View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jun 23, 2008 10:25 am Post subject: |
|
|
hned sa vyjadrim ... to centralne stretnuti bude u 2.kempu, pri rybniku, hned sem hodim blizsie info.
Necham, ale zoznam ucastnikov zase nie je aktuzlizovany, musim to zase rucne dopisat
takze centralne stretko:
KEMP 1 - u rybníka ten klidnější a bude v podstatě jen pro nás. Je tam to prostranství s tím přístřeškem.
pozri mapa: http://www.imghosting.eu/view.php?img=mapa_12.jpg
P.S. este stale nevieme ci bude volna plocha pre nas na sutaze .... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
durco

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 5:53 pm Post subject: |
|
|
A o ktorej plánujete centrálne stretko? Poprípade o ktorej a dokedy sa tam asi zdržíte? Budú určite rôzne časy príchodov, tak aby som sa vedel aj ja zorientovať, lebo inak nemám na nikoho kontakt. Prídeme v piatok, možno niekedy okolo 18:00. A v sobotu bude tiež nejaký zraz na centrálnom stretku? _________________ Ford Fusion , 1.4 16V 11/2006, Tonic, 15" |
|
Back to top |
|
 |
bias

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 6:41 pm Post subject: Chcelo by to dať informácie o zraze viditeľne na web |
|
|
Chcelo by to dať program na web, aby sa každý ľahko zorientoval. Takto musím lúskať celú tému. Zdá sa mi to chotické.  _________________ Strieborný Ford Fusion 1,4 16V benzín, r.v. 9/2007, 6,84 L /100 km. Mám rád spoľahlivé autá. |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
durco wrote: | A o ktorej plánujete centrálne stretko? Poprípade o ktorej a dokedy sa tam asi zdržíte? Budú určite rôzne časy príchodov, tak aby som sa vedel aj ja zorientovať, lebo inak nemám na nikoho kontakt. Prídeme v piatok, možno niekedy okolo 18:00. A v sobotu bude tiež nejaký zraz na centrálnom stretku? |
piatok od 18tej ... sobota od tej 13tej ... stale u toho kempu u rybnika, to som uz pisal ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Wed Jun 25, 2008 7:31 pm Post subject: Re: Chcelo by to dať informácie o zraze viditeľne na web |
|
|
bias wrote: | Chcelo by to dať program na web, aby sa každý ľahko zorientoval. Takto musím lúskať celú tému. Zdá sa mi to chotické.  |
nemyslim si ze je to chaoticke, kto web sleduje nema problem + zajtra posielam emaily vsetkym zucasnenim so zakladnymi informaciami ...
kazdopadne info o centralnom stretku som hodil na web zrazu http://fusion.fordclubs.org/1cszraz.html _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 6:28 pm Post subject: Re: Chcelo by to dať informácie o zraze viditeľne na web |
|
|
quote="dulius
nemyslim si ze je to chaoticke, kto web sleduje nema problem + zajtra posielam emaily vsetkym zucasnenim so zakladnymi informaciami ...
kazdopadne info o centralnom stretku som hodil na web zrazu http://fusion.fordclubs.org/1cszraz.html[/quote]
Čekáme na e-mail a on nepřichází a nepřichází....  _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 9:26 am Post subject: |
|
|
Hlavně jedte opatrně. Bude mazec na silnicích. Začaly dnes prázdniny. Bude velké stěhování národů.  _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Fri Jun 27, 2008 9:29 am Post subject: |
|
|
Hlavně jedte opatrně. Bude mazec na silnicích. Začaly dnes prázdniny. Bude velké stěhování národů. .
Novinky.cz - "Od pátku do neděle, kdy očekáváme zvýšení provozu, proběhne cca 40 dopravně bezpečnostních akcí okresního charakteru. "
Více na _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
 |
Majo74
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 9:51 am Post subject: |
|
|
Prajem šťastnú a pohodovú cestu, Fuzáči. Nech Vám to dopadne úspešne, až sa na budúce zídeme v hojnejšom počte. _________________ FF Flair X 1,4 Duratec Tango metalíza 4/2008 |
|
Back to top |
|
 |
Ivašek a spol.

Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
|
Back to top |
|
 |
Miky21
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 1:30 pm Post subject: |
|
|
Ja vyjizdim zitra rano ve 4:00,snad to do jedne hodiny stihneme
U Hradce Kralove mame sraz s DAHOem a pak jedeme spolu,takze dorazime v sobotu v 13:00 (snad,bude hoooooooodne provoz,vsichni jedou na dovoleny)
Takze ahoj na srazu _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi Doratorq 92PS dalk.central modra Navy 02/2004 |
|
Back to top |
|
 |
Gek

|
Posted: Sat Jun 28, 2008 1:30 pm Post subject: |
|
|
Tak my jsme už doma. Mrzelo mě, že jsme vás museli opustit tak rychle, ale prostě to jinak nešlo. Věrce bylo hrozně zle, teď jsme dojeli a to jsme vyjeli o půl deváté. Teď už leží v posteli s hadrem na hlavě. Ale často jsme stáli v lese, když už Veruška nemohla jet dál. Nevím co to na ní hoplo.
Jsem mor rád, že i ten jeden večer jsem mohl s vámi pobýt a poznat dobrou partu lití, kolem dobrého autíčka.
Pokud mám něco platit, vyrovnám to. Sbalili jsme to tak rychle, že jsem si ani nevyzvedl vizitky a hlavně je nezaplatil. Tak to musím vymyslet jinak. Vezmu je určitě.
Fusióky máte moc hezké. Cestou zpět jsem jich taky hodně potkal.
Tak ahoj zase někdy přátelé. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Mon Jun 30, 2008 7:49 am Post subject: |
|
|
Ahojko Geku, je mi luto, ze ste museli odist, ale som rad ze som Vas spoznal. Napis mi email a vybavime nejako tie vizitky ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
|