View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 30, 2007 12:13 pm Post subject: mam z toho webu radost |
|
|
.. ze som ho spravil ...
aj pre takyto email, ktory mi prisiel pred 30sekundami:
Dobrý den, našel jsem Vaše stránky věnované Fordu Fusion a velmi ze mi líbí. Mám v plánu v brzké budoucnosti pořídit také toto vozidlo. Nicméně jak tak sleduji různé recenze, blogy a názory různých lidí znepokojují mě i řídké informace o nespolehlivosti Fusionu. Zaznamenal jsem například, že Fusion brzy koroduje, že jsou problémy s převodovkou a další technické problémy. Osobně si myslím, že jsou to jednotlivé názory některých "chytrolínů" nebo výjimečné případy. Obracím se však na vás s dotazem, zda nemáte také takové informace a zda mi můžete ford fusion doporučit. Zvažuji totiž ještě alternativu Fabie, ale srdcem mě to táhne k Fusionu:-).
Každopádně děkuji za informace, které jsem pořídil z vašeho webu. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Mia
|
|
Back to top |
|
 |
Mia
|
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 30, 2007 3:39 pm Post subject: |
|
|
ale samozrejme, ze som mu odpisal, on sa inspiroval aj topicom na nasom fore o nedostatkoch Fusiona, ale verim, ze si ho kupi a bude patrit medzi nas  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:27 pm Post subject: |
|
|
Dobrý den.
Musím ríci, ze jsem také rád, ze tyto stránky jsou. Pri rozhodování co bude následovat za Feldinkou, která dobre 12 let slouzila, nás tyto stránky takríkajíc dorazily. Procetli jsme vse, i nedostaky, ale co je dokonalé. Vzdy je lepsí císt prímé zkusenosti lidí, nez testy a oficiální popisy. Do pátku by měl být FoFík doma. Jediná věc je mrzutá, a to ze zatím lízingovka nepovoluje přestavbu na LPG. Ale uvidíme. Budeme zase jezdit na benzín. .
Pokud vše pujde jak má, ukázeme se vám na srazu. Zdenek. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:43 pm Post subject: |
|
|
super Geku, vitaj medzi nami  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:01 pm Post subject: |
|
|
Dekuji za privitani. Pred dvanácti lety jsem si privezl Feldu. Chtel jsem v ni spat a jen vyssi moc ( manzelka ) zasahla, ze tomu tak nebylo. Ted tomu nebude asi jinak. I kdyz ted uz mozna mám rozum, ale hlavne nemám garaz. V puvodni stoji motorky. a tak bych asi venku pred domem umrzl.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:19 pm Post subject: |
|
|
a co brani Tvojej manzelke, aby ta sla do fusiona zahriat?  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Draco
|
Posted: Wed May 13, 2009 8:30 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Dekuji za privitani. Pred dvanácti lety jsem si privezl Feldu. Chtel jsem v ni spat a jen vyssi moc ( manzelka ) zasahla, ze tomu tak nebylo. Ted tomu nebude asi jinak. I kdyz ted uz mozna mám rozum, ale hlavne nemám garaz. V puvodni stoji motorky. a tak bych asi venku pred domem umrzl.  |
Jsem na tom úplně stejně, moje felda má 13 let a taky to byl po Š120 pořádnej rozdíl. Ještě jsem si myslel, že do práce budu jezdit starým autem, ale potom dostal 120 kluk.
Čekám na Fufíka a představuju si, že právě někde v německu montujou třeba převodovku. Jinak jsem asi tak trochu genius ( jako ta blondýna v pořadu "na stojáka"), protože jsem hledal a hledal a hledal a vybral jsem FF. Je pravdou že brácha má FF 1,4 a je s ním móóóc spokojenej, takže reference byly dobrý. Ono snad to auto chlapákům pasuje (já 189 cm, brácha 185 cm). Až potom jsem nějak narazil na tohle super fórum a díky za něj.
Sakra já to snad nevydržím čekat. _________________ FF 1,6 Collection, Moondust |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|