View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gek
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 6:55 am Post subject: Jak jsem měl dvakrát kliku. |
|
|
Určitě se vám někdy stalo, že jste minuli smůlu jen o pověstný chlup. Mě se to stalo tuto neděli hned dvakrát a v podstatě na stejném místě.
Ráno jsme vyjížděli v den naší končící dovolené na poslední výlet. Zavolám sestře, jestli nechce jet s námi. Ihned vykonávám, a přitom couvám ze vrat. Syn postavil auto tak blbě, že jsem si musel pečlivě hlídat levou stranu a tak volám a točím. Vyjedu ze vrat a když pokládám telefon z hrůzou koukám na pravo vedle sebe. Stojí tam sousedovo auto a já jen milimetry vedle něj. Ani vlas by nepropadl. Uff, polilo mě horko. Vůbec jsem o něm nevěděl. Nojo, telefonovat se v jedoucím autě nemá. Žena jen stojí a pokyvuje hlavou. Nojo no.
Den proběhl v krásné pohodě a po návratu domu zajíždím s autem do dvora. Syn je na cestách na motorce, tak dám Fofíka bokem hodně doleva, aby mohl dobře do garáže. Věrča vyndává věci s auta a já chci vystoupit. Náhle vykoukne ze dvěří syn a že už je doma a tak mohu dát Fofína normálně. Sedám a startuji. Zpátečka a ostře dozadu vlevo. Syn mává a chytá se za hlavu. Už to slyším. Brzda. Vrata zadrnčela o zadní pravé dveře, které žena nechala otevřené dokořán. Znovu pot na čele.
Tak jsem měl dvakrát řádnou kliku. První těsně a druhou jen s odřeným vnitřkem dveří.
A proč vám to tak obšírně popisuji ?? Protože dělat v autě dvě věci najednou je opravdu blbost. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 7:00 pm Post subject: |
|
|
Gek Ty nemáš signalizaci otevřených dveří? Můj Fo-fu by na mě svítil červenou kontrolkou doplněnou akustickým signálem a na PP by bylo ještě napsáno, že jsou otevřené dveře. Já měl nedávno taky velký štěstí - zajel jsem na nádvoří podniku pro manželku do práce a najednou ještě za jízdy slyším za sebou strašnou ránu Při pohledu do zrcátka vidím větrem vyvrácenou těžkou bránu, která musela zadek mýho auta těsně minout. Ani nechci domýšlet, co by na to pojišťovna říkala - mimo veřejnou komunikaci, na pozemku podniku, kde nemám co dělat....uf. _________________ Fusion 1,4 Champion Ebony 6/2007, červená Colorado - prodáno
Mitsubishi SpaceStar 1,3 8/2000, zelená
Dacia Duster Arktica 4x4 dCi 4/2013 stříbrná |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 7:38 pm Post subject: |
|
|
Mám signalizaci. Červenou. Svítí na mě, když je cokoliv otevřené, ale protože jsem spěchal a nečuměl. Někdy se prostě anděl nalítá. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 9:42 pm Post subject: |
|
|
No ja som dnes zostrelil bazanta asi v 110km/h cestou z prace, nastastie len mierne vytuningovana SPZ a plast co som zatlacil ihned spat. Po bazanta sa mi uz nechcelo vracat, inak by bol na pekaci asi _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
budkacik
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 5:45 pm Post subject: |
|
|
pirat wrote: | No ja som dnes zostrelil bazanta asi v 110km/h cestou z prace, nastastie len mierne vytuningovana SPZ a plast co som zatlacil ihned spat. Po bazanta sa mi uz nechcelo vracat, inak by bol na pekaci asi |
Musel prave tam merat rychlost, chudak jeden? |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|