View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
George
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 9:58 pm Post subject: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
Zdravím, mám FF r.v. 2003, 1,4 benzín. Při jízdě nad 120 km/h docházá k pískání z vnějšku vozidla kolem předních oken. Pomohou ofuky kolem oken, nebo je problém někde jinde? Díky za radu. |
|
Back to top |
|
|
Cara
|
Posted: Tue Sep 29, 2009 9:19 am Post subject: Re: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
George wrote: | Zdravím, mám FF r.v. 2003, 1,4 benzín. Při jízdě nad 120 km/h docházá k pískání z vnějšku vozidla kolem předních oken. Pomohou ofuky kolem oken, nebo je problém někde jinde? Díky za radu. |
Jestli pomohou deflektory od pískání z vnějšku vozidla, nevím. Ale v každém případě značně sníží aerodynamický hluk, způsobený obtékáním vzduchu okolo oken. To jsem zjistil když jsem o jeden deflektor přišel. Rázem jsem si uvědomil zvýšenou hladinu hluku způsobenou právě obtékáním vzduchu. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec, 59 kW, blue tonic, Ebony, 5/2007 |
|
Back to top |
|
|
jeff
|
Posted: Tue Sep 29, 2009 1:15 pm Post subject: |
|
|
Podívej se, jestli se vpředu neodchlípla střešní lišta, stačí málo. _________________ Fusion 1,4i 16 V, Ambiente, Deep Navy, 9/2006 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
George
|
Posted: Thu Oct 01, 2009 8:14 pm Post subject: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
Díky za typy, koupím ofuky mrknu na střešní lištu a dám vědět. Ta hlučnost - pískání kolem oken by ani tak moc nevadila, ale když jedete do chorvatska a více jak 10 hod vám to tam píská, tak to je k zbláznění a ani hlasité rádio nepomůže |
|
Back to top |
|
|
MyTB
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 4:59 am Post subject: Re: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
George wrote: | Při jízdě nad 120 km/h docházá k pískání z vnějšku vozidla kolem předních oken. |
120 je moje normalni cestovni rychlost mimo mesto, ale nic takoveho nepozoruju, takze Ti asi nekde opravdu "odstava" kousek plastu a vytvari ten zvuk.
To me zase vychazely zvuky od dveri ridice, presne v tom hornim rohu dveri blizko hlavy (piskani, susteni, ale vzduch dovnitr auta nevnikal).... nakonec jsem prisel na to, ze to dela gumove tesneni dveri kdyz je na sucho, stacilo namazat glycerinem a je klid... _________________ Ford Fusion 1.4 59kW Ebony (2008-2010)
Ford C-Max 1.6 74kW Gen-X (2010-2015)
Ford Tourneo Courier 1.0 EcoBoost 74kW (2015) |
|
Back to top |
|
|
DUDIS
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 7:31 am Post subject: Re: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
MyTB wrote: | George wrote: | Při jízdě nad 120 km/h docházá k pískání z vnějšku vozidla kolem předních oken. |
...To me zase vychazely zvuky od dveri ridice, presne v tom hornim rohu dveri blizko hlavy (piskani, susteni, ale vzduch dovnitr auta nevnikal).... |
ty bláho a ja som si myslel že som paranoik a furt som skúšal zadné dvere a predné okno či sú dobre zavreté -(mi to tiež hvízda)
...treba ntrieť len tesnenie na dverách - sa mi zdá že je na to sprej...
dnes to teda skusim ...
dík _________________ sympaťák...
FF 1,4 duratec, FAMILY X, vision metalic, fólie, poťahy superior, zásterky ... no proste krása |
|
Back to top |
|
|
jarob
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 1:29 pm Post subject: Re: Pískání kolem oken při 120 km/h |
|
|
Neprecital som si celu diskusiu o karoserii, ale vsimol uz niekto z vas tu velku medzeru medzi gum. tesnenim adverami na fofu? Sadnite si do auta, len predne sedadla, otocte hlavu ku stlpiku a uvidite kde sudruhovia urobili chybu. Precizna praca a kvalita dovoli nemeckemu . vyrobcovy pustat do sveta taketo znackove nepodarky. Taketo medzery ste nenasli ani na trabantoch. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|