View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 3:20 pm Post subject: vizitky Fusionistov II. |
|
|
Zdravim ...
ubehla urcita doba odkedy som daval robit vizitky a mam pocit, ze je na case, aby som ich zase dal zopar spravit a mohol ich Vam poslat ...
takze len to zhrniem ...
O vizitkach bol topic tu: http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=348
Nakoniec sme sa zhodli na tejto vizitke, ktoru som dal spravit a nasledne aj poslal zopar ludom:
Takze mozte sa vyjadrit, kto ma este zaujem ... a nieco vymyslime. Popripade by sa dali spravit aj dve verzie, jedna pre CZ, ale zatial to nikomu nevadilo (posielal som tieto vizitky aj do Ciech) _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 4:41 pm Post subject: Re: vizitky Fusionistov II. |
|
|
Podle mě by bylo dobré udělat i CZ ať se to rozroste.....Jelikož bych dal nějakýmu Čechovi vizitku se Slovenským textem...to podle mě vypadá jako nějaká hloupost...ale to je věc názoru zase na druhou stranu....pokud by to šlo chtěl bych taky nějaký vizitky. |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:31 pm Post subject: |
|
|
Já bych si s dovolením také vzal .... pár vizitek. Mohou být tak jak jsou. Slovenské. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:32 pm Post subject: |
|
|
takze chlapi, kto ma zaujem, dopiste aj pocet kusov ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:35 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | takze chlapi, kto ma zaujem, dopiste aj pocet kusov ... |
10 ks pro začátek,ale jestli chceš tak to naskenuj a pošli mi to mejlem...bude to rychlejší..já si to pak vytisknu. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:57 pm Post subject: |
|
|
majlou.x wrote: | 10 ks pro začátek,ale jestli chceš tak to naskenuj a pošli mi to mejlem...bude to rychlejší..já si to pak vytisknu. |
tak bud chces original vizitky, alebo nie
ak nie, tak naco ti to mam skenovat, ked tu vyssie vidis original obrazok ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 9:08 pm Post subject: |
|
|
Procetl jsem puvodní diskusi. Ta první, modrá se mi o trochu líbila víc, ale zelená bude taky dobrá. Návrh s logem Ford se mi nelíbí. Nehlede k tomu, za autorská práva a podobné hovadiny. I kdyz by mohli být radi, ze je propagujeme Pripadají mi moc oficielní, strohé a nemám rád cizí nápisy.
Zelených beru 30 kusů. Pokud by to šlo, rozdelil bych je carou na pul. Kousek od kraje vlevo i v pravo. Nevím jestli je 30 hodne nebo málo. Uvidíme. A beru Slovenské. Web je slovenský, tak i vizitky.
Kdyztak budou nejaké na srazu ??
Placení a přebrání vyřídím s kamarádem z KE ( pokud to jsou Kosice ) On už je ke mě dostane tajným kanálem . _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 9:34 pm Post subject: |
|
|
dulius wrote: | majlou.x wrote: | 10 ks pro začátek,ale jestli chceš tak to naskenuj a pošli mi to mejlem...bude to rychlejší..já si to pak vytisknu. |
tak bud chces original vizitky, alebo nie
ak nie, tak naco ti to mam skenovat, ked tu vyssie vidis original obrazok ... |
jasně,že origoš. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 10:33 pm Post subject: |
|
|
Gek: oukej, ta ciara by sa tam dala graficky dorobit ...
takze 30 ks, pohodka ... zatial teda mame 40 ks
ja si vezmem aspon 30 tiez ...
ono neni problem to poslat, alebo na zraze Vam to vsetkym donesiem ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Fri May 02, 2008 2:04 pm Post subject: |
|
|
Takze ako priatelia? mam dat robit tie vizitky a donesiem ich na zraz, alebo nie?
zatial sa tu ozvali len dvaja ludia ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
panmilan
|
Posted: Fri May 02, 2008 7:50 pm Post subject: |
|
|
Ano dones |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue May 06, 2008 4:24 pm Post subject: |
|
|
panmilan wrote: | Ano dones |
co znamena dones? donesiem Ti jednu vizitku, alebo chces 100?
chlapi, skuste byt trosku konkretnejsi.
Ved sa tam stretneme, tak mam spravit 10 vizitiek, ci 500, alebo sa mam na to vykaslat?
anyway, dnes pred Carefourom som dal vizitku chlapikovi, normalne len cumel na mna, hehe a pekne podakoval, o webe nevedel _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
Ivašek a spol.
Joined: 29 Mar 2008 Posts: 3292 Location: Dětmarovice, okres Karviná
|
Posted: Tue May 06, 2008 5:00 pm Post subject: |
|
|
Taky bychom si nějaké vizitky vzali...asi 20-30 (záleží také na ceně). _________________ Ford Fusion "4x4" EBONY, Blue Ocean, 1.4 Duratec, Comfort X, PP, fólie, 3/2008
http://picasaweb.google.sk/Ivasekaspol/FordFusion# |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
|
Posted: Tue May 06, 2008 5:38 pm Post subject: |
|
|
From Dulius...já bych si moc rád vzal,ale zatim nemám Fofíka,takže mě až příště....Myslel sem,že ho budu mít,ale zatím ještě nic....Vpátek jedu k prodejci,zeptat se na pár věcí,tak se zkusím zeptat kdy to bude. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:10 pm Post subject: |
|
|
Ivašek a spol. wrote: | Taky bychom si nějaké vizitky vzali...asi 20-30 (záleží také na ceně). |
http://fusion.fordclubs.org/forum/viewtopic.php?t=348
tu som pisal aj o cenach, tie sa nezmenili ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
|