View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 5:54 pm Post subject: rozrastanie poctu Fusikov/rozdavanie vizitiek |
|
|
dnes som sa stretol s Marekom (dj-double) a dal som mu vizitky. Stretli sme sa pri novej nemocnici a cestou z mojej prace (Letna ulica) k novej nemocnici (na Terase) co su vlastne len 2 zastavky busom, alebo 1 zastavka elektrickou, tak cestou som stretol 4 Fusiony, parada, to by bolo pred rokom nemozne _________________ admin Fusion webu
Last edited by dulius on Mon Jul 21, 2008 11:11 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
jj, teraz su vselijake akcie na Fiestu/Fusion, ludia to kupuju....Ja tiez vidim Fusiony dost casto, aj v KE na krizovatke Rastislavova-Sturova vzdy ked stojim na semaforoch vidim aspon jedneho Preto tu krizovatku volam "patogenna zona" |
|
Back to top |
|
|
voto
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:04 pm Post subject: |
|
|
Je to pravda v poslední době i v ČR na Moravě ve Zlíně a okolí potkávám víc a víc Fusiků.
Jen mám dotaz, potkáte-li na cestách jiního Fusika zdravíte se nějak, a jak??? _________________ Poďme z vesela,promile dve celá... |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:59 pm Post subject: |
|
|
ja ked zbadam Fusika na ceste, tak sa len usmejem _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:58 am Post subject: |
|
|
Ja kdyz potkam nekde po ceste Fusiona, tak na ridice, i kdyz ho neznam, mavnu rukou a vestinou na pozdrav odpovi. Urcite to potesi. Asi ma Fusion nejake svoje vnitrni kouuzlo _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 3:33 pm Post subject: |
|
|
Ja sa nezdravim, lebo sam Fusika nemam |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 8:58 am Post subject: |
|
|
Dnes som dal dalsiu vizitku do jedneho Fusika na sidlisku KVP (Klimkovicova ulica) .. stal tam na parkovisku, tak som sa zastavil _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 5:00 pm Post subject: |
|
|
pred tyzdnom som dal vizitku do Fusika v areali TU Kosice.
V nedelu pri Carefoure na parkovisku dalsi ... a dnes na Letnej 45, pred CSOB stali 2 Fusiky (cierny a strieborny) .. vizitky som samozrejme pekne zasunul do okna obom _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:21 am Post subject: |
|
|
v nedelu som dal 2 vizitky na parkovisku pri Metre (Kosice) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 10:15 am Post subject: |
|
|
Urcite jste zaznamenali, ze Ford prodal za lonsky rok nejvice aut v Ceske republice (samozrejme mimo Skodovku) a nejprodavanejsi model auta byl Fusion . To se nam bude urcite okruh navstevniku webu rozrustat.
Zaznamenal jsem take vyssi vyskyt Fusionu na parkovistich u nakupnich stredisek. Jen tak dal _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 8:24 pm Post subject: |
|
|
ano
ja osobne pomalicky rozdavam dalsie a dalsie vizitky, naposledy myslim utorok, na parkovisku pred Nay Kosice _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
ichta
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 2:47 pm Post subject: |
|
|
Bohuzel ma velky zajem o Fusiona i sve negativni stranky, protoze je vetsi poptavka po novem aute nez nabidka a to je u aut dost neobvykly jev, jenz ma za nasledek jak je videt drzici se cenu vuci okolnim statum a neochotu prodavacu. Ted byl v jednom casopise delan test, co vsechno se da ukecat za slevy a vyhody u nakupu noveho auta a Fusion vysel z testu jako auto, u ktereho vam prodejce nejmin prida atd. ,protoze jdou Fusiony na dracku i bez snahy prodejcu |
|
Back to top |
|
|
scoop_sk
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 1:42 pm Post subject: |
|
|
Ano,aj ja som cital ten test. Je to logicke, ved kto by daval zlavy, ked tovar ide doslova na dracku? |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 12:08 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | ano
ja osobne pomalicky rozdavam dalsie a dalsie vizitky, naposledy myslim utorok, na parkovisku pred Nay Kosice |
Za měsíc a půl budu patřit mezi vás.Kde nebo od koho můžu získat vizitky???chci je taky rozdávat.Zdá se mi to jako dobrej nápad.
Nebo mi ji oskenuj a pošli na Emila....já už si stím poradím.
Pokud možno Czech visit. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 3:21 pm Post subject: |
|
|
majlou.x wrote: |
Za měsíc a půl budu patřit mezi vás.Kde nebo od koho můžu získat vizitky???chci je taky rozdávat.Zdá se mi to jako dobrej nápad.
Nebo mi ji oskenuj a pošli na Emila....já už si stím poradím.
Pokud možno Czech visit. |
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=599 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|