View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jader
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 6:13 pm Post subject: Prasknutá hadička do ostrekovačov |
|
|
Zistil som že z neznámeho dôvodu mám prasknutú resp.akoby vyhryzenú hadičku do predných ostrekovačov ( v mieste kde prechádza okolo blatníka pod predným torpédom). Zatiaľ som to prelepil iba izolačnou páskou ale potrebujem lepšie riešenie nakoľko sa tlak v hadičke znížil. Vo Forde mi povedali že sa dá kúpiť iba celá sústava komplet na predné ostrekovače, napriek tomu že tá pozostáva z niekoľkých hadičiek pospájaných spojkami. Cena 30 € ma zabila. Neostáva nič iné iba domáca oprava - prerezanie hadičky, následne umiestnenie prerezaných koncov do nejakej trubičky a zalepenie lepidlom. Dúfam že to pomôže. |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 6:17 pm Post subject: |
|
|
Že by voda místo nemrznoucí kapaliny? _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
nexter
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 6:49 pm Post subject: |
|
|
keby to bolo zamrznutou vodou tak to by som ja uz musel menit aspon 10x skor chybna hadicka alebo nejaky iny vplyv... _________________ KIA cee'd, X. edition, Dark Gun, 1,4i 16V 100Hp CVVT, 02/2015
FUSION Flair X, Black Panther, 1.4i 16V 80Hp Duratec, 05/2008 |
|
Back to top |
|
|
jader
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 7:23 pm Post subject: |
|
|
Nemrznúcu kvapalinu do ostrekovačov som mal. Tá hadička je tam len tak voľne položená na blatníku. Neviem ako to vyzerá pod tým torpédom či tam nie je niečo o čo by mohla hadička zachytávať resp. trieť. |
|
Back to top |
|
|
jader
|
Posted: Fri Dec 03, 2010 12:01 pm Post subject: |
|
|
Tak záhada je vyriešená. Bola to myš. Našiel som v motorovej časti myšací trus. Opravené prelepením izolačnou páskou. Všetko funguje ako má a nasadil som do garáže pasce na myši. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|