View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cucostrop
|
Posted: Mon Nov 24, 2014 6:50 am Post subject: nejde sa rozbehnut 1.4 tdci |
|
|
nazdar chlapi , vedel by niekto poradiť ? mám fusion 1.4 tdci 2006 , a zrazu mi za jazdy strašne zlenivel. po parkovaní som sa nemohol už ani pohnúť. strašne lenivý , ale za jazdy sa to unormálnilo, vravím si bordel v nafte. na druhý deň chytil akoby na 2 valce a potom už nechcel chytiť. vymenil som palivový filer no nepomohlo. bol na diagnostike a tá písala že katalizátor a ešte nejaké veci. mechanik povedal že to budú plastové hadičky aj s tým cucákom nafty. (mám aj vzduch v nafte). ďalší mechanik ma presviedča že to bude eger. no filter bola tá najlacnejšia možnosť. ale čo teraz ? mám aj dieru vo výfuku pod šoférom, nemohlo tie problémy spôsobiť to ? auto teraz naštartujem ale nechce sa rozbehnúť. pedál na podlau a otáčky len 1500. po dlhom držaní vybehnú , pustím plyn a stlačím a zas to isté. vie mi niekto poradiť ? vďaka. |
|
Back to top |
|
|
zdenal8
|
Posted: Mon Nov 24, 2014 7:11 pm Post subject: |
|
|
No řekl bych, že to souvisí s tím výfukem. Kromě díry bude vnitřek (tlumič apod.) asi na hadry a ještě ucpaný. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
Back to top |
|
|
cucostrop
|
Posted: Mon Nov 24, 2014 9:39 pm Post subject: |
|
|
dnes som ťahal naftu tým cucátkom a šiel chvílu vzduch a potom už bolo dobre, ale aj tak som neprestal ťahať a za chvílu zas vzduch, a takto dookola . takže niekde naťahuje vzduch do trubičiek. ale kde ? možno už bude aj čerpadlo KO. som už z toho auta zúfalí |
|
Back to top |
|
|
cucostrop
|
Posted: Fri Dec 05, 2014 6:26 pm Post subject: |
|
|
takže rozsypaný EGEr |
|
Back to top |
|
|
KK
|
Posted: Sat Dec 16, 2017 11:37 pm Post subject: jo jo EGR |
|
|
jak popisuješ, nejde nastartovat a když naskočí, tak zase nedostaneš do otáček. Je to nedovřený EGR. To se mi zrovna stalo. Odpojil jsem konektor na EGR, nastartoval, podařilo se protúrovat, EGR se zavřel a je to dobrý. Sice svítí kontrolka motoru, ale auto jede normálně a v pohodě. Spotřeba stejná, možná dokonce ani nečoudí., Tak na co to tam sakra je. Uklidím garáž, zatopím a snad se mi to povede rozebrat a vyčistit. Je to fakt hodně dobře zastrčený. _________________ KK
nyní C-MAX 1,6 Tdci GEN-X - 5/2010 - metalická šedá sea
a ještě stále dál Fusion - nyní Cukáček 1,4 Tdci Trend - 8/06 - Stříbrná Mondust |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|