View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petterk
|
Posted: Fri May 08, 2009 1:20 pm Post subject: Prihlásenie na fórum |
|
|
Caute, chcem sa opýtat ci aj vy ostatni sa na forum musite prihlasit na dva krat. Totiz vzdy ked chcem ist sem na forum, tak zadam meno a heslo a neprihlasi ma. Ukaze mi znovu prihlasovaciu stranku a zas musim dat meno a heslo aby ma prihlasilo. Mam dojem ze predtym mi to nerobilo.  |
|
Back to top |
|
 |
cana
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:31 pm Post subject: |
|
|
vymaž cookies, mohlo by to pomoct. _________________ Ford Fusion Ebony 1.4, 59kW, Metla Tango, 04/2009
 |
|
Back to top |
|
 |
petterk
|
Posted: Fri May 08, 2009 6:15 pm Post subject: |
|
|
a ako tie cookies vymazem? nie som az taky pc macher. ani neviem kde to najdem  |
|
Back to top |
|
 |
Silver

|
Posted: Fri May 08, 2009 6:52 pm Post subject: |
|
|
Na cookies sa dostanes nasledovne: Otvor si hardisk C.Otvor zlozku dokument and settings.V nej otvor zlozku pc a v nej je uz zlozka cookies.V nej oznac vsetki subori tlacitkami Ctrl+A a deletuj.Tak to aspon funguje u mna  _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri May 08, 2009 6:54 pm Post subject: |
|
|
alebo si cookies zmaz priamo cez prehliadac, napriklad v mozille je to takto: nastroje/odstranit sukromne udaje, tam zaklikni cookies a odstranit _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
King24

|
Posted: Sun May 10, 2009 4:49 pm Post subject: |
|
|
ja mám tuto stránku v oblubených s automatickým prihlásením...len si kliknem a už som tu...jednoduché , spolahlivé a rýchle  _________________ Fusion Comfort, Moondust Silver, r.v. 2/2007, 80 koní v stajni Duratec |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|