View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Liboro
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 1:09 pm Post subject: |
|
|
Presne to isté som postrehol aj ja.Mali plné ústa rečí o tom, ako budú len na vytipovaných nehodových úsekoch, nebezpečných a tak.Výsledok? Merajú na obchvatoch Žiliny( Lavobrežná 80-tka ale hlavne estakáda 50-tka) podotýkam, že dané komunikácie sú 4 pruhové, estakáda 6-8 pruhová bez chodcov tí tam nemajú prístup.A páni policajti veselo merajú 50-tku.To isté Žilina Strážov 1/18 - 4 pruhová cesta vjazd/ výjazd od Považskej Bystrice ,kde sú chodci vylúčení mimo. Tá cesta je stavaná na 80-tku, z mojej skúsenosti zvládne bezpečne aj 140 a páni policajti merajú 50 tku.Podotýkam, že za posldené dva roky na týchto cestách neboli vážnejšie nehody, maximálne nejaké ťukance.Ale pri školách, v obytných zónach, sídliskách, pri autobusových zastávkach ich niet, preto sa pýtam starú otrepanú vetu, prečo páni policajti doslova buzerujú vodičov?Prečo to vyznieva tak, že sú platení od výšky pokút, ktoré vyzbierajú???
P.S. Ešte ma pobavilo/zarazilo hlásenie v dopravnom servise aby si ľudia nosili so sebou posuvný meter, pretožev Bratislave ale aj v iných mestách vyberajú 60 eur(1800 Sk), prípadne odtiahnú auto( to je potom až okolo 120 eur(3600Sk)) za parkovanie na chodníkoch, že stačí 2-3 centimetre menej nechať(šak odhadom to je 1,5 metra) a už je to tam.
Takže ak toto má znížiť nehodovosť na cestách, dakujeme pán minister! Je to totálne populistické vykrikovať ako vám ide o bezpečnosť na cestách a ľudské životy, ked pri tom jediné o čo ide, je pokutovať. Hľadať príčiny nehodovosti, že ludia nevedia jazdiť, by bolo náročné a hlavne by to znižovalo polularitu, podľa prieskumov už pomaly štátostrany... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá
Last edited by Liboro on Mon Feb 02, 2009 1:38 pm; edited 4 times in total |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 1:13 pm Post subject: |
|
|
Policajti majú plány. Nieco ako KGB, ked museli "nájst" milion zdradcov vlasti, tak ich našli a bolo to. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
Last edited by duves on Mon Feb 02, 2009 6:44 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 1:30 pm Post subject: |
|
|
duves wrote: | Policajti majú plány. Nieco ako KGB, ked museli "nást" milion zdradcov vlasti, tak ich našli a bolo to. |
Presne tak to vyzerá, hlavne, že včera sa na Markíze pán Kalinák dušoval, že nič také nie je... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
haplo602
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 5:24 pm Post subject: |
|
|
toto ma desne pobavilo ... akoze Slovensko ako vysite ... som zvedavy ako zaloba na Pravdu dopadne ... cista arogancia ...
inac zaujimave je ze v BA na Galvaniho od krizovatky Avion po vjazd na dialnicu som nevidel ani jedno policajne auto merajuce rychlost. vzdy ked idem s prace si na tom useku pripadam ako jediny idiot iduci podla predpisov ... _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|