Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

úpadok SVK reprezentacie ...

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 7:21 pm    Post subject: úpadok SVK reprezentacie ... Reply with quote

inspiracia clanok: http://futbal.sme.sk/clanok.asp?cl=3529580

a na neho diskusia: http://futbal.diskusie.sme.sk/viewdiscussion.php?spoj=clanok-3529580

kde bolo pekne napisane, ze to nase Slovensko nic nedokazalo a ....

a pripajam moj nazor:

hehe 4 kos

a bude aj horsie ...
naozaj Slovensko s nikym poriadnym nevyhralo ...

a ked tu niekto spomina pripravne zapasy, tak pise trosku z cesty ... nemecko 2;0, huraaa, ved nemci si sem prisli zatrenovat a uz sme boli Bohovia, ale ze za chvilku nas v kvalde vytrepali 4;1, to nespomenul nikto, toto je realita ! nie nejaky pripravny zapas, rovnako ak by sme hrali kvaldu s francuzmi, tak by nam dali 4ku .. a keby bol v branke ten mlandravy contof., tak aj 6 golov by tam voslo, ver mi . sme na dne ... SLOVENSKO SA STALO PRIEMERNYM, MOZNO PODPRIEMERNYM EU MUZSTVOM, TO JE REALITA SVK FUTBALU PRIATELIA

a ja som prestal totalne sledovat repre, dokonca s Walesom som mal podane na hosti a tesil som sa z peknych golov, ktore nam dali, ten super kurz na nich sa nedal nepodat Smile

realita je taka, ze sme schopni aj so san marinom sa trapit ...
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Guláš - na kus reči All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum