View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gaston

|
Posted: Wed Feb 13, 2008 3:35 pm Post subject: |
|
|
Takže jste na tom lépe jak já... stále čekám... Nejspíš jsme nezvolil nejvhodnějšího dealera... řekl bych , že to je rekord v čekání .... _________________ Ford Fusion 1.4 Ebony,Tango |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Wed Feb 13, 2008 8:25 pm Post subject: |
|
|
Zistoval som stav, tak v Ziline maju nejake na predajni. BA caka zasielku tak do 2 tyzdnov. |
|
Back to top |
|
 |
jiri
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 10:40 pm Post subject: |
|
|
[quote="duves"]Potvrzuji, v sobotu jsem byl v žilině objednat F Tonic Rival X 1, 6 a dnes už mám fkaturu a do 10 dnů pro něj jedu. Je to skladový model 2007 ( ale ve VIN codu jsem ho ještě nenašel). Těším se na něj, ještě řeším zimní obutí, zda by ho nedali levněji.
Jiri |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 9:39 am Post subject: |
|
|
Tak ja se vcera dockal
A ta nova barva blazer docelka ujde, vypada upne jinak, nez nam ukazovali pred 14 dny v jine prodejne. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:27 am Post subject: |
|
|
ichta wrote: | Tak ja se vcera dockal
A ta nova barva blazer docelka ujde, vypada upne jinak, nez nam ukazovali pred 14 dny v jine prodejne. |
super .. tesim sa s tebou ...
neskor sprav pekne fotky a ukaz nam svojho krasavca _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:24 am Post subject: |
|
|
S tim samozrejme pocitam,ale napred chci provest mensi kosmeticke uprasvy pomoci te chromove folie,jak tu jeden kolega ukazoval. Chteli bychom to na masku a pak i na vrchni hranu bocnich ochranych list a mozna kolem oken. Jeste by to chtelo chromovany liziny. Ale jsem zvedav jak to nakonec dopadne  |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:41 am Post subject: |
|
|
ichta wrote: | S tim samozrejme pocitam,ale napred chci provest mensi kosmeticke uprasvy pomoci te chromove folie,jak tu jeden kolega ukazoval. Chteli bychom to na masku a pak i na vrchni hranu bocnich ochranych list a mozna kolem oken. Jeste by to chtelo chromovany liziny. Ale jsem zvedav jak to nakonec dopadne  |
Ako? co? ake chromove folie? |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:45 am Post subject: |
|
|
duves wrote: |
Ako? co? ake chromove folie? |
bola tu debatka o chromovanej prednej maske .. pre tych, ktori ju mame v ciernej farbe .. nalepis na to chromovu pasku _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:37 pm Post subject: |
|
|
Presne tak, chci si to trochu polepit chromovanou paskou nebo stribrnou folii. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
duves

|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|