom pre prehladnost _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Mon May 26, 2008 9:47 am Post subject: Re: Poskodenie odkladacej skrinky |
|
|
Miko: když to servis neuznal, tak můžeš zkusit napsat na zastoupení fordu v SR, ale u mechnických poškození je s reklamacemi vždycky problém. Když se ulomí někde nějaký čudlík, tak jak chceš poznat - a dokázat, že to bylo vadou materiálu a ne nešetrným zacházením? Nevím, jak je to ve tvém konkrétním případě, z toho cos napsal jsem se nic nedozvěděl.
Podle mě je nesnazší cesta zkusit se dohodnout s prodejcem/servisem na nějaké slušné slevě za nový díl a práci. Jinak si můžeš půl roku dopisovat a nic nezískat. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Miko
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 7:28 pm Post subject: Re: Poskodenie odkladacej skrinky |
|
|
DR wrote: | Miko: když to servis neuznal, tak můžeš zkusit napsat na zastoupení fordu v SR, ale u mechnických poškození je s reklamacemi vždycky problém. Když se ulomí někde nějaký čudlík, tak jak chceš poznat - a dokázat, že to bylo vadou materiálu a ne nešetrným zacházením? Nevím, jak je to ve tvém konkrétním případě, z toho cos napsal jsem se nic nedozvěděl.
Podle mě je nesnazší cesta zkusit se dohodnout s prodejcem/servisem na nějaké slušné slevě za nový díl a práci. Jinak si můžeš půl roku dopisovat a nic nezískat. |
Uz sa v servise vyjadrili inak. Nahradny diel objednali, a ze ked budem mat cestu tak nech sa stavim, ze to vymenia. Myslim si, ze im doslo, ze hlavna je spokojnost zakaznika. Hlavne ked mam to auto 4 mesiace aj s cestou. |
|
Back to top |
|
|
MajoV
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 8:51 pm Post subject: |
|
|
Miko to ti sami od seba zavolali? _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
|
Miko
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 8:01 am Post subject: skrinka |
|
|
Nie. Najprv to neuznali priamo v servise, ale technik povedal, ze to moze este postupit do centraly, lebo som namietal proti vysledku. Po 2 tyzdnoch sa z centraly vyjadrili, ze potvrdzuju vyrok technika. No ale nakoniec ked som s nim hovoril, tak mi dal to konecne stanovisko, ze to nejako dokazu spravit. Ja pracujem v obchode 12 rokov a viem, ze spokojnost zakaznika je prvorada. |
|
Back to top |
|
|
rasto
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 1:46 pm Post subject: |
|
|
Ahoj měli jste někdo problém se zavíráním dířek skřínky před spolujezdcem? Já ano jako by neseděl zobák co doněj zapadne zámek. Vyřešil jsem to tak že jsem se ho na dvou křížových šroubcích pokoušel usadit ale to nepomohlo,tak jsem ten zobák jednoduše trošku ohnul a jeto .Moje kopretinka do mě pořád hustila at´zajedem do servisu jako reklamaci a nedala si vymluvit žee s takovou ptákovinou nás pošlou někam,tak jsem vzal spravedlnost do svých rukou a je to _________________ Ford Fusion 1,4 16V Ebony Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 7:05 am Post subject: |
|
|
Ja uz jsem to tu nekde psal... Nejdriv jsem s tim byl v servisu (jako reklamaci - "opravili to bez problemu"). Uz mi to dela znovu, tak jsem to posteloval sroubovakem a moc to nepomohlo Asi to vyresim taky ohnutim toho ocka a bude . Zatim jsem to neohybal kvuli zaruce, ale uz na to kaslu.... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|