View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stinpy
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 3:49 pm Post subject: Xenony |
|
|
mate niekto xenony na Fofu? Ze ako to vyzera a aky mate na ne nazor? _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 5:38 pm Post subject: Re: Xenony |
|
|
Stinpy wrote: | mate niekto xenony na Fofu? Ze ako to vyzera a aky mate na ne nazor? |
Kedze mame plastove svetlomety tak by to tie xenony roztopili. Ale existuju nejake modre nexenonove. Myslim si ze na FOFU mame tak dobre svetla ze tam ani ine netreba davat, hlavne dialkove. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 7:24 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | A preco by sa mali topit ??????????????????????????
Ved prevadzkova teplota xenonov je o dost nizsia ako halogenov..... |
Jaaj sorry ja som si to splietol s halogenmi _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 7:41 pm Post subject: Re: Xenony |
|
|
Getrag wrote: | Stinpy wrote: | mate niekto xenony na Fofu? Ze ako to vyzera a aky mate na ne nazor? |
Myslim si ze na FOFU mame tak dobre svetla ze tam ani ine netreba davat, hlavne dialkove. |
ja by som len nesmelo podotkol ze v roznych porovnavaniach aut, fofu trosku stracal prave na svetlach a z 10 novych aut podobnych velkosti a konstrukcii skoncil nelichotivo posledny. Mozno prave koli ich zvysenej vyske nad vozovkou? _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 7:50 pm Post subject: Re: Xenony |
|
|
destroy wrote: | Getrag wrote: | Stinpy wrote: | mate niekto xenony na Fofu? Ze ako to vyzera a aky mate na ne nazor? |
Myslim si ze na FOFU mame tak dobre svetla ze tam ani ine netreba davat, hlavne dialkove. |
ja by som len nesmelo podotkol ze v roznych porovnavaniach aut, fofu trosku stracal prave na svetlach a z 10 novych aut podobnych velkosti a konstrukcii skoncil nelichotivo posledny. Mozno prave koli ich zvysenej vyske nad vozovkou? |
Tak neviem, ale ked to porovnam s fabiou co ma foter, tak mam stretavacky ako dialkove na fabci. Pri dialkovych vidim krasne. Mozno som nemal nic lepsie ale osobne mi tie svetla vyhovuju zatial najviac, takze neviem co v tych testoch FOFU presvihol. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:07 pm Post subject: |
|
|
Myslil jsem si, že mi Mondeo svítí docela dobře, ale po přechodu na Fusion jsem poznal, jak jsem se mýlil. Takže buď byly paraboly na Mondeu po 10-ti letech tak zašlé, nebo FoFu opravdu svítí dobře.
Pravda budou asi obě varianty, je tedy potřeba srovnávat nové s novým a ty rozdíly nebudou tak markantní. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 11:22 am Post subject: |
|
|
takze z vasich reakcii usudzujem, ze nikto z vas xenony nema a asi ani nepozna nikoho, kto ich na FoFu ma....ja som sa pytal skor zo zvedavosti...so svetlami na mojom Fofu som tiez spokojny...len som minule narazil na daku reklamu, ze xenony v akcii uz od 6 tisic a mi to dalo chrobaka do hlavy, ze ako by to vyzeralo a ci by to bolo vobec technicky mozne...osobne do toho moc nevidim _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 8:30 pm Post subject: |
|
|
Stinpy: namontovat dodatečně xenonové výbojky může prakticky do jakéhokoliv auta, ale pokud současně s tím nenamontuješ automatické seřizování sklonu reflektorů a ostřikovače světel, tak to není legální a každý policajt ti za to může sebrat technčák - že s tím neprojdeš STK je doufám jasné. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 9:21 pm Post subject: |
|
|
aha...dobre vediet, dik za info...to som prave potreboval vediet, ze co to vsetko obnasa...no ale montuje sa vobec ostrekovanie na svetla u Fofu? _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 2:26 pm Post subject: |
|
|
o sa urcite oplati zvazit...ja som o tom ani tak extremne vazne neuvazoval a terza si ma dost odradil ....
Si mi znicil sen ...zartujem... _________________ 1.4 TDCi FoFu X-Plus -tango - 2007 |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:35 pm Post subject: |
|
|
xxnobodyxx, Stinpy: za cenu přestavby na xenony už si můžeš zaplatit operaci obou očí . _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:41 pm Post subject: |
|
|
DR wrote: | xxnobodyxx, Stinpy: za cenu přestavby na xenony už si můžeš zaplatit operaci obou očí . |
Nejaky vysokocitlivy chip s 5x vyssim rozlisenim ako sietnica, ktory dokaze aj pri min. svetle rozlisovat objekty + termovizia a bifokalne videnie sokola ? ) _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
|