View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiří podzimek
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 7:26 pm Post subject: koupit Fusion??? |
|
|
Ahoj vsichni,
tak jsem si chtel taky koupit Fusiona, libi se mi a ted ta akce, jenze jsem pri hledani informaci narazil na vase forum a na Autorecenze a dost me to vydesilo. Problemy jako je velký hluk, vysoká spotreba (pri dnesnich cenach), nekvalitni dilenske zpracovani, tupy motor 1,4 to jsou jen ty nejcasteji se opakujici zavady. Nerad bych naletel na fordovu marketingovou akci, prece jen 300000 tisic je pro me hodne penez. Poradte, opravdu je to takova hruza?
Diky Jirka |
|
Back to top |
|
|
xxnobodyxx
|
|
Back to top |
|
|
ichta
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 9:01 am Post subject: |
|
|
Myslim,ze fusion neni dokonaly a nejmladsi model,ale nadmerny hluk ci nekvalitni dilenske zpracovani a vysoka spotreba k nim urcite nepatri
A hlavne pri koupi na slovensku,dostanes za cca 305 000Kc spickove auto s veskerou vybavou co jde mit _________________ Fusion 1.4 champion ebony, blazer;comfort X, boční airbagy, MP3; unor/08 |
|
Back to top |
|
|
jader
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 5:50 pm Post subject: Kúpiť Fusion? |
|
|
Musíš si určiť priority pre využitie auta. Vybrať niekoľko modelov a značiek v adekvátnej cenovej hladine s požadovaným vybavením a skúsiť testovacie jazdy. Ak by si sa riadil iba referenciami na internete tak nikdy si nekúpiš žiadne auto. |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 7:00 pm Post subject: |
|
|
Tak tak tu nikto nepise co vsetko na aute je dobre ale vsetko je zle, ked pobehas fora uvidis ze vsade su chyby. Vcera som siel na Forde Tourneo Connect 1,8 TDCi a hucal viac ako moj cize som spokojny. Nieje to ticho ako benzin ale ked sadnem do nejakeho ticheho auta citim sa zle ci mi bezi motor alebo nie. A ked pustim radio hluk motora nepocujem
Kazdopadne kazde auto aj rovnaky model je ine. Proste ak mas smolu na kus behas pol roka po servisoch kym to nedaju dokopy. _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
jiri
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 7:22 pm Post subject: Re: koupit Fusion??? |
|
|
[quote="jiří podzimek"]Když chceš silný motor 1,6 tak si zajeď do SR tam dáš díky marketingové politice a slevovým akcím za kompletně vybavený Fusion cca 325 tis, Kč. To je rozdíl oproti ceníkové ceně v ČR asi 120 tis. Kč také díky silné koruně. Tady to dáš (vč. metalízy a Construct)za akční model 1,4 s průměrnou výbavou. |
|
Back to top |
|
|
majlou.x
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 102 Location: Vysočina okr. Jihlava
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 10:58 pm Post subject: Re: koupit Fusion??? |
|
|
jiří podzimek wrote: | Ahoj vsichni,
tak jsem si chtel taky koupit Fusiona, libi se mi a ted ta akce, jenze jsem pri hledani informaci narazil na vase forum a na Autorecenze a dost me to vydesilo. Problemy jako je velký hluk, vysoká spotreba (pri dnesnich cenach), nekvalitni dilenske zpracovani, tupy motor 1,4 to jsou jen ty nejcasteji se opakujici zavady. Nerad bych naletel na fordovu marketingovou akci, prece jen 300000 tisic je pro me hodne penez. Poradte, opravdu je to takova hruza?
Diky Jirka |
Nesmíš se bát,takhle nikdy nic nekoupíš......sice na každéšprochu pravdy trochu,ale ani jedno auto na světě není dokonalý.
Ve svý kategorii jeden z nejlepších vozů a co se týče poruchovosti???
Tohle myslím nemá ani cenu komentovat....Fordu patří druhá příčka...a vem na to jed,že němci sou v testech hoooodně pečlivý,
http://auto.etrend.sk/17497/auto-poradna/opel-meriva-sa-prejavil
Last edited by majlou.x on Sat Mar 15, 2008 11:34 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 11:03 pm Post subject: |
|
|
Skusim len strucne:
Ak by si siel na hociaky iny web o inom aute, nasiel by si tam minimalne tolko chyb na aute ako na tomto ... samozrejme, napriklad by tam ludia nemuseli nadavat na nejake platene podbehy na aute za 800 000 Sk, ale to uz je o inom ... _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 7:59 am Post subject: |
|
|
Bez debaty, je to tak. Vsetky znacky maju svoje muchy. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
scmel
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 6:16 am Post subject: Re: koupit Fusion??? |
|
|
Myslím si, že koupí FF neprohloupíš. Já jsem také četl i negativa, ale já si nemohu stěžovat. Je fakt, že můžeš natrefit na špatnýkus, ale to se ti stane třeba i u mazdy, toyoty aj. Při mé zkušební jízdě jsem jel nějakou očesanou a škaredou verzí a zvažoval jsem, zda do toho jít. Ale rozhod jsem se, že ho vezmu a byl jsem mile překvapen, když jsem své autíčko uviděl poprvé a hned jsem se do něj zamiloval. Provedení všech částí perfektní. Dnes s ním jezdím a nelituji toho. Sice spotřeba je vyšší, než udává výrobce, ale moje krátké toulky do práce jsou toho důsledkem, to samé má na vině zimní obutí - spotřeba v zimě je kolem 7,3 l a v létě 6,9 l. Nedávno jsi také mohl na netu číst článek, že FF se ocitl na třetím místě v testování ojetin do tří let a to společně s WV golf. Předčily ho jen mazdy. Fabia byla někde na 44 místě s jednou tolkou poruchovostí (výsledky TÜV). Takže suma sumárum - jestli hledáš auto na denní použití, rodinného typu a středním komfortem, FF je ideální řešení. |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 8:39 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Bez debaty, je to tak. Vsetky znacky maju svoje muchy. |
S tím bych nesouhlasil. Například audi Arabského šejcha, celá ze stříbra, kterou jsem viděl na obrázku, mouchy určitě nemá. Je sice jen jedna na světě, a dalo by se za ni koupit asi 30 Fofíků, a to cenu oooo jen odhaduji, ale mouchy tam jistě nebudou.
Na autech pro neurozené se chyb vždy a všude najde dost, ale nic nepřekonatelného. Ale jak zde již bylo napsáno. Fofík je dobře vybavené auto za dobré peníze. I když má drobné nedostatky naše nadšení pro něj neutuchá. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
duves
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 10:13 am Post subject: |
|
|
Jaj, ale ja som myslel na auta v rozsahu +- 50 tisic okolo FoFu. _________________ FoFu 1.4 Duratec 59 kW, RIVAL X, metaliza Tango
|
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 10:21 am Post subject: |
|
|
duves wrote: | Jaj, ale ja som myslel na auta v rozsahu +- 50 tisic okolo FoFu. |
Já vím To byl takový paradox a extrem. Taková mnemotechnická pomůcka, že prostě mušky se vyskytují v této cenové kategorii. Dokonalost je drahá. Asi tak. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
Fraga
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 12:07 pm Post subject: |
|
|
Nestrašte ma lebo žiadny Fufník nebude... |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 1:21 pm Post subject: |
|
|
Ale Frago, tohle je antistrašící a Fofíka chválící debata. A je pojmutá jako spíše úsměvná, řekl bych. Kup Fufníka a přijeď ho ukázat na sraz Fufníků. Já se tam už moc těším.
PS: Fufník je super název. Škoda, že mě to nenapadlo. Měl bych Fufníka. Takhle mám Fofíka. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
|
Back to top |
|
|
|