View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:22 pm Post subject: |
|
|
maximznojmo: Jakého Fusiona si kupoval? EBONYho za 299 000 Kč,nebo EBONYho za 270 000 Kč ??? Protože ted se tady dívám na nový ceník a je tam rádio ICE 25- rádio Sony s CD přehrávačem, 4 reproduktory, dálkové ovládaní na sloupku řízení za 8 500 Kč
Nebo máš snad jiné ale jiné tam není . _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
maximznojmo
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:31 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | maximznojmo: Jakého Fusiona si kupoval? EBONYho za 299 000 Kč,nebo EBONYho za 270 000 Kč ??? Protože ted se tady dívám na nový ceník a je tam rádio ICE 25- rádio Sony s CD přehrávačem, 4 reproduktory, dálkové ovládaní na sloupku řízení za 8 500 Kč
Nebo máš snad jiné ale jiné tam není . |
KUPOVAL JSEM EBONY 1,4 ZA 299,000,-KČ. JENZE ME TO Z TIM CO JSEM SI NAVYMYSLEL VYSLO NA 370,000,-KC. RADIO MAM SONY S MP3 MRKNI NA ODKAZ DOLE. ZDAREC _________________ PATY OD VRCHU POD JMENEM MAXIMZNOJMO JE MUJ, MUJ, MUJ MUJ FANOUS http://fusion.fordclubs.org/nase4.html |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:39 pm Post subject: |
|
|
maximznojmo wrote: |
KUPOVAL JSEM EBONY 1,4 ZA 299,000,-KČ. JENZE ME TO Z TIM CO JSEM SI NAVYMYSLEL VYSLO NA 370,000,-KC. RADIO MAM SONY S MP3 MRKNI NA ODKAZ DOLE. ZDAREC |
Ahaaa...tak to bylo asi to rádio předtím dražší (takže bys tedka zase ušetřil )
Njn...my ho taky neměli "jenom" za 300 000 _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Andilek
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 10:38 am Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
maximznojmo wrote: | PROTOZE NEMUZU PREKOUSNOUT V ROCE !!!2008!!! ZE RADIO Z VYROBY NEMA MP3, ZAKOUPIL JSEM SONAKA I KDYZ TO BYL RANEC PENEZ (15.000,-KC). ... |
Ahoj,muzete mi nekdo sdelit,kdo ma to radio od Sony jak to hraje? Jestli tam jsou i jiny repraky,jestli se neklepou dvere kdyz to hraje,basy,kvalita zvuku a tak? Diky _________________ Ford Fusion Ebony 1.4 Duratec 16V,Black panther,Comfort Sony 02/2009 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 5:09 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Andilek wrote: |
Ahoj,muzete mi nekdo sdelit,kdo ma to radio od Sony jak to hraje? Jestli tam jsou i jiny repraky,jestli se neklepou dvere kdyz to hraje,basy,kvalita zvuku a tak? Diky |
Sice nemáme Sony ,ale záleží,na jakou hlasitost si to dáš
Třeba u toho našeho při normální hlasitosti (kolem 5) to je pohoda,ale pokud si to dáš přes 10,tak už to pěkně duní až se třepe tapacír a z repráků "fouká" vzduch
BTW: Nezkoušeli ste někdo kolik dá max? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 8:25 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
Sice nemáme Sony ,ale záleží,na jakou hlasitost si to dáš
Třeba u toho našeho při normální hlasitosti (kolem 5) to je pohoda,ale pokud si to dáš přes 10,tak už to pěkně duní až se třepe tapacír a z repráků "fouká" vzduch
BTW: Nezkoušeli ste někdo kolik dá max? |
ja mám klasiku Ford 4500 EON, s CD prehravačom a nato, že su len 4 repraky(2+2) a je to seriové rádio, hrá to vynikajuco. Závidia mi to viacerí, napríklad oproti Felicii, Fábii,staršej Oktávii, či Golfu to hrá daleko krajšie.
Ivašek, max som neskušal nikdy, maximálne do 18, to už naozaj potom ten tapacir riadne duní a reproduktory skôr chraštia ako hrajú. A na naozaj hlasné, koncertné počúvanie počas jazdy stači do 10-12 stupna., bežne tak 3-6 stupen:-) aspon v nasom. Tiež záleži ako je nadstavené AVC(automatic volume control) čo samo zvyšuje hlasitost podla rychlosti. _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 8:31 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Liboro wrote: | ja mám klasiku Ford 4500 EON, s CD prehravačom a nato, že su len 4 repraky(2+2) a je to seriové rádio, hrá to vynikajuco. Závidia mi to viacerí, napríklad oproti Felicii, Fábii,staršej Oktávii, či Golfu to hrá daleko krajšie.
Ivašek, max som neskušal nikdy, maximálne do 18, to už naozaj potom ten tapacir riadne duní a reproduktory skôr chraštia ako hrajú. A na naozaj hlasné, koncertné počúvanie počas jazdy stači do 10-12 stupna., bežne tak 3-6 stupen:-) aspon v nasom. Tiež záleži ako je nadstavené AVC(automatic volume control) čo samo zvyšuje hlasitost podla rychlosti. |
jojo..hra dobře
jj,já sem zkoušel taky zatím 15 nebo 16 ..to už fakt pak "pěkně" duní a začínáš mít strach,aby se ti nerozpadly dveře
Přesně,na normal jízdu stačí 3-5
Na tom závisí hodně faktorů-kvalita signálu/kvalita vypálení CD, nastavení bassů,...
P.S. Jak se nastavuje to automatické nastavení hlasitosti?
Někde jsem o tom četl,že to tam je,ale ne,jak se to nastavuje _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 2:04 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Ivašek a spol. wrote: |
P.S. Jak se nastavuje to automatické nastavení hlasitosti?
Někde jsem o tom četl,že to tam je,ale ne,jak se to nastavuje |
Zaleži od rádia, na tom našom(nemáme Sony) sa to robi tak, že stlačim tlačítko M tolko krat až sa tam objaví AVC a čislo. Potom sa šípkami nadstaví citlivosť, má to 5 stupnov. AVC off (vypnuté),AVC+1,AVC+2,AVC+3, AVC+4. Čím vyššie číslo, tým to viac zosiluje, čo napr pri niektorých CD-čkach znamená, že ak je AVC+4,idem tak 90-100 km/h tak už pri hlasitosti 1-2 je to pomerne nepríjemne hlasno.
P.S. Máš presne pravdu, záleží od nadstavenia basov, výšok, pesničky,či je zapnuté rádio a samozrejme aj od CD-čka _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 2:16 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Liboro wrote: |
Zaleži od rádia, na tom našom(nemáme Sony) sa to robi tak, že stlačim tlačítko M... |
Hmmm..tak my tam žádne M nemáme ..ale bude to asi tím,že ty máš starý model a do něj se montovalo jiné rádio..takové to 3-dílné _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 2:18 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Liboro wrote: |
Zaleži od rádia, na tom našom(nemáme Sony) sa to robi tak, že stlačim tlačítko M... |
Hmmm..tak my tam žádne M nemáme ..ale bude to asi tím,že ty máš starý model a do něj se montovalo jiné rádio..takové to 3-dílné |
JJ:-)presne také _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
|
Back to top |
|
|
breit
Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 5:08 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Hmmm..tak my tam žádne M nemáme ..ale bude to asi tím,že ty máš starý model a do něj se montovalo jiné rádio..takové to 3-dílné |
Ty tuhle funkci samozřejmě máš taky i na tom novějším rádiu. A tlačítko M tam my máme jako Menu _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
|
Andilek
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 6:22 pm Post subject: |
|
|
Nevite nahodou jake jsou v aute repro co se tyka výkonu? A jestli,kdyz si nekdo dava do auta Comfort Sony jiz z vyroby,tak jestli tam davaji i jine repraky? _________________ Ford Fusion Ebony 1.4 Duratec 16V,Black panther,Comfort Sony 02/2009 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 7:28 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
breit wrote: |
Ty tuhle funkci samozřejmě máš taky i na tom novějším rádiu. A tlačítko M tam my máme jako Menu |
Aha
A nevíš,jak se to nastavuje nebo se to potom nastavuje stejně jak u starého? _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
breit
Joined: 16 Jun 2008 Posts: 103 Location: Praga mater urbium
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:17 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Aha
A nevíš,jak se to nastavuje nebo se to potom nastavuje stejně jak u starého? |
Stejně, těma šipkama _________________ FUSION Ebony, Frozen White, 1.4i 16V 59kw Duratec, 06/2008 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:20 pm Post subject: Re: ORIGINAL AUTORADIO SONY |
|
|
breit wrote: | Ivašek a spol. wrote: | Aha
A nevíš,jak se to nastavuje nebo se to potom nastavuje stejně jak u starého? |
Stejně, těma šipkama |
Aha ..díky ...zkusím _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
|
|