View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pobr
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 8:46 am Post subject: Zhanam Pneu B 391 175/65 R14 |
|
|
Zdravím vsetky FOfu-ákov
Zhánam novú B 391 rozmery 175/65 R14, bola dodávaná ako dojazdová rezerva v novom FOFU v roku 2009.
Máme doma ja Fiestu, tak by sme ju chceli využiť, ale v KE pneuservisy ani internetové obchody už takýto rozmer nevedia zohnať.
Už mi asi ostávajú iba majitelia FOFU s touto pneu v rezerve. Samozrejme dodám inú pneu v rovnakých rozmeroch, prípadne sa dohodneme.
Kontakt 0905 244131, 0902 990704. |
|
Back to top |
|
|
sloniskoo
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 8:54 am Post subject: |
|
|
staci zadat do googla:-))
napr.http://www.naj-pneumatiky.sk/podla-vyrobcu/bridgestone/osobne/rozmer/175-65-r14-82-t/bridgestone-b-391-175-65-r14-82-t.html _________________ Ford Fusion 1,4 benzin ,Tonic |
|
Back to top |
|
|
pobr
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 10:22 am Post subject: |
|
|
Tak to ozaj ???
Chlapy myslel som že je tu seriozne forum a nemám 5 rokov, aby som tu vešal spamy.
Aj keď GOOGLE našiel predajcu, všetkých som obvolal ale nikto tú pneu na sklade nemá a objednať sa vraj už nedá.
Ak ozaj nájdete kontakt na predajsu s touto pneu na sklade tak mi prosím napíšte kontakt, resp. www.
Ozaj prosím iba seriozne odpovede, alebo ponuky. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 11:16 am Post subject: |
|
|
pobr wrote: | Tak to ozaj ???
Chlapy myslel som že je tu seriozne forum a nemám 5 rokov, aby som tu vešal spamy.
Aj keď GOOGLE našiel predajcu, všetkých som obvolal ale nikto tú pneu na sklade nemá a objednať sa vraj už nedá.
Ak ozaj nájdete kontakt na predajsu s touto pneu na sklade tak mi prosím napíšte kontakt, resp. www.
Ozaj prosím iba seriozne odpovede, alebo ponuky. |
toto je seriozne forum
na zaklade jedneho nepodareneho prispevku by som netvrdil opak.
inzerat si dal len dnes, klidek ... ludia sa ozvu _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
sloniskoo
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 12:10 pm Post subject: |
|
|
Prepac neviem co sa dotklo? ,pises,,zhánam novú B 391 rozmery 175/65 R14"tak som dal link na obchod kde je napisane v kolonke dostupnost:na sklade.[/u] _________________ Ford Fusion 1,4 benzin ,Tonic |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 1:28 pm Post subject: |
|
|
Že by den "blbec"? _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
pobr
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 3:11 pm Post subject: |
|
|
pobr wrote: | Tak to ozaj ???
|
Chlapi
Verte, že som tých pár shopov obvolal, a fakt ju už na sklade nemajú a nedá sa ani objednať.
Ak máte potvrdenú informáciu ( telefonicky,...) že ju ozaj majú, tak napíšte.
Ja sa už spolieham iba na podobných ako náš FOFU stou pneu v rezerve. Asi je to posledná možnosť, ako túto B 391 zohnať.
Ďakujem za vaše názory a postrehy. |
|
Back to top |
|
|
Palo_M3
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 10:06 pm Post subject: |
|
|
Myslim, ze si mi pisal mail ohladom tej B391 ... Vo FoFu nemam taku rezervu, je tam Hankook, to som uz pozeral, ale este mi napadlo, ze pozriem obe Fiesty ... Ale az zajtra, teraz sa mi fakt nechce ... _________________ Ford Focus ST
Ford Mondeo MK4FL 2.0TDCi Titanium PowerShift
EX - Ford FUSION 1.4 16V FlairX EST Automat
EX - Ford Mondeo MK4FL 1.6 EcoBoost
EX - Ford FIESTA 1.4 TDCi ChampionX - OUT |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 6:56 am Post subject: |
|
|
Môžem sa spýtať, čisto osobne, nemusíte odpovedať, prečo to musí byť práve taká pneumatika? Z predchádzajúcich príspevkov som pochopil, že daný rozmer vyrábajú iní výrobcovia.A hlavne,prečo by som ju mal predávať? Veď aj my potrebujeme mať rezervu v aute. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
pobr
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 5:30 pm Post subject: |
|
|
Vážení
Nečakal som takéto nepochopenie
Liboro:
Čisto osobne ti odpoviem - táto pneu je vo FOFU ako dojazdová rezerva. Keďže aj tak vozíme ako rezervu v lete zimnú a v zime letnú, tak nám táto dojazdovka automaticky ostala navyše. Máme štyri auta a kto to pozná ten vie, že tých kolies na skladovanie je dosť.
Keďže máme aj fiestu, na ktorú je tento rozmer pneumatiky vhodný, zhánam druhú takúto gumu, aby sme ju mohli použiť.
Tiež som si myslel, že nie iba ja chcem mať vo FOFU plnohodnotnú rezervu a nie iba dojazdovú, preto som si naivne myslel, že ju má niekto tiež navyše.
Aspon som si myslel, že je to logické. Fakt ste ma dostali.
Vzhľadom aj na Vaše "odpovede" som sa rozhodol už nezhánať, a radšej si kúpiť úplne iné 2 ks pneu a túto B 391 si nechám na pamiatku.
Všetkým Vám úprimne ďakujem za prejavený záujem.
Palo-M3:
Dík za záujem, teba som kontaktoval ako prvého, lebo si podľa tvojho profilu z Košíc.
Prajem všetým FOFU veľa šťastných kilometrov. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 5:37 pm Post subject: |
|
|
pobr wrote: | Vážení
Nečakal som takéto nepochopenie ...
|
klud chlape, na zaklade jednej reakcie pises o nepochopeni ...
Gelnica ... to si na skok
poznal som jednu z Gelnice ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|