View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 10:37 am Post subject: Rok od spustenia webu ... |
|
|
Zdravim vsetkych majitelov aj priaznivcov nasho Fusionu.
Uz je tomu vyse roka, co mi v hlave vznikla myslienka o spojenie vsetkych Fusionistov a vytvorenie nasho webu + fora.
Ano, vyse roka uz web a forum funguje.
Osobne musim povedat, ze som spokojny, som rad, ze sme sa dali dokopy, ze tu vznikla urcita skupina ludi, ktorych nieco spaja...
Moje ocakavania sa naplnili. Dufal som, ze sa web ujme. Na zaciatku tu bolo (resp. po inych weboch a forach) vela skeptikov, ktori neverili tomuto projektu.
Ale pozrite sa na web a na forum ... ja si myslim, ze to vsetko malo zmysel ... za rok na forume cez 5000 prispevkov ... na webe kopec clankov .. zaujimaveho infa .. pekne fotky Fusionov, rozne navody a pomocky ...
Nechcem vela pisat .. chcem Vam len vsetkym podakovat za to, ze sme to spolu dokazali ... bez Vas by sa to nezrealizovalo ... web by sa neujal ...
este raz vdaka a verim, ze do buducna to bude len a len lepsie a ze budete spokojni nie len s Vasimi Fusionmi, ale aj s obsahom a kvalitou nasho Fusion webu.
Prajem pekny den.
admin Marek
_________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 6:43 pm Post subject: |
|
|
Toto je opravdu dobrý web. Jsem tu chvilku a moc se mi líbí a moc mi pomohl a pomáhá. Děkuji za něj. Začínám být závislák a čumím sem několikrát denně.
Hodně zdaru. Gek _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 7:05 pm Post subject: |
|
|
Podobne díííky |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 8:43 pm Post subject: |
|
|
Budu se opakovat. To nám to uteklo a díky . _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|