View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
picinko
Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Sat Aug 15, 2009 7:57 am Post subject: prospekty k okrasným lištám na dverách, nárazníkoch |
|
|
Ahojte všetci, Chcel by som sa spýtať či sa dajú zohnať nejaké prospekty k okrasným lištám na dverách, naárazníkoch. Ďakujem _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
|
Back to top |
|
|
picinko
Joined: 28 Dec 2008 Posts: 132 Location: Komárno, momentálne Veľký Kýr
|
Posted: Sun Aug 16, 2009 2:37 pm Post subject: Re: prospekty k okrasným lištám na dverách, nárazníkoc |
|
|
Vďaka za typ ale ja by som potreboval prospekty na Fusion. _________________ Ford Fusion, 1,4i, 16V, Duratec 10/2006 Tango metalíza, červené fólie, Chiptuning, Alpine autorádio, ešte neviem koľko koní tam mám |
|
Back to top |
|
|
fusik
|
Posted: Wed Aug 25, 2010 9:11 pm Post subject: Re: prospekty k okrasným lištám na dverách, nárazníkoc |
|
|
Na Fusiona se nic takového nevyrábí. Jedině na zakázku v nějake tuning firmě.
Možna někdy OMSA Tuning něco takového udělaji.........
Kdysi to vyráběl MS-Design, ale výroba byla už bohužel zastavena.
Jedene co jsme před lety sehnali s Dahem od MS-Design byla ta Maska kapoty co mám ja a ty nastavce na narazníky co ma Daho.
U toho vašeho nového jedině doplnky od Forda, a OMSA Tuning, nic jiného neexistuje. _________________ Fusion 1.6 TDCI,Jeans Blue,2005,Xenony,AutoChip,Disky16-TOORA chrom,UniroyalRainSport2,205/50 R16,Audio Pioneer,6repro,Bruxafol,2xvýfuk UlterSport,Chrompaket OmsaLine,zrcatkaazadni světla NewFusion,chrom-Hagusy,maskaazadní nárazník kopie MondeoS. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|