View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pragiii
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 9:05 pm Post subject: Zamknuti auta ze vnitr |
|
|
zdravim nevite nekdo jak se da zamknout auto ze vnitr? Diky _________________ fusion champion ebony,1.4duratec 16V 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
alcap
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 10:11 pm Post subject: |
|
|
Zamacknout kliku u ridice - pokud mas central, zamkne to cele auto - prisel jsem na to vicemene nahodou . _________________ FoFu Ebony Champion 1.4 Duratec |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
pragiii
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 2:03 pm Post subject: |
|
|
diky hned to jdu skusit _________________ fusion champion ebony,1.4duratec 16V 09/2007 |
|
Back to top |
|
|
alcap
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:42 pm Post subject: |
|
|
Pozn.: mam dojem, ze kdyz zamknes dalkovym, nejdou pak dvere otevrit klikou. _________________ FoFu Ebony Champion 1.4 Duratec |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 11:33 pm Post subject: |
|
|
alcap wrote: | Pozn.: mam dojem, ze kdyz zamknes dalkovym, nejdou pak dvere otevrit klikou. |
Jestli si to dobre pamatuji, tak me zevnitr jdou i po dalce. To co popisujes by snad mela byt fce "dvojite zamknuti" a tu nemam. |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:08 am Post subject: |
|
|
Pánové, to nikdo z vás nemá návod k autu?
Zevnitř zamknete zamáčknutím kliky. To je obvyklý systém u všech aut, které nemají ty zamačkávací "čudlíky" u okeního skla.
"Dvojité zamykání", někdy označované jako "globální zamykání" (doufám všichni vědí, co to je), s dálkovým ovládáním centrálu nijak nesouvisí. Dá se aktivovat i mechanicky klíčem v zámku. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 12:07 pm Post subject: |
|
|
DR wrote: | Pánové, to nikdo z vás nemá návod k autu?
Zevnitř zamknete zamáčknutím kliky. To je obvyklý systém u všech aut, které nemají ty zamačkávací "čudlíky" u okeního skla.
"Dvojité zamykání", někdy označované jako "globální zamykání" (doufám všichni vědí, co to je), s dálkovým ovládáním centrálu nijak nesouvisí. Dá se aktivovat i mechanicky klíčem v zámku. |
Je fakt, ze manual jsem az tak podrobne neprocital. Ale tusim je tam napsano, ze "dvojite zamykani" lze provest dalkou tak, ze se zmackne 2x za sebou na dalce zamknuti auta. Pak by se mely odpojit tahla od vnitrnich pacek a nemelo by jit auto otevrit zevnitr. Jen konstatuji, ze ja tuto fci nemam. |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:52 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx: opravdu se mechanicky odpojí táhla od vnitřních klik. A auto pak nejde zevnitře otevřít, dokud ho neodemkneš klíčem, nebo dálkou.
Jinak to dvojité zamykání se klíčem aktivuje následovně:
1. strčit klíč do zámku
2. otočit klíčem doleva (do polohy"odemknout")
3. otočit klíčem doprava (do polohy "zamknout")
4. vytáhnout klíč ze zámku. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:58 pm Post subject: |
|
|
CZ manual str 29 a 30. Me to ale tak nefunguje.
|
|
Back to top |
|
|
Evensong
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
Fusion dvojite zamykani nema (dle vyjadreni prodejce pri prebirani auta). Manual obsahuje spolecne kapitoly pro ostatni modely Ford. |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 4:52 pm Post subject: |
|
|
Evensong: teď jsem se na to díval a vypadá to, že máš pravdu, Fusion opravdu vůbec nemá dvojité zamykání. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
sklima
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:16 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | U Fusiona sa mechanicky neodpoja tiahla....mal som rozobrate dvere na svojom FF a je to aj nafotene.....aj na novom FF r.v. 2007 a tiahla sa neodpajali..... |
Nechtel jsem se s tebou prit, jen jsem se snazil vysvetlit, co je to dvojite zamykani. Vzdy jsem psal ze muj FoFu tutu fci nema (i kdyz jsem predpokladal, ze nejaka vyssi vybava treba ano). Ostatne o techto blbostech kolem zamku jsem se zminoval jiz zde http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=382. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|