View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Karel
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 9:09 am Post subject: |
|
|
Manuál - příručka na FF. Nakladatelství Kopp - www.kopp.cz - mi napsalo, že právě připravují publikaci o našich Fordících. Již dříve jsem od nich kupoval manuály, např. na Mazdu mého syna a byly vinikající! Ale i cena byla "vynikající", cca 500.-Kč. Ale vždy se mi to vyplatilo. Tak snad tu knihu do konce roku vydají. |
|
Back to top |
|
|
durco
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 10:48 am Post subject: |
|
|
Karel wrote: | Manuál - příručka na FF. Nakladatelství Kopp - www.kopp.cz - mi napsalo, že právě připravují publikaci o našich Fordících. Již dříve jsem od nich kupoval manuály, např. na Mazdu mého syna a byly vinikající! Ale i cena byla "vynikající", cca 500.-Kč. Ale vždy se mi to vyplatilo. Tak snad tu knihu do konce roku vydají. |
Skúsil som im tiež napísať a opýtať sa na vydanie tejto publikácie "Jak na to" pre ford fusion a fiesta, odpísali mi, že vraj by mala byť na svete 30.11.09, neviem za akú cenu, ale bude sa dať objednať cez internet aj na slovensku cez www.ePlanet.sk, tak už len počkať či to tak bude, za akú cenu a v akej kvalite, čo sa týka praktických rád a návodov. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 4:09 pm Post subject: |
|
|
durco wrote: | Karel wrote: | Manuál - příručka na FF. Nakladatelství Kopp - www.kopp.cz - mi napsalo, že právě připravují publikaci o našich Fordících. Již dříve jsem od nich kupoval manuály, např. na Mazdu mého syna a byly vinikající! Ale i cena byla "vynikající", cca 500.-Kč. Ale vždy se mi to vyplatilo. Tak snad tu knihu do konce roku vydají. |
... tak už len počkať či to tak bude, za akú cenu a v akej kvalite, čo sa týka praktických rád a návodov. |
aj ja som zvedavy ... myslim, ze by to mohla byt dobra publikacia a verim, ze tam budu dobre veci, mozno aj inspirovane nasim webom, ktovie ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 7:49 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: |
mozno aj inspirovane nasim webom, ktovie ... |
Třeba tam bude i odkaz na web
Zkus s nimi vytvořit "partnerství" _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 7:52 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | dulius wrote: |
mozno aj inspirovane nasim webom, ktovie ... |
Třeba tam bude i odkaz na web
Zkus s nimi vytvořit "partnerství" |
neviem, urcite tam nic na nas nebude, ak by hej, dali by si namahu aspon nas kontaktovat _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Karel
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 4:28 pm Post subject: Manuál "Jak na to" pro FF!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Dnes jsem dostal email, že ve čtvrtek 26.11.2009 by měl být v prodeji manuál typu "Jak na to" na Forda Fusiona. Je možné ho objednat na adrese - www.kopp.cz. Už jsem si ho objednal. Až mi kniha příjde, napíšu jak vypadá.
Mohu vás ujistit, že zatím jsem měl s publikacemi tohoto nakladatelství ty nejlepší zkušenosti. Jsou dost drahé /cca okolo 500.-Kč/, ale vždy se mi vyplatily. Je samozřejmé, že je k tomu zapotřebí jistá dávka kutilství a často i dobré nářadí. Pro toho, kde chce jen vědět na co která "páčka" je, nemají moc cenu. Bývají příliš podrobné. Tady pak stačí obyčejný manuál dodávaný s autem.
Last edited by Karel on Thu Nov 26, 2009 5:53 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 6:09 pm Post subject: Re: Manuál "Jak na to" pro FF!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Karel wrote: | že ve čtvrtek 26.11.23009 |
Tak to se asi nedočkáme
Dobrý překlep _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Karel
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:52 pm Post subject: |
|
|
to se asi opravdu nedočkáš, i když, záleží na tom, jakého máš felčara a manželku, Vávro! To datum jsem opravil a díky za upozornění |
|
Back to top |
|
|
sklima
|
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Fri Nov 27, 2009 9:18 pm Post subject: |
|
|
Co tam robí tá Mazda? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Pavel_B
|
Posted: Sat Nov 28, 2009 7:14 am Post subject: |
|
|
Mazda 2 má stejné motory a podvozek.Jenom kasle je jiná. _________________ Ford Fusio Ebony 1.4 stříbrná barva,auto klimatizace,palubní počítač |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun Nov 29, 2009 10:14 pm Post subject: |
|
|
Aj Martinus to ma: http://www.martinus.sk/?uItem=77058
O niečo lacnejsie a pre mna vyhodnejsie, predajnu v BA mam kusok od prace, nemusim platiť poštovne. Uvažujem nad tou knihou. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Karel
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 6:40 pm Post subject: |
|
|
Pravě jsem si přinesl knihu "Jak na to" Ford Fiesta, Ford Fusion, Mazda 2 z pošty. Přišla mi na dobírku a stála 765.-Kč. Má 374 stran a myslím, že je v ní vše co potřebuji, označené stupněm obtížnosti. Není to tedy "žádná láce" ale náklady na ní se mi vrátí již příští rok - roční údržbu si dělám sám. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 4:36 pm Post subject: |
|
|
V piatok som si bol po knihu. Nie su tam nejake bludy?
napr. "každych 6 mesiacov, alebo po 10 tisic km vymena motoveho oleja v Duratec
každe 2 roky bez ohladu na prejdenu vzdialenost vymena brdzovej kvapaliny. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 9:20 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | V piatok som si bol po knihu. Nie su tam nejake bludy?
napr. "každych 6 mesiacov, alebo po 10 tisic km vymena motoveho oleja v Duratec
každe 2 roky bez ohladu na prejdenu vzdialenost vymena brdzovej kvapaliny. |
no, takze su tam bludy ...
ved olej sa na 100% ma menit po roku, resp. 20 000km a vls pisal, ze v pohode aj neskor ... takze o com to je ?
ja napriklad nechapem tych autorov, ze napr. nekontaktovali tento web, kde by nasli urcite mnozstvo cennych a dobrych rad, navodov a informacii. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|