View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
peca
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 7:53 am Post subject: Držák gps |
|
|
tak zatím mám držák gps přilepený na palubovce na levém rohu té prostřední otevírací skříſky (otevirám ji pak i s držákem). Tam mi to zatím vyhovuje. Na sklo sem to nedával, protože garmin má krátký držák a musel bych ho lepit vysoko a to už by moc bránil ve výhledu _________________ Fusion Ambiente 1.25, 03/2007, klima, Radio CD 6000, Garmin Nuvi 300
best 6.1 l/100km, nyni 7,3 |
|
Back to top |
|
|
joko69
|
Posted: Mon May 26, 2008 7:07 pm Post subject: |
|
|
Já mám držák na levé straně, protože mě GPSka vadila ve výhledu a ještě horší byl ten káblík, na levo je to v pohodě a káblík se pěkně sková kolem dveří a pod volantem _________________ Ford Fusion, Ebony 5D 1.4 Duratec /barva:DEEP NAVY/tmavě tónovaná skla / Mio C520 / 9/2007 |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Tue May 27, 2008 8:19 am Post subject: |
|
|
Já mám navigaci vedle sebe. Ovšem je velmi drahý provoz, ale zase je spolehlivá. Jen se někdy hádáme, když dost rychle nelistuje v mapě. Mám u ní dvě mapy. Jedna je velmi podrobná, ale to zase nevigace nestíhá listovat a špatně se v ní orientuje, druhá mapa je naopak v měřítku menčím a tedy výhodnědnější pro orientaci.
Další obrovskou výhodou je, že si moje navigace MŽ 1, pamatuje cestu i zpět, což u mě opravdu nejde. Já mám ale zase velikou výhodu, že jsem všude poprvé. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Tue May 27, 2008 9:57 am Post subject: |
|
|
A držiaky nechavate v aute stale?
Nie je to lakadlo pre zlodejov? Nejaky pako si pomysli, ze GPS-ka bude v skrinke a rozmlati koli tomu bocne sklo (uz tu daco bolo ohladne nejakych CD). _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
dan
|
Posted: Tue May 27, 2008 10:52 am Post subject: |
|
|
Gek wrote: | Já mám navigaci vedle sebe. Ovšem je velmi drahý provoz, ale zase je spolehlivá. Jen se někdy hádáme, když dost rychle nelistuje v mapě. Mám u ní dvě mapy. Jedna je velmi podrobná, ale to zase nevigace nestíhá listovat a špatně se v ní orientuje, druhá mapa je naopak v měřítku menčím a tedy výhodnědnější pro orientaci.
Další obrovskou výhodou je, že si moje navigace MŽ 1, pamatuje cestu i zpět, což u mě opravdu nejde. Já mám ale zase velikou výhodu, že jsem všude poprvé. |
Ja mam podobny model, oznaceny je tusim MŽ2. Ziadne Made in China, ale poctivy slovensky vyrobok. A navyse ma v sebe zabudovane bezpecnostne funkcie - stale ma upozornuje: Chod pomalsie, Videl si tu znacku?, Nepredbiehaj! _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
|
gaston
|
Posted: Tue May 27, 2008 11:30 am Post subject: |
|
|
Ale tyhle navigace MŽ1 a MŽ2 asi netaháte z auta s sebou? To asi nikdo neukradne...
A docela Vám závidím, moje MŽ co se týká navigace nějak nefunguje... asi špatný hardwaire... ale měnit to nechci, zas umí jiné věci. _________________ Ford Fusion 1.4 Ebony,Tango |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Tue May 27, 2008 12:17 pm Post subject: |
|
|
Svou navigaci jsem si oblíbil a tak si ji beru sebou z auta. I třeba na houby. Já bych bez ní zabloudil. A to všude.
To upozornění mi taky funguje.
Až si tohle moje moje MŽ 1 přečte, budu mít asi destrukci obličeje hartwarem dodadým k MŽ 1. Konkretně se to jmenovalo Sada nádobí. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Tue May 27, 2008 10:08 pm Post subject: |
|
|
Ja nemam rad navigaciu co sa neda vypnut takze tie MZ1 a MZ2 premna niesu , preto mam uz 4 roky stary pocket pc s GPS a doposial natom beha aj Tomtom aj Igo. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
MzourCZ
|
|
Back to top |
|
|
DR
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 8:50 pm Post subject: Re: Držák |
|
|
Teď se dá koupit tomtom One V3 za cca 3000 Kč, v ceně je držák, autronabíječka, kabel k PC a mapy CZ, SK, PL, HU. Za ty prachy IMHO stojí za zvážení. _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
|
sedlaq
|
|
Back to top |
|
|
Liboro
|
Posted: Wed Oct 15, 2008 9:14 pm Post subject: |
|
|
No ja nemám navigaciu, na SVK sa myslim ani nedá zablúdiť (resp. vždy sa dá nájsť cesta) a do zahraničia chodim Fusionom minimalne. Ja dávam prednosť radšej pasivnému radarovému dektoru Beltronics Vektor BEL 960.
http://www.antiradar.sk/rsadmin/foto/priloha_1214810885.pdf
Ale ako píšu aj oni, treba chodiť hlavne bezpečne, človek, ktorý ma cit pre auto a najazdený dostatočný počet kilometrov vie jazdiť rýchlo a bezpečne a chváli sa tým, koľko má najazdených kilometrov bez nehody, nie koľko rozbil aút.... _________________ EX:Fusion 1,4 TDCI Comfort Family,Deep blue metalíza,r.v.12/2004,Fusion 1,6 16V GHIA,blue jeans met.,r.v.5/2005,
Now:BMW X3 20xD,r.v.2010,červená met.,VW Polo 1,2TSI,7st.DSG,r.v.2011,červená žiarivá |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Oct 16, 2008 7:45 am Post subject: |
|
|
Liboro wrote: | No ja nemám navigaciu, na SVK sa myslim ani nedá zablúdiť (resp. vždy sa dá nájsť cesta... |
Navigacia nie je na to ako nezabludit, ale ako najst rychlo to, čo treba. Kedysi som chodil na služobky, po pobockach nasej firmy. V malych mestach nebol problem, ale problemom boli Košice, Bystrica, Žilina....Navigaciu som nemal. Problemom nebolo zabludenie medzi BA-Košicami. Takže len tolko som chcel. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
primi
|
Posted: Fri Apr 24, 2009 9:37 pm Post subject: |
|
|
Nemáte někdo namontovaný držák brodit ProClip? Našel jsem na Fusiopna dvě varinty:
http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=853798
http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=853797
ale ani jedna se mi úplně nelíbí. Chtěl bych mít držák blíže k řidiče, takže ten první moc nechci, ale ten u řidiče se mi nezdá, protože je před výdechy větrání.
Ideálně by se mi líbíl tento který je ale do fiesty:
http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=853731
(DOPLNĚNO: teď koukám, že by byl ale dost schovaný pod volantem, takže to taky ne)
Nemáte zkušenost, zda by šel na Fusiona? Nebo který držák brodit používáte, a jak jste s ním spokojení? _________________ Ford Fusion EBONY, Blazer, 1.4 Duratec, 59kW, Comfort Sony, tmavě tónovaná skla od B sloupku, 3/2009
Last edited by primi on Sat Apr 25, 2009 9:14 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Gil
|
|
Back to top |
|
|
|