Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

FF Calero - Instalace parkovacího asistenta

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Waawe

PostPosted: Sat Oct 17, 2009 8:13 pm    Post subject: FF Calero - Instalace parkovacího asistenta Reply with quote

Ahoj,

chtěl bych vás požádat o radu. Příští týden si mám přebírat Forda Fusion Calero u značkového prodejce Ford. Při objednávce jsme se dohodli s prodejcem,

že stlačíme cenu a parkovacího asistenta si nechám instalovat až u nich v servisu (originál stojí 12.900,- a v autosalonu 7.000,-).Když jsem si byl před

pár dny doobjednat sadu zimního obutí, překvapil mě prodejce zprávou, že senzory park. asistenta do Calera možná nepůjdou nainstalovat. Jejich domněnka

je založena na faktu, že stříbrný kryt zadního nárazníku, který přesahuje zbývající část nárazníku o cca 5-7 cm, by buď zmenšil úhel detekce anebo by ho

senzory hlásily jako překážku. http://fusion.fordclubs.org/nase/img/ado4.jpg Přivolaný technik si nebyl jist, zdali bude možné nainstalovat prostřední

2 senzory do tohoto stříbrného krytu. Nakonec jsme se rozloučili s tím, že prodejce osloví jakési ústředí Fordu a zkusí zjistit, zdali takováto instalace

již na území ČR proběhla a takovouto montáž by potom "okopírovali". Případně mi prý vrátí peníze za tuto položku. Nutno podotknout, že výrobce Ford

opravdu nabízí instalaci tohoto systému. Zajímalo by mne tedy, je-li mezi vámi nějaký majitel Calera, který má naistalovaný park. asistent na svém voze,

a který by se se mnou podělil o systém montáže.

Předem děkuji. Waawe
Back to top
View user's profile Send private message
Ivašek a spol.

PostPosted: Sat Oct 17, 2009 9:35 pm    Post subject: Reply with quote

O Parkovacích senzorech/parkovacím asistentu je téma už tady Arrow http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=325&highlight=parkovaci+asistent
Zkus se poptat tam-tzn. zkopíruj to tam Wink
Takže LOCK

http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Archiv All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum