View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petterk
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 8:05 pm Post subject: ovladanie radia pod volantom |
|
|
Caute som tu novy. Pred tyzdnom som si objednal fusiona a chcel som si doobjednat ovladanie radia pod volant no nedalo sa. Neviete niekto ci sa da niekde zohnat ovladanie a dodatocne namontovat? Vdaka za radu |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 9:25 pm Post subject: |
|
|
To ovládání by neměl bejt problém sehnat třeba na vrakovišti a domontovat. Možná by tam mohlo jít i z focuse. To by si asi sehnal snáž. V podstatě by se měli natahnout pouze kabely od rádia.
A důvod proč to nešlo doobjednat? Vybral sis skladový vůz? _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
petterk
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 7:13 pm Post subject: |
|
|
Kupoval som akciovy model Family X a nedalo sa doobjednat. musel by som doplatit asi 20 tis za drahsie radio. A myslis ze bude to ovladanie pasovat s hocijakeho forda? Alebo je to ovladanie univerzalne? Bol by som rad keby to fungovalo. A nevies kolko to moze stat? |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 7:31 pm Post subject: |
|
|
asi pred rokom som sa informoval vo Forde, povedali mi, ze by to stalo u nich asi tak 5000 Sk ...
pre mna je to vela, vykaslal som sa na to. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 7:55 pm Post subject: |
|
|
Vůbec nemám představu, koli k by to mohlo stát. Že by to mohlo pasovat i z jinýho forda mě napadlo, protože to ovládání takhle nemá jenom fusion. Je třeba i ve focusu nebo mondeu. A že by tam pro každej typ měli úplně jiný ovládání mi přijde jako zbytečně nákladný. Spíš než podle typu auta to bude podle typu rádia. Ale řekl bych, že to pude. Ale teda záleží co tam máš za rádio. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Szabados
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 3:42 pm Post subject: |
|
|
petterk wrote: | Kupoval som akciovy model Family X a nedalo sa doobjednat. musel by som doplatit asi 20 tis za drahsie radio. A myslis ze bude to ovladanie pasovat s hocijakeho forda? Alebo je to ovladanie univerzalne? Bol by som rad keby to fungovalo. A nevies kolko to moze stat? |
Hele jestli chceš i názor... já to mám a obešel bych se bez toho. Člověk tam stejně používá hlavně ovládání hlasitosti a to je na rádiu v dobrý dosažitelnosti. Nic dalšího zvláštního na tom ovládání není. _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 - Colorado Red - PP
do provozu 10/2008
7,3 l/100km
na statistiku mám DrivEx |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 4:20 pm Post subject: |
|
|
Quote: |
Hele jestli chceš i názor... já to mám a obešel bych se bez toho. Člověk tam stejně používá hlavně ovládání hlasitosti a to je na rádiu v dobrý dosažitelnosti. Nic dalšího zvláštního na tom ovládání není. |
Mám stejnej názor, je to spíš k ničemu. _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
Horal
|
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 6:42 am Post subject: |
|
|
Ja mam ovladani radia pod volantem original od Forda z vyroby a jsem s nim spokojeny. Otec ma na Focusu take, ale tam je vetsi a porad o neho brnkam kolenem . Melo by ale pasovat, protoze ty radia jsou skoro stejne (6000 CD) a urcite ho na vrakovisti sezenes lip. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 8:00 am Post subject: |
|
|
No já sem s tim ovládánim taky spokojenej. Je tam vše co potřebuju, nemusim se natahovat k rádiu a neodvádí to moji pozornost od řízení. Je to suprová věc. Mohu jedině doporučit. Přesně jako Horal, taky na rádio vůbec nešahám. Maximálně, když si chci přepnout z rádia na CD. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 8:53 am Post subject: |
|
|
podla mna je to ovladanie super pod , na volante .... pisal som, ze svokor kupil novu Kiu, tam ma super volant, a predstavte si, on ani radio nepocuva, tak som zo srandy mu povedal, ze si vymenime volanty
_________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 6:58 pm Post subject: |
|
|
RE zdenal8: dokonca aj to prepínanie medzi pásmami tunera a CD-čkom ide, postupným dlhším podržaním tlačidla SEEK+ alebo SEEK- na ovládači
RE dulius: ako som sa už vyjadril inde, mne sa zrovna ten volant nepáči, ale to je vec vkusu a názoru _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 8:06 pm Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | dokonca aj to prepínanie medzi pásmami tunera a CD-čkom ide, postupným dlhším podržaním tlačidla SEEK+ alebo SEEK- na ovládači
|
Včera sem to zkoušel a u nás to jde delším podržením tlačítka "MODE" na dálkovém ovládání _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 8:32 pm Post subject: |
|
|
Tak to sou novinky pro mě. Hned jak budu v autě, tak to vyzkoušim. To už pak budu na rádio sahat jenom abych vyměnil CD. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 9:03 pm Post subject: |
|
|
zdenal8 wrote: | Tak to sou novinky pro mě. Hned jak budu v autě, tak to vyzkoušim. To už pak budu na rádio sahat jenom abych vyměnil CD. |
jj, ale musíš prokliknout i AUX...z rádia přepneš na CD, a z CD na AUX a až pak na rádio
No je škoda, že i při přepínání mezi stanicemi musíš projet všechny předvolené stanice,aby ses dostal na požadovanou... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
|