View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 10:56 am Post subject: |
|
|
xxnobodyxx wrote: | Od motora nemoze ist teplo na nohu...to by sa prejavilo aj tym ze ked neni motor zohriaty by fukal studeny vzduch... |
Ved o to ide kym je motor studeny, tak je to OK, ale ako náhle sa zohreje ide odtial teplý vzduch. Aj celý ten predný prieduch je vrelý. A včera som si otestovala, že fučí aj na spolujazdcovej strane vrelý, oco, že prečo kúrim asi tak. Tiež povedal, že na žigulaku mal nejaké klapky, ktoré sa dali otvorit alebo zavrieť, ale tu som nič také nefidela Inak neviem ja tie kryty sama asi dolu nedám  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
ladin

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 11:22 am Post subject: |
|
|
Fraga wrote: | xxnobodyxx wrote: | Od motora nemoze ist teplo na nohu...to by sa prejavilo aj tym ze ked neni motor zohriaty by fukal studeny vzduch... |
Ved o to ide kym je motor studeny, tak je to OK, ale ako náhle sa zohreje ide odtial teplý vzduch. Aj celý ten predný prieduch je vrelý. A včera som si otestovala, že fučí aj na spolujazdcovej strane vrelý, oco, že prečo kúrim asi tak. Tiež povedal, že na žigulaku mal nejaké klapky, ktoré sa dali otvorit alebo zavrieť, ale tu som nič také nefidela Inak neviem ja tie kryty sama asi dolu nedám  |
Tak zajeď do servisu předveď jim celý problém a servis to musí řešit. _________________ Fusion 1,25 deep navy, 04/2007
klima, mlhovky, radio 5000c, defend lock, tazne, hagusy |
|
Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 12:54 pm Post subject: |
|
|
Vela stastia v servise, ale urcite tam zajdi. Na dnesnych autach uz nie su take rucne klapky ako mali ruske auticka. Vsetko sa riadi iba jednym otocnym gombykom, kam ma fukat. A v tomto ovladacom mechanizme je chyba. No u teba bude asi aj nieco ine.
FORD by sa mal zamysliet, ci taketo auticka dalej predavat. Roby si velku hanbu. Inac je FUSION uplne skvele auticko. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
 |
jader
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 6:43 pm Post subject: teplý vzduch |
|
|
Tiež sa mi to stalo keď mi rozobrali prístrojovku (zatekanie). Pri odchode zo servisu som si všimol že mi fúka iba teplý vzduch aj keď prepnem na studený. Otočil som auto späť do servisu. Technik auto prevzal a o 2 minúty sa vrátil a všetko fungovalo ako má. Ospravedlnil sa, vraj tam niečo chybne založili, tak som to akceptoval. |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Sat Jun 28, 2008 6:06 pm Post subject: tiahlo ??? |
|
|
popis kde sa nachadza pozriem sa na to _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Mon Jun 30, 2008 8:31 am Post subject: |
|
|
Ok skúsim pobehať po BA a hned ako to začne kúriť to otočím do servisu. Díky. _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 8:59 pm Post subject: |
|
|
Tak včera jsem jel s přítelem od sestřenky do Prahy a seděl jsem ve předu...jeli jsme Mondeem r.v. 1998 a spozoroval jsem,že když je zapnutá klima(má manuální),tak tam taky "fuka" na nohy....takže si nedělejte starosti,že to dělá jenom Fuzáč!
P.S. To Mondeo 1.8 benzin je pěkně živé,to je něco jiného než ta naše jedna čtyřka , při 150km/h to má na čtyřku cca 5000otáček a při předjíždění 120 na trojku v poho
P.S.2: Na Dé Jedničce nás chytl pěkný slejvák a kroupy jak prase ....ještě,že jsme nejeli naším FoFíkem!!!!
Michal _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 5:06 pm Post subject: |
|
|
Prosim, nepohol nikto s tym fukanim? Mne to fuka furt aj z hora aj ked mam vypnute kurenie a ventilator. Pri 5hodinovej ceste je to teda dost otravne a v 100km/h to teda fuka dost. Problem je, ze nemozem vypnut uplne fukanie pretoze sa mi inak rosi celne sklo ked prepnem aj smer fukania. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 6:25 pm Post subject: |
|
|
Momentalne som sa na to, s prepacenim, vys..kaslal... Ako vsetci piseme, to fuka vsade bez ohladu na to, kam je to nastavene, tak je zbytocne to dole otvarat... Teraz v zime mi to neprekaza, lebo fukam na sklo a nohy, krajne priestorove mam nasmerovane na bocne okna, stredove zavrete... Na jar predpokladam garancku, tak vtedy im to necham pozriet, aj tak tam budem musiet nechat auto... _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 8:06 pm Post subject: |
|
|
No hej. Ked si zapnes kurenie tak sa to da vydrzat. Lenze zapni si kurenie silnejsie ked ides na 4hodinovu cestu v noci... To musis nechat teplot predsalen trochu nizsie. A problem je aj to ze to fuka od dveri studensi vzduch ako zo stredu. Ak si necham len na okno fuka to aj tak zovsadial. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
icask

|
Posted: Thu Oct 30, 2008 12:40 pm Post subject: |
|
|
Vidim, ze moj podla niekoho zanedbatelny problem nabera na novom rozmere. Podla toho co tu citam, tak novsie auta maju vacsie problemi nez tie starsie. Ja som presvedceny, ze niekde v rozdelovaci (ci ako to nacvat to ovladacie koliesko) maju velku systemovu chybu. _________________ FO FU 1,4 TDci 12/2005 od 11.2008 uz VW Passat 1,9 TDi |
|
Back to top |
|
 |
Fjodor
Joined: 16 Apr 2008 Posts: 298 Location: Bratislava - Michalovce
|
Posted: Thu Oct 30, 2008 2:08 pm Post subject: |
|
|
icask wrote: | ... Ja som presvedceny, ze niekde v rozdelovaci (ci ako to nacvat to ovladacie koliesko) maju velku systemovu chybu. |
Tiez si myslim, ze je to hned za tou jednotkou, preto je zbytocne rozoberat spodok, vyduch na nohy, co niekto navrhoval... Ako som vyssie pisal, povedali, ze mam tam nechat auto na cely den, ale ze nevedia, co v tom je... Myslim si teda, ze by som im tam nechal auto a v rovnakom stave, "nedotknute", by som si bral spat, mozno o par korun lahsi... Necham to na garancku...  _________________ Ford Fusion 1.4i 16V Duratec, RIVAL X, vyrobene 12/2007, zakupene 04/2008, Sea Grey, PP, parkovacie senzory, folie
 |
|
Back to top |
|
 |
|