View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
scoop_sk
|
Posted: Mon May 28, 2007 6:25 pm Post subject: Retuse vasich Fusionov |
|
|
na zaciatok...ja nemam Fusion, ale velmi sa mi paci-hlavne v modrosivej farbe. Mojim konickom je retusovanie seriovych aut pomocou PC, prerobil som aj viacero Fordov- M-Coupe, Focus.
Ale k veci, ak by ste mai zaujem aby som prerobil aj vas Fusion, staci ak sem hodite foto vasho milacika...(na nete som nenasiel poriadne foto na upravy, najlepsie by bol pohlad na ktorom vidno prednu+bocnu cast Fusiona a zadnu+bocnu cast)
Tu su moje 2 Fordiky....
Ford Focus III
Ford M-Coupe
[/b] |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:04 am Post subject: |
|
|
Jou, skusim Diki za foto, vybral som si tu na ktorej je pohlad zozadu zboku Takze zacnem na tom makat coskoro |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:19 am Post subject: |
|
|
jasne, som zvadavy ... potom to dam na web, ak to bude stat za to, tak sa ukaz _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue May 29, 2007 2:01 pm Post subject: |
|
|
Das to na web Tak to sa musim ozaj poriadne snazit... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:25 pm Post subject: |
|
|
jj, ja by som tie rozrobene verzie na web nedaval verejne ... das na web az vysledok ... vsetko budeme konzultovat cez ss _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:28 pm Post subject: |
|
|
heh, dobre, tak to vymaz...v pohode... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:30 pm Post subject: |
|
|
SCOOP wrote: | heh, dobre, tak to vymaz...v pohode... |
done _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:11 pm Post subject: |
|
|
Takze marekov Fusion je hotovy!!! Sorry ze az po tak dlhom case, ale jednoducho som najprv nemal cas a potom som nejako zabudol Ale spomenul som si, a to je dolezite.... Takze toto je finalna verzia, som zvedavy co poviete
Tu je povodne foto pred upravou...
Taq co, moze byt?? |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:17 pm Post subject: |
|
|
jeeeeeeeej
dakujem, celkom iny Fusion _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:35 am Post subject: |
|
|
SCOOP: dobrý, ale nějak to auto zmohutnělo - vyrostlo na výšku, to je tuning i s výměnou kastle?
Od hrany okraje zadního podběhu k vodorovnému zlomu karoserie (v úrovni dveřních klik), nebo mezi spodkem zadního světla a vrchem zadního nárazníku je na retušované fotce jiná vzdálenost, než na té původní. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
Stinpy
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:04 am Post subject: |
|
|
no celkom fajna uprava.... , len by som sa chcel spytat na tu strechu...ze to len na cierno sa dala,alebo je to nebodaj cela strecha presklenna? Mne sa to na autach paci celkom...ze to ineterier presvetli a ked nechces, tak si to zatiahnes roletkou a mas to ako keby tam to stresne okno nebolo....fiat to teraz ponuka myslim do aut..to vola Sky Dome ...Vo FoFU by to mohla byt celkom sranda |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 12:15 pm Post subject: |
|
|
jasne, Dulius zasiel za SCOOPom a povedal mu co mu ma na aute zmenit (zretusovat). Ten mu vypilil strechu, dal tam sklo. Potom vymenil zadne dvere a dokupil disky. Cela uprava ho vysla na 11750sk s DPH. Moze byt nie? _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 5:04 pm Post subject: |
|
|
DR wrote: | SCOOP: dobrý, ale nějak to auto zmohutnělo - vyrostlo na výšku, to je tuning i s výměnou kastle?
Od hrany okraje zadního podběhu k vodorovnému zlomu karoserie (v úrovni dveřních klik), nebo mezi spodkem zadního světla a vrchem zadního nárazníku je na retušované fotce jiná vzdálenost, než na té původní. |
Auto na vysku nevyrastlo. Dvihol som len bocnu liniu okien a klucky dveri dal zarovno s prelisom na dverach. Nezmenila sa ani vdialenost medzi vrchom a spodkom zadneho svetla.
A inac, toto nie je tunning, toto je design by SCOOP |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 5:05 pm Post subject: |
|
|
Stinpy wrote: | no celkom fajna uprava.... , len by som sa chcel spytat na tu strechu...ze to len na cierno sa dala,alebo je to nebodaj cela strecha presklenna? Mne sa to na autach paci celkom...ze to ineterier presvetli a ked nechces, tak si to zatiahnes roletkou a mas to ako keby tam to stresne okno nebolo....fiat to teraz ponuka myslim do aut..to vola Sky Dome ...Vo FoFU by to mohla byt celkom sranda |
Ta strecha je presklena. |
|
Back to top |
|
|
|