View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gil
|
Posted: Thu Dec 16, 2010 4:29 pm Post subject: |
|
|
_________________ Fusion 2008 1,4 Duratec Ebony ve vecnych lovistich |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 11:36 am Post subject: |
|
|
Před chvíli jsme objevili malého návštěvníka v motorovém prostoru u nádržky chladící kapaliny... a vypadá to na netopýra
No kdoví, jak dlouho už tam byl...přiškvařený byl pěkně, ale zajímalo by mě, jak se zrovna tam tak napasoval
_________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sun Jan 08, 2012 8:56 pm Post subject: |
|
|
to je upír !!! _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
kuna
|
Posted: Tue Jan 10, 2012 9:31 pm Post subject: |
|
|
Taky se musím pochlubit. V létě jsem úplně náhodou našel v motorovém prostoru kosa. Ale ten vypadal, úplná mumie. Když jsem zkoušel, proč mi furt něco klepe za jízdy v autě, hmatal jsem za motorem na izolační vrstvu. Na pravé straně, až za nádržkou na brzdovku a ještě k tomu v trubkách, byl zamotaný kos, úplně vysušený a vlastně bez vnitřností, vytahoval jsem "to" klackem tak 10 minut. Jak se tam dostal, to je mi záhadou. Škoda, že jsem to nevyfotil.
A já se ještě divil, proč mi tak páchne klimatizace. Když něco ucítíte, zkuste se pořádně podívat pod kapotu. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|