View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haplo602
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 2:35 pm Post subject: Re: Skvelé príslušenstvo!! |
|
|
DUDIS wrote: | To ma teda nasrali!
neviem či sa to tu rozoberalo ale dnes som menil kolesá a to skvelé náradie ktoré sa tak skvelo vyberá z priestoru pod rezervou sa pri prvej demontáži a montáži zimných pneu. posralo... tie hrany sa poodtláčali a tú výsuvnú páku som hneď ohol
Ten materiál je taký mekučký až strach a neviem či s ním ešte niečo urobím.. |
jo presne to sa mi stalo niekde som to aj pisal. kupil som bezpecnostne matice a pri vymene som ho hned na druhej co som uvolnoval roztiahol )) odvtedy mam v aute dva ine a poriadne .... pre istotu.
len zdvihak musim este vymenit za nieco funkcne. _________________ Ford Fusion 1.6 TDCI Urbanite-X (Tango) / 2008
Kia Carnival III 2.9 CRDi EX /2006 |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 5:54 pm Post subject: Re: zdvihák |
|
|
King24 wrote: | Ja som si zvykol na tento zdvihák...
|
Něco takového jsme taky jednu dobu měli u Feldy
Rozhodně lepší než ten co je ve FoFu _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 6:00 pm Post subject: |
|
|
ja mam auto 3 a pol roka a zatial som s tymto prislusenstvom problem nemal. A to ako je upevnene mi v podstate nevadi
a mojim dvihakom este aj svokrovi auto dviham, hehe _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
kuna
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 8:45 pm Post subject: |
|
|
Tento jsem měl v Citroenu jako originál, vozil se s rezervou pod autem (v obalu) a byl vždy funkční.
Popravdě, myslel jsem, že něco takového mám i ve FoFu, nenapadlo mě to zkontrolovat. _________________ Ford Fusion (Fučík) 1,4 59kW Ebony, Red Tango, 5/09 |
|
Back to top |
|
|
Kormi
|
Posted: Thu Oct 15, 2009 10:36 pm Post subject: Re: Skvelé príslušenstvo!! |
|
|
DUDIS wrote: | To ma teda nasrali!
neviem či sa to tu rozoberalo ale dnes som menil kolesá a to skvelé náradie ktoré sa tak skvelo vyberá z priestoru pod rezervou sa pri prvej demontáži a montáži zimných pneu. posralo... tie hrany sa poodtláčali a tú výsuvnú páku som hneď ohol
Ten materiál je taký mekučký až strach a neviem či s ním ešte niečo urobím.. |
Je to skutečně pouze pro nouzovou výměnu - na pravidelné používání si raději kupte skutečně něco funkčnějšího, i když mám za sebou tu noční zkušenost za deště ,o které psal MY TB a zvedák to vydržel už se mi ale nepodařilo přišroubovat zpět rezervu do úchytu v kufru po opravě defektu- _________________ Ford Fusion 1,4 -16V -Ebony Blaser 1/09
Ford Grand C Max-1,9 Tdi 12/13
http://fusion.fordclubs.org/nase5.html
MOTTO: ..je jedno čím jezdíš ,ale jezdi jako člověk |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|