View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mia
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:48 pm Post subject: Lepšia a lepšia výbava |
|
|
Ospravedlňujem sa, ak tu táto téma už niekde je, nemám čas hľadať a prelúskavať sa tým, chcem sa len v rýchlosti podeliť o svoje dojmy.
Tak som dnes videla inzerát na Fusion novej kolekcie Rival X. Keď sme kupovali pred pol rokom v lete nového Fusiona, hovorili sme si, že lacnejší už asi nebude a ani v lepšej výbave, že nie je na čo čakať. A možno trochu škodoradostne sme sa pozerali na tých, čo si FF kupovali pred nami, za vyššiu cenu a v chudobnejšej výbave.
Prvú facku sme dostali, keď si známi kupovali Fusiona v zime. V cene mali navyše aj zimné pneu. s diskami, ktoré nás stáli pri vybavovaní auta na zimu 10 tis. Sk - bez diskov.
A ďalšia facka teraz. Za tú istú cenu, ako sme auto kupovali my, dnes môže mať záujemca FF so šiestimi airbagmi namiesto dvoch, parkovacím aistentom a 16" kolesami...
Asi sa neoplatí ponáhľať. Mysleli sme, že keďže sa má Fusion prestať vyrábať, lepšia ponuka už nepríde. No možno sa dočkáme ešte ďalších prekvapení.
http://www.ford.sk/page.php?url_id=177 |
|
Back to top |
|
|
Gek
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 8:58 am Post subject: |
|
|
S tím bych si dovolil nesouhlasit. Pokud clovek neco chce, má si to koupit. Cekáni je na prd. Napr. televize. Koupil jsem pred lety televizi. Za pul roku byla o polovinu levnejsi a zena rikala. Vidis, to más z toho ze vsechno chces mit hned. Ale to je blby argument. Dnes tu TV koupim za zlomek ceny puvodni. Ale celou dobu bychom koukali do kamen nebo si namalovali obrazek na bedynku od jablek. To same s auty. Trh se syti a akce budou stale lakavejsi a lepsi. Dnes je FoFik v akci s bonusem 110 000. Kdyz jsem kupoval Feldu, nedostali jsme nic. I bocni listy jsem si musel priplatit. _________________ Pohodove kilometry bez šílencu a pamatujte " Festina lente "
FoFík 1,4 Duratec, Ebony + MP3. Hejbací zrcátka, ruční A/C. Barva Červená metla - Tango. Unor / 2008. Je nádherný, je milý a je prodaný. Už dělá radost jinde. |
|
Back to top |
|
|
jiri
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 6:45 pm Post subject: Re: Lepšia a lepšia výbava |
|
|
To jsem si myslel před 14 dny taky. Objednal jsem RIVAL X 1,6 a před týdnem vydali nový ceník, kde za stejnou cenu je metalíza v základní ceně. Já za ni musel připlatit 13000 Sk a přesto že nemám ještě auto převzaté už to nejde vrátit zpět podle prodejce. To by naštvalo i kliďase. |
|
Back to top |
|
|
pirat
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 6:50 pm Post subject: Re: Lepšia a lepšia výbava |
|
|
jiri wrote: |
To jsem si myslel před 14 dny taky. Objednal jsem RIVAL X 1,6 a před týdnem vydali nový ceník, kde za stejnou cenu je metalíza v základní ceně. Já za ni musel připlatit 13000 Sk a přesto že nemám ještě auto převzaté už to nejde vrátit zpět podle prodejce. To by naštvalo i kliďase. |
Vratit to ide ale zalezi kolko by si zaplatil pokutu. Ak menej ako ta metaliza pripadne tam je este nieco navise vo vybave tak sa ti to oplati _________________ 1.4 TDCi Tango-cervena metaliza |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|