View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maximus
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 6:49 pm Post subject: Kódy k rádiu |
|
|
Zdravím všechny.Potřeboval bych pomoci s rádiem CD 6000 u svého FoFu.Byl jsem v u známého který mi do auta naistaloval dálk. ovladání zámků,ovšem když jsem odjel tak jsem zjistil,že po zapnutí rádia chce po mě CODE vzhledem k tomu že nejsem první majitel tak nemám manuál.Existuje nějaké přednastavení kodu rádia od výrobce?Pravděpodobně jsem jeden kod zadal špatně a chce to po mě kod druhý.Neznám ani jeden.Prosil bych vás o radu na další postup.Díky moc a Fusionům zdar _________________ FoFu 1.4 TDCI 03/2007 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
|
Back to top |
|
|
maximus
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 7:57 pm Post subject: |
|
|
Promiň ale z toho nejsem moc chytrej myslíš že by jsi mi mohl popsat postup? _________________ FoFu 1.4 TDCI 03/2007 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 8:36 pm Post subject: |
|
|
Ten generator nefunguje na radio, čo ma maximus. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
maximus
|
Posted: Sun Feb 21, 2010 12:25 pm Post subject: Kody na rádio |
|
|
duves wrote: | Ten generator nefunguje na radio, čo ma maximus. |
Vše je již o.k. našel jsem kod u náhradního klíče.Omlouvám se za vzniklou paniku _________________ FoFu 1.4 TDCI 03/2007 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Jan 31, 2011 9:08 pm Post subject: |
|
|
To já jsem takový štěstí neměl. Dnes jsem nabíjel baterii. Po zapojení zpět samořejmě rádio chtělo kód. Vzal jsem tedy štítek s kódem, co jsem dostal při koupi auta, zadal kód jednou, podruhé, potřetí a stále nic. Nakonec sem vytahnul rádio a zjistil, že seriové číslo na rádiu neodpovídá seriovému číslu na štítku s kódem. Prostě mi dali kód od jiného rádia. Takže pokud máte někdo problém s kódem, je dobrý si ještě porovnat dle čísla na rádiu.
Zítra volam do Forda, co s tim hodlaji dělat. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Marekskk
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 6:12 pm Post subject: |
|
|
Quote: | To já jsem takový štěstí neměl. Dnes jsem nabíjel baterii. Po zapojení zpět samořejmě rádio chtělo kód. Vzal jsem tedy štítek s kódem, co jsem dostal při koupi auta, zadal kód jednou, podruhé, potřetí a stále nic. Nakonec sem vytahnul rádio a zjistil, že seriové číslo na rádiu neodpovídá seriovému číslu na štítku s kódem. Prostě mi dali kód od jiného rádia. Takže pokud máte někdo problém s kódem, je dobrý si ještě porovnat dle čísla na rádiu.
Zítra volam do Forda, co s tim hodlaji dělat. | No pekne, napis ako si dopadol u Forda, som zvedavi co oni nato, dik _________________ Ford Fusion 1,4 16v Duratec Comfort
Ford Mondeo 2.0 TDDi |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 8:44 pm Post subject: |
|
|
Marekskk: Dnes jsem tam volal a byli celkem ochotný. Ale chtěl ještě nějaký číslo komponenty, který sem si neopsal a mohlo se to vyřešit po telefonu. Buď mám vytahnout znova rádio a zase zavolat, nebo se u nich zastavit. Takže se tam zítra stavím. Stejně si chci omrknout novou Fiestu.
Takže rádio vytahli a podle čísla komponenty na štítku z boku (ne podle seriovýho čísla na štítku nahoře) zjistili kód, který už funguje. Velice ochotní a vše zdarma. A to rádio nakonec dolovali dva a měli na něj origo přípravek. Já ho měl předtim venku snad rychlejš a to sem na to použil lupínky do přímočarý pily. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Tlapa
|
Posted: Mon Jun 13, 2011 1:05 pm Post subject: |
|
|
Bohatě stačí pročíst 1. stranu tohodle fóra a máte návod Dnes ozkoušeno na FoFu z roku 2003.
Akorát jsem vyčetl, že pokud vám výrobní číslo rádia začíná na písmeno "V", tak s tím musíte do Forda. |
|
Back to top |
|
|
clawler
Joined: 27 Sep 2013 Posts: 16777215 Location: Haida / Tschechien
|
Posted: Fri Sep 27, 2013 8:51 pm Post subject: |
|
|
Ahoj. Mám stejné rádio a bohužel taky zakódované. Dostal jsem k auto servisku v které je vlepeno totok: http://www.jpeg.cz/images/2013/09/27/4cVvf.jpg je to vůbec k rádiu? má to něco společného s kódem? Díky Jirka. _________________ FoFu 1,6 16V 74kw Trend 08/2006 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
maximus
|
Posted: Sat Sep 28, 2013 7:27 am Post subject: Možná návod |
|
|
Když otevřu přihrádku před spolujezdcem tak vevnitř na levé straně mám nalepený štítek se čtyřmístným číslem (kód k radiu). _________________ FoFu 1.4 TDCI 03/2007 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Sat Sep 28, 2013 7:48 pm Post subject: |
|
|
clawler:
Kod k rádiu je čtyřmístný, takže tohle to asi nebude.
maximus:
Kod radiu při koupi auta k tomu dostaneš na samolepce, takže si ho můžeš nalepit kam uznáš za vhodné. Takže ho můžeš mít nalepený v přihrádce, ale ještě to neznamená, že ho tam mají nalepený všichni. Navíc s ohledem na zabezpečení rádia proti krádeži, to asi neni moc šikovný. To je jako když by si měl PIN k platební kartě hned u ní v peněžence.
I když je fakt, že pokud máš už rádio, tak PIN není tak složité zjistit. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
Marysa
|
Posted: Sun Sep 29, 2013 10:37 am Post subject: |
|
|
Taky sem řešil kod k radiu u mého fusíka.Dám ti postup.Z boku od řidiče vyndáš odkládací kaslík a na boku jsou napsané různé čísla radia.Teď nevim přesně jaké,opiš všechny a zajeď nebo napiš do fordu.rekni jim ty čísla oni tě řeknou jaký a dají tě cod přímo k tvému rádiu.Jináč máš 10 pokusů pro odemknutí rádia,potom ho mužeš vyhodit a nikdo tě nepomuže. |
|
Back to top |
|
|
clawler
|
Posted: Sun Sep 29, 2013 11:47 am Post subject: |
|
|
Marysa wrote: | Taky sem řešil kod k radiu u mého fusíka.Dám ti postup.Z boku od řidiče vyndáš odkládací kaslík a na boku jsou napsané různé čísla radia.Teď nevim přesně jaké,opiš všechny a zajeď nebo napiš do fordu.ňekni jim ty čísla oni tě řeknou jaký a dají tě cod přímo k tvému rádiu.Jináč máš 10 pokusů pro odemknutí rádia,potom ho mužeš vyhodit a nikdo tě nepomuže. |
Díky všem za snahu. O kastlících vím o dvou - malej u řidičova kolene, velkej před spolujezdcem - už jsem měl venku oba a nikde nic. Zítra zkusím toho Forda. Jsem zvědav na ochotu. _________________ FoFu 1,6 16V 74kw Trend 08/2006 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
clawler
|
Posted: Mon Sep 30, 2013 2:26 pm Post subject: |
|
|
Tak hlásím, že ochota u Ford Dorda Česká Lípa velká - předal jsem klíček, poseděl jsem v showroomu, dal kafe z automatu a bylo hotovo. A gratis. _________________ FoFu 1,6 16V 74kw Trend 08/2006 Sea Grey |
|
Back to top |
|
|
|