View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 8:15 pm Post subject: sobota 7.7 |
|
|
asi budem v tu sobotu 7.7 v B. Bystrici na futbale, mal by som komentovat ... este cakam na potvrdenie a v nedelu 8.7 letim do Barcelony na tyzdnovu dovolenku ... (letim z Bratislavy ... do BA by som sa mal presunut z BB v sobotu po zapase, vecer, v noci ...)
takze ak by z Vas mal niekto chut ma vidiet, kludne sa ozvite, reagujte v tomto topicu ... nepojdem asi vlastnym autom, ale ja osobne by som rad spoznal dalsich Fusionistov, najma tych, co sem prispievaju aktivne ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 8:42 am Post subject: |
|
|
nejaki Madari Paksi FC _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 10:03 am Post subject: |
|
|
Nazdarek kluci slovensti. Bohuzel je jsem byl na Slovensku uz vcera (6.7.) a to v Bratislave. Kdyz bylo u nas to volno (blby u vas jen ve ctvrtek ), tak jsem vzal manzelku a vyrazil na vylet. Takova klasika - hrad, mesto, Devin. Cestou jsem potkal par Fusionu (asi tak a mel velkou radost. Az me napadlo je fotit, tak uz jsem zadneho pesky nepotkal. Nejvic me nastvalo, ze kdyz uz mate ve meste povolenou 60-ku, tak tam pro jistotu daji vsude 40 a aby usetrili na znackach, daji na zacatek obce "zona 40" a je vyreseno . Jinak auticko fungovalo v pohode. Potesil me uz vas celnik na harnicich (Lanzhot), ktery se o auto velmi zajimal, nastesti z automobiloveho hlediska. Trochu ho sklamala, mnou udavana spotreba, ale vysvetlil jsem mu, ze auto je jeste v zabehu a ze se urcite potom snizi.
P.S. prejem Duliusovi dnes pekny sportovni zazitek. _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 10:18 am Post subject: |
|
|
Tak , nakoniec je vsetko inak ... zapas Bystrice je zruseny, do BA idem rychlikom 14:16 z KE, do BA mam prichod 20:40
a rano 7:40 odlietam do tej Barcelony, juchuchuuuuuuuuuuu
uvidim ci v Barce budu nase Fusiony
15teho mam letenky z Barce az do Kosic ...
som stastny muz _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|