View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Robert
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:29 pm Post subject: novy fusionista a dotaz |
|
|
Ahoj všichni, tak za chvilku budu mezi vámi Fusionisty. Právě jsem ve fázi objednávky nového Fusika. Zvažuji jakou barvu a interiér. Interiér se mi docela zamlouvá ten světlej ovšem nevím jak to půjde v kombinaci s tmavě modrou karoserií, nemáte někdo něco podobného?
A taky nevím jestli si tam mám dát 15 nebo 16 kola, máte někdo zkušenotsti s tím co je lepší?? |
|
Back to top |
|
|
Cara
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:32 am Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
Robert wrote: | Ahoj všichni, tak za chvilku budu mezi vámi Fusionisty. Právě jsem ve fázi objednávky nového Fusika. Zvažuji jakou barvu a interiér. Interiér se mi docela zamlouvá ten světlej ovšem nevím jak to půjde v kombinaci s tmavě modrou karoserií, nemáte někdo něco podobného?
A taky nevím jestli si tam mám dát 15 nebo 16 kola, máte někdo zkušenotsti s tím co je lepší?? |
Chce to číst a zase číst, bylo to tu všechno dopodrobna probráno. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec, 59 kW, blue tonic, Ebony, 5/2007 |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:18 am Post subject: |
|
|
nazdarek .. tak sa tesim s Tebou !
a ohladom tvojich otazok ... naozaj staci navstivit prislusnu sekciu a odpovede tam uz najdes sam _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DR
|
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:40 pm Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
Ahoj, Ok. Určitě na to mrknu a vše pročtu. Díky za info a odkazy. Chtěl jsem se hlavně pochlubit, že budu brzo patřit mezi vás. Mějte se a pěkný vánoce všem! |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 7:59 am Post subject: |
|
|
Nevadi...., ma jsme radi, ze mame mezi sebou noveho majitele Fusionu Stastne a vesele Vanoce i tobe a brzkou prvni jizdu s novym Fusionem. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
gaston
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 3:45 pm Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
Robert wrote: | Chtěl jsem se hlavně pochlubit, že budu brzo patřit mezi vás. |
Aby jsi se nedivil jako já... Fusion jsem objednával začátkem září a zatím není.... a to přesto, že minulý týden mi prodejce v počítači přímo ukázal , že dnes ( 14.12.) jde do výroby - viděl jsem v kolonce své jméno... tak jsem se těšil, že si ho obalím mašlí pod stromek... a dnes mi prodejce volal, že letos ať s tím nepočítám, prý se paní v Praze ucvakla a mé jméno figurovalo u auta pro někoho jiného....
Zřejmě nějaký podnikatel potřeboval stihnout nákup auta ještě letos, takže se paní v Praze spletla
Dodací lhůty jsou opravdu neuvěřitelné... _________________ Ford Fusion 1.4 Ebony,Tango |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 10:47 pm Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
...tak to mě zas tolik nepřekvapuje a docela s tím i počítám. To že to je horor je jasný, ale našteští mám v čem jezdit, tak doufám, že nebudu čekat celej rok 2008 . Jinak mám už zážitek s prodejci Fordu hned na začátku. Můj prnví kontakt byl takovej, že jsem hned slyšel od prodejce informaci, že musím uzavřít kupní smlouvu ještě letost jinak že ta akční nabídka končí atd. Tomu jsem moc nechtěl věřit tak jsem jel do jiného autosalonu Ford a tam chlápek zavolal přímo do Prahy a potvrdil mi, že akční nabídka platí i pro celý příští rok, jelikož poptávka po Fusiku stále roste. Takže se vůbec nedivím, že se v tvém případě paní "upsala" v kolonce. Hold není prodejce jako prodejce a serioznost abys hledal lupou ikdyž kupuješ ne-zrovna levnou věc. To je život. Nezbývá než trpělivost. Ovšem jsem taky zvědav jak to se mnou dopadne konkrétně.
Každopádně dík za konkrétní info. |
|
Back to top |
|
|
Peťa
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 12:03 pm Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
Já mám zkušenosti s prodejcem dobré, Fusiona jsem objednával koncem února a koncem března jsem si ho vyzvedával.A to jsem si tam nechával ještě doplnit nějaké další drobnosti-boční airbagy a pod. Velmi pěkný,metalíza Tonic mu sedne jak ulitá, i když je to tak pěkné auto, že pěkně vypadá v každé barvě. _________________ Ford Fusion 1,4 ,Ebony |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 2:14 pm Post subject: |
|
|
Zdravím krajana Měl jsi štěstí, v únoru ještě nebyla "akce Ebony" tak profláknutá. Já zareagoval později (v dubnu) a to už se dodací lhůty značně protáhly. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
B komplex
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 10:09 am Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
gaston wrote: | Robert wrote: | Chtěl jsem se hlavně pochlubit, že budu brzo patřit mezi vás. |
Aby jsi se nedivil jako já... Fusion jsem objednával začátkem září a zatím není.... a to přesto, že minulý týden mi prodejce v počítači přímo ukázal , že dnes ( 14.12.) jde do výroby -.
Zřejmě nějaký podnikatel potřeboval stihnout nákup auta ještě letos, takže se paní v Praze spletla
Dodací lhůty jsou opravdu neuvěřitelné... |
Tak toto je veeelmi smutné,keď sa už aj o takéto drahé veci ľudia bijú...Pripomína mi to kúpu banánov za totáča...Aspoň vidíme,že ľudia MAJÚ peniaze!!!Niekedy sa podplácali ovocinárky a teraz predajcovia áut...koho budeme o 20 rokov podplácať? Že by predajcov lietajúcich tanierov |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 11:15 am Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
B komplex: moc to prožíváš. Ford mohl taky fusiony zdražit a bylo by po frontách - víc by vydělal a prodal by jich stejné množství (protože prodej je momentálně omezený kapacitou výroby). A že "silnější pes jebe", to není nic nového, tak to chodí odjakživa. Peníze hýbou světem, kdo je má a umí používat, tak žádné fronty nestojí. Koupit se dá každý, je to jen otázka ceny. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:35 pm Post subject: Re: novy fusionista a dotaz |
|
|
Tak už jsem skoro váš!
Vcera jsem učinil objednávku a podepsal kupní smlouvu na Fusika ve výbavě Ebony. Teď už budu čekat až mi ho jen vyrobí a dodají. Prodejce říkal, že nejpozději během března.
Těším se... |
|
Back to top |
|
|
ichta
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 1:15 pm Post subject: |
|
|
My provedli objednavku zacatkem prosince a vcera dojel do prodejny. Zitra si pro nej jedem, takze to zhruba sedi:8 tydnu vyroba a 2 tydny prevoz z nemecka. |
|
Back to top |
|
|
Robert
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 9:21 pm Post subject: |
|
|
Já mám od prodejce informaci, že výroba bude dokončena 21.2 a předání auta zhruba druhý týden v březnu. Takže to zhruba sedí. Jsem zvědav a už se na něj každopádně těším. |
|
Back to top |
|
|
|