View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
Istič
|
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 8:00 pm Post subject: |
|
|
Do dveří hážu dvacky a desetikačky, jednou za čas vyberu cca 2000kč  _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jul 07, 2008 9:16 am Post subject: |
|
|
joko69 wrote: | Do dveří hážu dvacky a desetikačky, jednou za čas vyberu cca 2000kč  |
hrkot minci Ti nevadi?
mne by to liezlo na nervy  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Mon Jul 07, 2008 2:39 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | joko69 wrote: | Do dveří hážu dvacky a desetikačky, jednou za čas vyberu cca 2000kč  |
hrkot minci Ti nevadi?
mne by to liezlo na nervy  |
mince vůbec nerachotí, jinak by tam nebyli _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
ocean
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 8:45 pm Post subject: |
|
|
Niektoré moje umiestnenia:
- "tajná" skrinka vľavo od volantu - náhradné kľúče od domu a z práce
- horúca skrinka hore na palubnej doske - teraz mám tam 3 reflexné vesty - v Rakúsku je potrebné mať pre každého člena posádky 1
- pod sedadlom spolujazdca - ešte nosím fľašu s orig. náplňou do ostrekovača, aj na nalepené muchy, tiež tam mám pár CD, žiarovky - je to fajn dosť veľký priestor
- skrinka pri spolujazdcovi -neviem, prečo je stále plná. V tej pzadnej priehradke mám obal s knižkami od výrobcu, kontakty na servisy, zelenú, bielu kartu a tieto podobné veci
atď
Kde nosíte lekárničku a trojuholník? Ja mám tú tašku pod sedadlom šoféra, ale neviem či nevadí tomu, čo si za mňa sadne a mi to tam zašľapuje _________________ F-Fusion 1,4 - 16V - 59kW - Rival X - od 03/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 9:35 pm Post subject: |
|
|
ocean wrote: |
Kde nosíte lekárničku a trojuholník? Ja mám tú tašku pod sedadlom šoféra, ale neviem či nevadí tomu, čo si za mňa sadne a mi to tam zašľapuje |
My mame lékarničku v té modré tašce Ford v kufru ... _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 7:11 am Post subject: Re: Na co pouzivate odkladacie skrinky? |
|
|
dulius wrote: |
- skrinka vlavo pod volantom
nikdy nepouzita, ma niekto napad?
napadol ma kondóm, dobre miesto pre neho  |
Na srazu jsem si všiml, že jsi skřínku na tebou uváděné nevyužil.
Lékárnu a trojúhelník stejně jako Ivaškovi. Taška je přisuchozipovaná na podběhu.
Skřínka pod oknem - tam je notes a tužka na tankování, kabel k MP3
Skřínka pře spolujezdkyní - návod na použití a mapa, papíráky a jiný bordel
Skřínka pod sedadlem spolujezdce - toaletní papír. Ale protože už jsem ulomil dvakrát plastové packy, bude tam asi dlouho.
Skřínka pod volantem - prázdná
Prostor ve dveřích - hadr na okno
Popelník - nevím kde je
Asi tak. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 10:54 am Post subject: Re: Na co pouzivate odkladacie skrinky? |
|
|
Gek wrote: |
Taška je přisuchozipovaná na podběhu.
|
Ako? môžeš vysvetliť? _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
ikoala

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 11:21 am Post subject: |
|
|
ta modra taska, ve ktere vsechno je ma na spodni strane suchy zip, resp. jeho pulku, ta druha je cely ten podklad vzadu v kufru, takze si ji muzes "prilepit" kam chces a musim rict, ze drzi opravdu fest  |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 11:43 am Post subject: |
|
|
A čo tým riešim? Lebo podla mna nič. Tak či tak, to mám v kufri. A ak potrebujem odviezť toho viac, tak tu modrú tašku prehadzujem ako sa dá.
Len mna zaujíma, či sa to neda dajako pridat do priestoru s rezervou. Tú tašku aj tak nepotrebujeme otvárať každý den?. Musím to mrknúť. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Thu Jul 10, 2008 1:22 pm Post subject: |
|
|
Přesně jak to vysvětlil Ikoala. Tašku přisuchozipuješ na podběh zezadu a řešíš tím to, že ti nikde nevadí a je hezky stranou uklizená. Neblemcá se při jízdě po kufru a vcelku nezabírá místo. Jinak nevím co bych tam dával. Možná flašku vína, ale jen sedminku. Jiná by se tam asi nevešla.
Zkrátka je to přilepené, schované a nepřekáží to.
Asi tak. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Jul 10, 2008 9:55 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Přesně jak to vysvětlil Ikoala. Tašku přisuchozipuješ na podběh zezadu a řešíš tím to, že ti nikde nevadí a je hezky stranou uklizená. Neblemcá se při jízdě po kufru a vcelku nezabírá místo. Jinak nevím co bych tam dával. Možná flašku vína, ale jen sedminku. Jiná by se tam asi nevešla.
Zkrátka je to přilepené, schované a nepřekáží to.
Asi tak. |
Přesně tak!!!!!  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jul 11, 2008 9:06 am Post subject: |
|
|
aj ja mam tu modru tasku so suchym zipsom .... a ked potrebujem natrepat plny kufor (a tazka zavadzia) , tak tu tasku umiestnim presne takto:
 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Miko

|
Posted: Sun Jul 13, 2008 4:43 pm Post subject: |
|
|
Ja tu tasku nosim presne, ako Dulius a mam s tym pokoj. _________________ Ford Fusion 1,4 Duratec Rival X |
|
Back to top |
|
 |
|