View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 4:27 pm Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Ta skřínka pod oknem svítí ????????????  |
nn, myslí se ta před spolujezdcem dole, co se vyklápí....  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
xxnobodyxx

|
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Tue Jul 01, 2008 1:10 pm Post subject: |
|
|
Tak to by zaujímalo aj mna kedy svieti? ja som bola raz potme v aute chvílu svietila a odvtedy už nie. Musim znovu zatvorit otvorit? alebo? a ako dlho svieti? _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 2:34 pm Post subject: |
|
|
Mně teda nesvítí  _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 5:44 pm Post subject: |
|
|
Ta skříňka naproti spolujezdci svítí,ale musíš mít zaplí světla.Třeba i parkovačky. |
|
Back to top |
|
 |
joko69
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 6:19 pm Post subject: |
|
|
Ať zapnu co chcu stejně to nesvítí  _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
majlou.x

Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 8:34 pm Post subject: |
|
|
A máš otevřenou přihrádku??---nééé si dělám srandu... otevři ji a koukni se na horní hranu zhruba v 1/3 zprava tam by měl bejt spínáč.......takovej černej hubenej malej čudlik,když na něj zatlačíš tak by to mělo pérovat(nech rozvícený světla) a hned za nim je výřez kde by měla bejt ukrytá žárovka v tom výdlabu....... |
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 6:34 am Post subject: |
|
|
No ked som bola po tme v aute (doma na dvore - niečo som zabudla v aute), tak nebežal motor a ani svetla nesvietili, a v skrinke sa zažlo o chvílu zhaslo a to bolo prvý a posledný krát. Včera som skúsila, že som zapla horné svetlo a otvorila skrinku a zase nič. OK dnes vyškúšam zapnúť tie parkovačky čo to urobí.  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
scorsese
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 7:45 am Post subject: |
|
|
Tak mne zadne svetlo v odkladaci schrance nesviti Asi zalezi na modelu a roku vyroby...... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Wed Jul 02, 2008 6:30 pm Post subject: |
|
|
Fraga wrote: | No ked som bola po tme v aute (doma na dvore - niečo som zabudla v aute), tak nebežal motor a ani svetla nesvietili, a v skrinke sa zažlo o chvílu zhaslo a to bolo prvý a posledný krát. Včera som skúsila, že som zapla horné svetlo a otvorila skrinku a zase nič. OK dnes vyškúšam zapnúť tie parkovačky čo to urobí.  |
Nám to svítí ještě,když se odemkne auto, protože máme uvítací světla (ty by měly mít všechny Ebony) a pak to svítí po dobu, než ty světla zhasnou a pak to zhasne taky....  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
Fraga

|
Posted: Thu Jul 03, 2008 8:42 am Post subject: |
|
|
Ivašek presne toto ma napadlo tie včera som to skúšala s tým zapnutím svetiel a ide to a vtedy mi cvaklo, že ako som vtedy po tme odomkla auto a chvílu sa rozsvietlili svetlá (uvítacie) tak na tu chvílu mi svietila aj priehradka záhada vyriešená  _________________ FF Flair X 1,6i Duratec 5/2008 Black Panther alias Čérna kočka |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Thu Jul 03, 2008 9:45 am Post subject: |
|
|
To vyzkouším. Sice mi to přijde trochu nelogické, do kastlíku se neleze jen při uvítacích fanfárách. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

|
Posted: Thu Jul 03, 2008 9:49 am Post subject: |
|
|
Fraga wrote: | Ivašek presne toto ma napadlo tie včera som to skúšala s tým zapnutím svetiel a ide to a vtedy mi cvaklo, že ako som vtedy po tme odomkla auto a chvílu sa rozsvietlili svetlá (uvítacie) tak na tu chvílu mi svietila aj priehradka záhada vyriešená  |
 _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Tue Aug 26, 2008 10:13 pm Post subject: |
|
|
Tak už mi jde špatně zavírat taky skřínka před spolujezdcem. Musí se buď hodně nadzvihnout , nebo s ní třísknout ( žena ).
Tak doufám, že to v servisu opraví. Taky se mi oloupalo pogumování uchytky levých dvěří. To by asi taky nemělo.
Jinak po 8 500 km nic podstatného. Dolíček ve dveřích od nějakého hodného spoluparkovatele. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
ichta
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 7:25 am Post subject: |
|
|
Vim,ze to uplne nesouvisi,ale me schranka pred spolujezdcem funguje dobre,ale furt mam otevrenou schranku pod volantem. Ten zobacek co to ma drzet zavreny je hned vohlej. Sice ju nepouzivam a ani mi nezavazi,ale vadi mi ten pocit,ze to tam furt trci otevreny
Asi to prilepim natvrdo. _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
 |
|