View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jun 10, 2008 11:28 am Post subject: centralny odchod na zraz z KE (vychodne Slovensko) |
|
|
Takze mohli by sme ist spolu ...
ja planujem ist samozrejme v piatok, mozno okolo obeda, alebo skor.
Eventualne by sa dalo ist aj spodnym tahom, kde sa vyhneme Ziline ... vo Zvolene by sme odbocili na Ziar a smer hore na TN. ( je to dokonca o par km kratsie ako vrchom)
Na obed, resp. najest sa planujem v Trencine, v jednej restike, kde poznam majitela. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Tue Jun 10, 2008 5:06 pm Post subject: |
|
|
Piatok okolo obeda beriem. Trasa spodna mi tiez vyhovuje, co sa tyka jedla cestou mame aj Zvolensku slatinu, kde sa da tiez dobre najest, ale nemam problem sa prisposobit. Miesto stretnutia nejake parkovisko napr. pri hypermarkete Optima ? _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 8:10 am Post subject: |
|
|
Getrag wrote: | Piatok okolo obeda beriem. Trasa spodna mi tiez vyhovuje, co sa tyka jedla cestou mame aj Zvolensku slatinu, kde sa da tiez dobre najest, ale nemam problem sa prisposobit. Miesto stretnutia nejake parkovisko napr. pri hypermarkete Optima ? |
v pohodke .. Optima je dobra volba ...
ja budem jest naisto v tom Trencine, ale ostatni sa mi nemusite prisposobit. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Fri Jun 13, 2008 10:02 am Post subject: |
|
|
aby som bol presny, pojdem sa najest do tohto podniku:
http://www.restauracia-rotunda.sk/
ak prideme viaceri, sef nam spravi specialnu cenu .. len to musim vopred rezervovat, lebo piatky poobede maju narvate ... ja pocitam, ze by sme tam prisli okolo tej 15tej az 16tej , ked vyrazime okolo obedu. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:27 pm Post subject: |
|
|
citujem kamosa:
môžme pokrstiť aj nový gril na prasa , čo sme vybudovali na terase,mám tu jedného kamaráta Srba , čo tu žije , môže urobiť balkánske špeciality -Čevapi a pleskavicu...
 _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jun 23, 2008 6:20 pm Post subject: |
|
|
zatial ideme 3 auta z KE ... ja, dj double a getrag ... vraj, ked chceme ist na kemp sa ubytovat, ze tam musime byt do 16tej ... zajtra to overim telefonicky ... ak je to tak, tak musime z KE vyrazit skor ako na obed, aby sme stihli sa najest v tom Trencine
takze zmenime odchod predbezne na 10:00 ... miesto stretka parkovisko pri Optime ako sme uz pisali ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
pirat

|
Posted: Mon Jun 23, 2008 6:26 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | zatial ideme 3 auta z KE ... ja, dj double a getrag ... vraj, ked chceme ist na kemp sa ubytovat, ze tam musime byt do 16tej ... zajtra to overim telefonicky ... ak je to tak, tak musime z KE vyrazit skor ako na obed, aby sme stihli sa najest v tom Trencine
takze zmenime odchod predbezne na 10:00 ... miesto stretka parkovisko pri Optime ako sme uz pisali ... |
Pozn. Dj obdrzal tuto info od nejakej starsej divne rozpravajucej tety Kazdopadne mame rezevacky aj v Shellke, takze prideme a uvidime. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
 |
dj-double
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 7:27 pm Post subject: |
|
|
ahojte
tak sa nam to uz blizi,ano tu info mam od pani z kempu,takze odchod okolo 10.00 suhlasim +-,pozeral som trasy,spodkom cez zvolen je to podla PC Autoatlasu 333km a vrchom cez Poprad atd. je tp 334 km.Neviem sice ake cesty su spodom,ale vrchom je to potom celkom vela dialnic,to uz bude na vas vodicoch.Ja iba tak pisem co si myslim,ale mozem sa mylit,sak ono mne je to jedno,ja si dam jedno dve tri chladene na cestu a vy mi budete iba sladko zavidiet,takze si volame este vo stvrtok a upresnime asi.PS,volal som s MADMAXom,povedal,ze sa chysta,ale mozno to v piatok koli skuske nestihne,ale prist urcite chce.DULIUS este raz gratulujem,to sa nedoplatis hihi. _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
Back to top |
|
 |
dj-double
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 7:46 pm Post subject: |
|
|
este asi vezmem kotlik na gulas 20 l a pristeresok taky 3*3m,mozno sa zide,hlavne berme peniazky,maso a podobvne veci sa daju urcite kupit a v CZ _________________ SKYPE - dj-double
predtym : FORD Fusion 1.4i 16V Duratec, tango cervena,2006
FIAT Doblo Panorama,1,4 16V,biely šíp,mikrobus
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW |
|
Back to top |
|
 |
scoop_sk

|
Posted: Mon Jun 23, 2008 7:50 pm Post subject: |
|
|
Ano, ja beriem aj gril, klobasky pokupime po ceste alebo proste "niekde"  |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jun 24, 2008 8:24 am Post subject: |
|
|
Dj double, nezabudni na situaciu okolo PB a ZA ... robia tam dialnice a su tam zapchy a my tam pojdeme okolo obedu .. spodkom je lepsie ist.
Co myslis, preco vsetci do BA chodia z Kosic spodkom?
kazdopadne zistime den predtym aka je situacia a uvidime ... nevylucujem ani hornu cestu a mozno nou aj pojdeme .. ved pohodka, uvidime Tatry, Liptovsku Maru, tam sa mozme na par minut aj zastavit nie? ...
a ohladom mäsa .. ja nejake uz kupujem tu a dam do auto chladnicky ...
ale po ceste samozrejme budu obchody, hypermarkety, takze neni problem sa niekde zastavit ....
zatial tolko ...
Ja som si dnes telefonicky zarezervoval ten apartman (dozvedel som sa teraz ze nie je v kempe, ale niekde v priestoroch byvalej colnice), volal som aj so starostom, ziaden problem. Na ten cas som sa nespytal  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
scoop_sk

|
Posted: Tue Jun 24, 2008 5:09 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Dj double, nezabudni na situaciu okolo PB a ZA ... robia tam dialnice a su tam zapchy a my tam pojdeme okolo obedu .. spodkom je lepsie ist.
Co myslis, preco vsetci do BA chodia z Kosic spodkom?
kazdopadne zistime den predtym aka je situacia a uvidime ... nevylucujem ani hornu cestu a mozno nou aj pojdeme .. ved pohodka, uvidime Tatry, Liptovsku Maru, tam sa mozme na par minut aj zastavit nie? ... |
Co sa tyka cesty vrchom, vo stvrtok cestujem do Ziliny na prijimacky na VS, je dost mozne, ze pojdeme autom s rodicmi, takze cestu okolo ZA by som zmapovat mohol, a nasledne by som vam dal vediet ako to okolo Ziliny vyzera  |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Tue Jun 24, 2008 5:21 pm Post subject: |
|
|
vyborne scoop ... cestujeme doobedu a okolo obeda, viem ze tam su cesty preplnene v spicke, t.j. od tej 15tej, to uz tam nebudeme, tak to checkni  _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Tue Jun 24, 2008 7:25 pm Post subject: |
|
|
Na tie voľné cesty v okolí Žiliny mimo špičku,ako si písal,by som sa moc nespoliehal.Bývam v Žiline a je to rôzne.Kolóny nebývajú načasované a vznikajú niekedy dosť rýchlo,ale aj sa rozpustia.Situácia v Strečne závisí od toho či sa tam niečo deje,a prejazd Žilinou keď si naplánuješ cez Považský Chlmec,nemusel by si sa zdržať a na diaľnicu sa môžeš pripojiť až v Púchove,ak chceš.Ber to iba ako môj názor a postreh. _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 7:35 am Post subject: |
|
|
Vdaka durco, pozriem sa na mapu a nieco vymyslime. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|