View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin

|
Posted: Sun Nov 04, 2007 10:44 am Post subject: |
|
|
ale ved to tu piseme dookola, ze mas nejaky nepodarok, tak preco sa stale pytas, ze nerozumies tomu, ze Ti to tak zerie, ze mas tie problemy a tak.
Mal si proste smolu ... a mozno sa Ti spotreba znizi, po case. _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 6:01 pm Post subject: |
|
|
Mam podozrenie, ze pod prezyvkou Matrix sa vlastne skryva Matrixova svokra. Musi mat totiz posledne slovo.
P.S. svokra = tchyne = mother in law _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
dulius Site Admin

|
Posted: Thu Nov 08, 2007 9:23 am Post subject: |
|
|
Martrix: uz to naozaj prehanas. Uz mi to ani nepripada zaujimave ...
edit: Tvoje prispevky, kde si napisal len FF som zmazal, bolo ich asi 4 ... neviem co si tym myslel, ale pri opakovanom pisani blbosti budem nuteny zasiahnut inak. _________________ admin Fusion webu
Last edited by dulius on Thu Nov 08, 2007 1:54 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
dan
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 9:38 am Post subject: |
|
|
Jedno ale treba uznat. Matrix aj napriek vsetkym peripetiam, ktore si s FoFu zazil, nestraca zmysel pre humor a ironiu. Zelam mu, aby jeho treti FoFu splnal vsetko, co uviedol vo svojom poslednom prispevku. _________________ FoFu Champion Ebony 1,4 16V, 7/07, Modrá Tonic |
|
Back to top |
|
 |
Matrix

|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:21 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | Martrix: uz to naozaj prehanas. Uz mi to ani nepripada zaujimave ...
edit: Tvoje prispevky, kde si napisal len FF som zmazal, bolo ich asi 4 ... neviem co si tym myslel, ale pri opakovanom pisani blbosti budem nuteny zasiahnut inak. |
Chtel jsem je take smazat uplne, ale neslo mi to, tak jsem je umazal a preulozil. Mazal jsem je protoze tady opravdu nema smysl uvadet objektivni stav veci. Fusion je dilensky nepovedene auto. Ale na webu (prakticky) fan clubu Fusionu to zkratka nema cenu popisovat. _________________ Matrix |
|
Back to top |
|
 |
DR
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:25 pm Post subject: |
|
|
Matrix wrote: | .... Fusion je dilensky nepovedene auto. Ale na webu (prakticky) fan clubu Fusionu to zkratka nema cenu popisovat. |
Já měl IMHO podstatnou připomíku. Tvůj Fusion je dílensky nepovedené aut, ale ty to paušálně vztahuješ na všechny. Nicméně přesto bych čekal, že si to rozumní lidé dokážou vysvětlit bez takový emocí, jaké tady z obou stran zavládly . _________________ administrator www.forum.fordclubs.org
Ford Mondeo ST200 HB |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Mon Jun 23, 2008 9:22 am Post subject: |
|
|
Ja som s tym na reklamacii este nebol. Som objednany na 1.jula. Celkom dobry program na dovolenku, behat po servise.  _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
|
Back to top |
|
 |
destroy
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 8:52 pm Post subject: |
|
|
hmm, zaujimave, to vyzera ako keby to kvapkalo niekde hore okolo tesnenia a pretekalo cez tie rebriny. Skus tesnenie navrchu prezriet. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
 |
MajoV
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 9:23 pm Post subject: |
|
|
Moze to byt podla mna cez svetlo. Ta poloha zhruba sedi. _________________ Ford Fusion Flair |
|
Back to top |
|
 |
duves

|
Posted: Tue Jun 24, 2008 5:17 am Post subject: |
|
|
Nech hlada servis. Ak sa to vyskytlo mne, moze byt, že take dačo poznaju. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
 |
|
Back to top |
|
 |
belas

|
Posted: Tue Aug 26, 2008 8:58 pm Post subject: je to normální ? |
|
|
Dnes jsem vyndal vzduchový filtr , že ho vyfoukám.Ale koukám ,že je celý promaštěný od oleje. Tak jsem se hned zastavil u nás ve Fordu co si o tom myslí. Je to prý normální-něco o tom ,že je blízko klikovce a všechna olejová mlha jde k filtru. Mně se to nezdálo,promaštěný filtr po 7000km nemůže podle mně pořádně fungovat.Tak jsem si zavolal ještě do Fordu v Pardubicích- mám se s tím stavit, že to prověří .Tak dám vědět. Co si o tom myslíte? _________________ Fusion 1,4 16V, Champion ebony, tonic 9/2007 |
|
Back to top |
|
 |
|