| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ladislav

|
Posted: Fri Nov 28, 2008 3:11 pm Post subject: |
|
|
| zdenal8 wrote: | | No vylezou ti o 37,5 mm ven. To už myslim bude dost vidět. Bude pak asi problém při naloženym autě, že ti to bude škrtat o lemy. Počítej s tim, že to auto půjde možná i o něco níž, jak budou kola víc ven, bude belší páka na rameno. Ale o kolik, to těžko říct. Každopádně v těhle případech se to stát může. A možná to bude při zatáčení šktrat vepředu o podběh, ale to těžko říct. Nezkoumal sem kolik je místa. Jedině to vyzkoušet co to udělá. Co to je za kola? To je z nějakýho francouze ne? |
No to bude asi teda problem, zvlast pri jazde po nespevnenej ceste a budu asi aj viac striekat po karoserii. Neviem z akeho auta sú tie elektrony, sú na inzerát, jazdené. Každopadne dakujem za radu, aj ked su pekne -ENZO, poobzeram sa radsej po iných _________________ Ladir, Fofu 1,4 B, silver |
|
| Back to top |
|
 |
Robbert

|
Posted: Sat Sep 26, 2009 2:35 pm Post subject: |
|
|
Já se taky rozhodl, že nechám na Fusiona origo litá kola i na zimu. Myslím, že plecháče se nevyplatí...
Na Mondeo mám plecháče mám, protože mi zůstaly z předchozího auta...
Origo litá kola jsem jsem používal i na Superba 5 let a bez jakýchkoli problémů... _________________ Škoda Kodiaq Sportline, r.v. 2023
VW Up, r.v. 2022
F Mondeo Kombi r.v. 2015, Green Guard
F Edge TDCi, r.v. 2019
F Kuga, r.v. 2010
F Fusion 1,4
---------------------
EX:F Mondeo Kombi r.v. 2009
F Mondeo 2002,
Škoda Superb 1,9 TDi, 2003 |
|
| Back to top |
|
 |
lacee

|
Posted: Thu Oct 08, 2009 9:50 am Post subject: |
|
|
| zdenal8 wrote: | No při běžnej jízdě po silnici mi vysvětli jak se tam ten sníh nebo led udrží. Když nepočítáš tu odstředivou sílu jak píše duves, která tam samozřejmě taky je, tak myslíš, že ten led nebo sníh vydrží teplo od brzd????
Pokud jde o ty alu kola a sůl, tak pokud nejsou odřený, tak jim ta sůl nevadí. Stačí je občas umejt. Pokud je ale porušenej ten lak na nich, tak to pak začne korodovat. |
Co zacne korodovat? Kvalitne ALU disky? Treba kupovat z kvalitnych materialov s kvalitnou povrchovou upravou. Hlinik (resp. aj jeho zliatiny) nekoroduje na celom materiali ako nekvalitna ocel, ale iba na povrchu, avsak aj to sa da osetrit, odstranit _________________ Ford Fusion 1.4 Duratec Family X, r.v.2009, bocne listy vo farbe karoserie, zimne pneu GY UG7+ |
|
| Back to top |
|
 |
zdenal8

|
Posted: Thu Oct 08, 2009 10:12 am Post subject: |
|
|
Tak nikdo nemluvil o tom, že se to nedá odstranit. Neni problém kola opískovat a znova nalakovat že.
Každopádně i kvalitní disky, když je budeš mít nějak orvaný ti začnou korodovat díky soli. Abych byl přesný, na povrchu, jak píšeš. Ocel taky koroduje od povrchu. _________________ Tourneo Courier 1,0 EcoBoost Deep Impact
Fusion 1,4 Duratec 05/2008 Panther black - dříč na stavbě
Fiesta 1,25 Duratec 3/2011 Squeeze po totálce jako nová
www.fordfans.cz |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|