View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
micukos
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:11 am Post subject: Roletka do kufra na Fusiona |
|
|
Vie mi niekto poradiť, je možné vymeniť zadnú pevnú dosku v kufri za roletku.Je to výhodnejšie pri prenášaní vyšších vecí.Na internete je toho málo. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:21 am Post subject: |
|
|
tak casto prenasas vyssie veci?
ja sem tam ano, vtedy pevnu dosku pekne si dam dole .. ale je to len sem tam, takze ten 10s ukon mi nevadi _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
micukos
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:39 am Post subject: |
|
|
Občas niečo nesiem,hlavne kočiar a vtedy by sa mi zišlo len odtiahnut roletu a v pohode.Ked tam nemaš dosku vydno čo maš v kufri.A stále dávať dole dosku tieš nieje bohvie čo. |
|
Back to top |
|
|
icask
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 3:45 pm Post subject: |
|
|
Ja tiez vozievam casto kocik v kufri a na stojaka. Dosku dam dole a opriem o sedacky (chlpatim k sedacke) a priplacnem kocikom. Osobne sa mi viac paci pevny dekel ako roletka, hlavne ked ho vyuzivam ako policu na prevoz veci. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
|
MSG
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 1:17 pm Post subject: |
|
|
Taky bych se připojil k žádosti o radu jak tohle vyměnit. Kufr Fusion je pěkně vysokej, ale ne moc dlouhej. A pokud chcete využít tu výšku, tak tam vadí ten dekl. Ale ten zase je tam dobrej aby vám tam neviděli zloději. Takže roletka mi přijde ideální...
Logicky asi koupit nějakou roletku z auta co má podobně velký kuft - co fabka / fabka kombi?
Když už jsme u toho kufru, vadí mi že spodní hrana je v rovině s ložnou plochou. Měl jsem dřív ve feldě na dně kufru hromadu drobnosti a na ty jsem dávat ty větší zavazadla. Taky se o hranu daly třeba tašky zaklesnout aby nevypadly. Jak tam věci fixujete? Nějaký gumycuky / síť? |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 6:43 pm Post subject: |
|
|
MSG wrote: | Ale ten zase je tam dobrej aby vám tam neviděli zloději.
|
Pokud si dáš tmavé folie, nic ti vidět nebude
Loni jsme tak měli na celé dovolené kufr bez deklu....
MSG wrote: |
Když už jsme u toho kufru, vadí mi že spodní hrana je v rovině s ložnou plochou... |
No nízká nákladová hrana + rovná s ložnou plochou se dneska bere spíš za výhodu než nevýhodu
A k tvé otázce - v kufru máme přepravku (takovou tu plastovou,co koupíš v každém marketu) a malé věci,aby nelítaly, dáváme do ní _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 7:16 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | MSG wrote: | Ale ten zase je tam dobrej aby vám tam neviděli zloději.
|
Pokud si dáš tmavé folie, nic ti vidět nebude
Loni jsme tak měli na celé dovolené kufr bez deklu....
|
ked zlodej pride blizko skla a pozrie sa dnu, tak uvidi aj cez tu ciernu foliu _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 8:49 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ked zlodej pride blizko skla a pozrie sa dnu, tak uvidi aj cez tu ciernu foliu |
Záleží jak kdy... někdy nejde vidět vůbec...
A pokud tam bude mít něco tmavého,tak to s čalounením splyne _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 1:12 pm Post subject: |
|
|
Pokud jde o tu roletku, tak nevím, jak jí tam chcete uchytit. Nejen u sedaček, ale po zatažení se musí někde i zaháknout. Já třeba občas taky převážim něco vyššího, ale s platem rozhodně problém nemám. Navíc se ani nemusí vyndavat. Stačí prostě kufr zavřít, plato zůstane zvednutý a je to. Navíc kufr u Fusiona mi přijde vysoký dost. A pokud někdo neustále převáží něco tak vysokého, že mu to zabere celý kufr a potřeboval by tak hrozně nutně roletku, tak si myslím neměl pořizovat Fusiona ale spíš nějakýho kombíka. Třeba Focuse
A nebo si pořiďte ty folie jak píše Ivašek. Neni snad takový problém si dozadu dát nějaký tmavší. Já mam vzadu od "C" sloupku třeba zatmaveno na cca 75%.
Takže bych řekl, že tohle je téma naprosto k ničemu. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 8:58 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | Pokud jde o tu roletku... |
jj, kufr Fusionu je dost vysoký... podle jiných aut je hodně vysoký
A jak píše Zdenal, to plato se zvedne když se tam dá něco většího a kufr jde v poho zavřít (např. převoz kol-pod plato se nevlezou,ale kufr s ním jde zavřít ) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 8:00 am Post subject: |
|
|
Roletka neexistuje a z jiného auta použít nejde _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 6:37 pm Post subject: |
|
|
Gil wrote: | Roletka neexistuje a z jiného auta použít nejde |
Jednoduše a jasně řečeno. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 6:42 pm Post subject: |
|
|
Roletku máme v Myšáku a je na velký ho.... Buďme rádi za pevný plato, na který si mohou cestující ze zadních sedadel něco málo odložit a navíc je více vzhledný než nějaká roletka. Taky málokterá roletka nevydává na nerovnostech pazvuky. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
MSG
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 8:15 pm Post subject: |
|
|
Zkusím tedy ji nějak uskladnit za sedačky.
Černý fólie to asi ne.... |
|
Back to top |
|
|
|