Ford Auto Web

Fusion Forum - Forum majitelov a priaznivcov auta Ford FUSION   |  Pozri si Ford Auto Web

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

centralny odchod na zraz z KE (vychodne Slovensko)
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 11:28 am    Post subject: centralny odchod na zraz z KE (vychodne Slovensko) Reply with quote

Takze mohli by sme ist spolu ...
ja planujem ist samozrejme v piatok, mozno okolo obeda, alebo skor.

Eventualne by sa dalo ist aj spodnym tahom, kde sa vyhneme Ziline ... vo Zvolene by sme odbocili na Ziar a smer hore na TN. ( je to dokonca o par km kratsie ako vrchom)

Na obed, resp. najest sa planujem v Trencine, v jednej restike, kde poznam majitela.
pirat

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

Piatok okolo obeda beriem. Trasa spodna mi tiez vyhovuje, co sa tyka jedla cestou mame aj Zvolensku slatinu, kde sa da tiez dobre najest, ale nemam problem sa prisposobit. Miesto stretnutia nejake parkovisko napr. pri hypermarkete Optima ?
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Jun 13, 2008 8:10 am    Post subject: Reply with quote

Getrag wrote:
Piatok okolo obeda beriem. Trasa spodna mi tiez vyhovuje, co sa tyka jedla cestou mame aj Zvolensku slatinu, kde sa da tiez dobre najest, ale nemam problem sa prisposobit. Miesto stretnutia nejake parkovisko napr. pri hypermarkete Optima ?

v pohodke .. Optima je dobra volba ...
ja budem jest naisto v tom Trencine, ale ostatni sa mi nemusite prisposobit.
dulius
Site Admin

PostPosted: Fri Jun 13, 2008 10:02 am    Post subject: Reply with quote

aby som bol presny, pojdem sa najest do tohto podniku:

http://www.restauracia-rotunda.sk/

ak prideme viaceri, sef nam spravi specialnu cenu .. len to musim vopred rezervovat, lebo piatky poobede maju narvate ... ja pocitam, ze by sme tam prisli okolo tej 15tej az 16tej , ked vyrazime okolo obedu.
dulius
Site Admin

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

citujem kamosa:

môžme pokrstiť aj nový gril na prasa , čo sme vybudovali na terase,mám tu jedného kamaráta Srba , čo tu žije , môže urobiť balkánske špeciality -Čevapi a pleskavicu...

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
dulius
Site Admin

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

zatial ideme 3 auta z KE ... ja, dj double a getrag ... vraj, ked chceme ist na kemp sa ubytovat, ze tam musime byt do 16tej ... zajtra to overim telefonicky ... ak je to tak, tak musime z KE vyrazit skor ako na obed, aby sme stihli sa najest v tom Trencine

takze zmenime odchod predbezne na 10:00 ... miesto stretka parkovisko pri Optime ako sme uz pisali ...
pirat

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
zatial ideme 3 auta z KE ... ja, dj double a getrag ... vraj, ked chceme ist na kemp sa ubytovat, ze tam musime byt do 16tej ... zajtra to overim telefonicky ... ak je to tak, tak musime z KE vyrazit skor ako na obed, aby sme stihli sa najest v tom Trencine

takze zmenime odchod predbezne na 10:00 ... miesto stretka parkovisko pri Optime ako sme uz pisali ...

Pozn. Dj obdrzal tuto info od nejakej starsej divne rozpravajucej tety Smile Kazdopadne mame rezevacky aj v Shellke, takze prideme a uvidime.
dj-double

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

ahojte
tak sa nam to uz blizi,ano tu info mam od pani z kempu,takze odchod okolo 10.00 suhlasim +-,pozeral som trasy,spodkom cez zvolen je to podla PC Autoatlasu 333km a vrchom cez Poprad atd. je tp 334 km.Neviem sice ake cesty su spodom,ale vrchom je to potom celkom vela dialnic,to uz bude na vas vodicoch.Ja iba tak pisem co si myslim,ale mozem sa mylit,sak ono mne je to jedno,ja si dam jedno dve tri chladene na cestu a vy mi budete iba sladko zavidiet,takze si volame este vo stvrtok a upresnime asi.PS,volal som s MADMAXom,povedal,ze sa chysta,ale mozno to v piatok koli skuske nestihne,ale prist urcite chce.DULIUS este raz gratulujem,to sa nedoplatis hihi.
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dj-double

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

este asi vezmem kotlik na gulas 20 l a pristeresok taky 3*3m,mozno sa zide,hlavne berme peniazky,maso a podobvne veci sa daju urcite kupit a v CZ
SUZUKI Vitara 1,4 turbo,4x4,automat, 140 koni
TOYOTA Proace City Verso benzin,biela,96KW
Back to top
scoop_sk

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, ja beriem aj gril, klobasky pokupime po ceste alebo proste "niekde" Very Happy
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Dj double, nezabudni na situaciu okolo PB a ZA ... robia tam dialnice a su tam zapchy a my tam pojdeme okolo obedu .. spodkom je lepsie ist.

Co myslis, preco vsetci do BA chodia z Kosic spodkom?

kazdopadne zistime den predtym aka je situacia a uvidime ... nevylucujem ani hornu cestu a mozno nou aj pojdeme .. ved pohodka, uvidime Tatry, Liptovsku Maru, tam sa mozme na par minut aj zastavit nie? ...

a ohladom mäsa .. ja nejake uz kupujem tu a dam do auto chladnicky ...
ale po ceste samozrejme budu obchody, hypermarkety, takze neni problem sa niekde zastavit ....

zatial tolko ...

Ja som si dnes telefonicky zarezervoval ten apartman (dozvedel som sa teraz ze nie je v kempe, ale niekde v priestoroch byvalej colnice), volal som aj so starostom, ziaden problem. Na ten cas som sa nespytal Smile
scoop_sk

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

dulius wrote:
Dj double, nezabudni na situaciu okolo PB a ZA ... robia tam dialnice a su tam zapchy a my tam pojdeme okolo obedu .. spodkom je lepsie ist.

Co myslis, preco vsetci do BA chodia z Kosic spodkom?

kazdopadne zistime den predtym aka je situacia a uvidime ... nevylucujem ani hornu cestu a mozno nou aj pojdeme .. ved pohodka, uvidime Tatry, Liptovsku Maru, tam sa mozme na par minut aj zastavit nie? ...

Co sa tyka cesty vrchom, vo stvrtok cestujem do Ziliny na prijimacky na VS, je dost mozne, ze pojdeme autom s rodicmi, takze cestu okolo ZA by som zmapovat mohol, a nasledne by som vam dal vediet ako to okolo Ziliny vyzera Smile
Back to top
dulius
Site Admin

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

vyborne scoop ... cestujeme doobedu a okolo obeda, viem ze tam su cesty preplnene v spicke, t.j. od tej 15tej, to uz tam nebudeme, tak to checkni Smile
durco

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Na tie voľné cesty v okolí Žiliny mimo špičku,ako si písal,by som sa moc nespoliehal.Bývam v Žiline a je to rôzne.Kolóny nebývajú načasované a vznikajú niekedy dosť rýchlo,ale aj sa rozpustia.Situácia v Strečne závisí od toho či sa tam niečo deje,a prejazd Žilinou keď si naplánuješ cez Považský Chlmec,nemusel by si sa zdržať a na diaľnicu sa môžeš pripojiť až v Púchove,ak chceš.Ber to iba ako môj názor a postreh.
dulius
Site Admin

PostPosted: Wed Jun 25, 2008 7:35 am    Post subject: Reply with quote

Vdaka durco, pozriem sa na mapu a nieco vymyslime.
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Akcie, zrazy, informácie pre Fusionistov All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum