View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michel
|
Posted: Mon Apr 06, 2009 5:55 pm Post subject: Madlo dveří |
|
|
Zdravím všechny Fofíky, mám menší, skoro žádný problém. Po roce provozu se pomalu začíná odlupovat povlak na madle dveří u řidiče. No, je to taková mikrovrstvička nějaké umělé kůže, co s tím? Auto je v záruce, ale je to taková blbost....... Ale vadí mi to! Pak příjde na řadu třeba volant atd. atd? |
|
Back to top |
|
|
ikoala
|
Posted: Mon Apr 06, 2009 7:07 pm Post subject: |
|
|
Zdravim, uz mel jsem to same, bavil jsem se s technikem ve Fordu, rikali, ze to je docela bezne, ze ta technologie toho vrstveni je docela nedokonala, normalne mi to v zaruce zdarma vymenili, cena kdyby to nebylo v zaruce cca 3300 (material+prace). To jsem docela cumel... _________________ Ford Fusion Ebony, 1.4, 07/07 |
|
Back to top |
|
|
Michel
|
Posted: Tue Apr 07, 2009 5:43 pm Post subject: |
|
|
Děkuji za info, asi to nechám nějakou dobu tak, uvidím, jestli se nezačne loupat i madlo u spolujezdce a pak uvidím, jak se k tomu postaví Ford v Ostravě, ale jinak zatím spokojenost.
-----------------------------------------------
Tak auto bylo v servise 3 dny, ale byla s tím spojena i oprava zadních světel(zatékaní vody, viz téma Elektroinstalace-mlžení zadních světel)
Vyměnili obě madla, protože jsou jiného typu a tvaru. Je to takový tvrdý plast, není tak příjemný do ruky, ale ten se určitě nesloupe. Prostě pánové ve Fordu někde udělali chybu a tak to řeší bez připomínek. Doufám, že pak do servisu pojedu až na svou druhou garanční prohlídku.
-----------------------------------------
Ford Fusion 1,4 Ebony 02/2008
Last edited by Michel on Tue Jul 14, 2009 10:21 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue Apr 07, 2009 7:15 pm Post subject: |
|
|
Michel wrote: | Děkuji za info, asi to nechám nějakou dobu tak, uvidím, jestli se nezačne loupat i madlo u spolujezdce a pak uvidím, jak se k tomu postaví Ford v Ostravě, ale jinak zatím spokojenost.
Ford Fusion 1,4 Ebony 02/2009 |
jj, kde to chceš reklamovat?
U spolujezdce se nám to taky loupá... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
Silver
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 4:00 am Post subject: |
|
|
Tie madla su nastrikane špecialnou farbou ktora obsahuje kaučuk a preto budia pocit akobi to bola koža.To že sa to odlupuje znamena ze pri virobe doslo k nejakej procesnej chybe pri nanasani farby.Moze ich bit niekolko, zle odmastnenie,nespravna teplota susenia, nespravna vlhkost,špatny pomer tuťžidla a farby kedže tieto farby su 2K.Moze to byt aj prilisnou hrubkou farby. _________________ Ford Fusion 1.4 16V Black Panther |
|
Back to top |
|
|
Pavel_B
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 5:21 am Post subject: |
|
|
Nevíte někdo na jakém modelu mají být nabarvená vnitřní madla dveří
?.Já je mám černá i když mám model 2008 Ebony.Podle prospektu mají být nabarvená již v základu pro model Ebony. _________________ Ford Fusio Ebony 1.4 stříbrná barva,auto klimatizace,palubní počítač |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 9:31 am Post subject: |
|
|
Pavel_B wrote: | Nevíte někdo na jakém modelu mají být nabarvená vnitřní madla dveří
?.Já je mám černá i když mám model 2008 Ebony.Podle prospektu mají být nabarvená již v základu pro model Ebony. |
A v jaké barvě by to mělo být?
Máme taky černé podle tmavého interiéru, světlý interiér má světlé _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Pavel_B
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 12:09 pm Post subject: |
|
|
Vnitřní kliky mají být v barvě metaliské šedi.Je to napsané na stránkách Fordu standartní výbava. _________________ Ford Fusio Ebony 1.4 stříbrná barva,auto klimatizace,palubní počítač |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 12:31 pm Post subject: |
|
|
Něco jiného jsou kliky a něco jiného je madlo. Madlo nalakovné není, kliky ano _________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
Szabados
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 8:26 am Post subject: |
|
|
Gil wrote: | Něco jiného jsou kliky a něco jiného je madlo. Madlo nalakovné není, kliky ano |
my když jsme kupovali v září auto tak v salonu měli vystavený fusion s madly v metalické šedi, manželce se to nelíbilo, takže jsme nakonec rádi, že máme černé _________________ Ford Fusion Ebony 1,4 - Colorado Red - PP
do provozu 10/2008
7,3 l/100km
na statistiku mám DrivEx |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 7:34 pm Post subject: |
|
|
Szabados wrote: |
my když jsme kupovali v září auto tak v salonu měli vystavený fusion s madly v metalické šedi, manželce se to nelíbilo, takže jsme nakonec rádi, že máme černé |
Tak to muselo vypadat hodně divně _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Michel
|
Posted: Wed Apr 15, 2009 6:30 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Michel wrote: | Děkuji za info, asi to nechám nějakou dobu tak, uvidím, jestli se nezačne loupat i madlo u spolujezdce a pak uvidím, jak se k tomu postaví Ford v Ostravě, ale jinak zatím spokojenost.
Ford Fusion 1,4 Ebony 02/2008 |
jj, kde to chceš reklamovat?
U spolujezdce se nám to taky loupá... |
Reklamovat to budu samozřejmě u svého prodejce Ford Malý@Velký Ostrava, ale jak říkám, ještě s tím počkám. Potřebuji jezdit a záruku mám do r.2011. |
|
Back to top |
|
|
Hanysek
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 8:23 am Post subject: |
|
|
Michel wrote: | Reklamovat to budu samozřejmě u svého prodejce Ford Malý@Velký Ostrava, ale jak říkám, ještě s tím počkám. Potřebuji jezdit a záruku mám do r.2011. |
Tak to si uzij,jestli s tim jedes zrovna tam a pociej s tim,ze auto tam budou chctit nechat tak 3 dny.Me takhle resili vzdy....uz nikdy vice k nim |
|
Back to top |
|
|
Michel
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 3:21 pm Post subject: |
|
|
Hanysek wrote: | Michel wrote: | Reklamovat to budu samozřejmě u svého prodejce Ford Malý@Velký Ostrava, ale jak říkám, ještě s tím počkám. Potřebuji jezdit a záruku mám do r.2011. |
Tak to si uzij,jestli s tim jedes zrovna tam a pociej s tim,ze auto tam budou chctit nechat tak 3 dny.Me takhle resili vzdy....uz nikdy vice k nim |
Zatím jsem tam měl auto vždy jen jeden prac.den: - na lepení plastu pod předním sklem (u fusiona asi klasika), - na garanční prohlídku po roce provozu. No uvidíme jak jim to půjde dál........ |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:59 pm Post subject: |
|
|
Madlo u spolujzdce vypadá takhle
V uterý jsme objednaní v Dankaru... pak dám vědět, co a jak (prý pokud se jedná o jedno madlo,tak by to do hodiny mělo být) _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion#
Last edited by Ivašek a spol. on Mon Mar 01, 2010 9:56 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
|