View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ladus
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 9:08 am Post subject: |
|
|
Cara wrote: | @Ladus: A který servis? |
Charouz na Poděbradský (Praha 9) |
|
Back to top |
|
|
budkacik
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 8:36 pm Post subject: |
|
|
Uz mi vrzga nielen palubovka a pod zadnym sedadlom, ale aj niekde na pravom boku. Skusim to pri prvej servisnej prehliadke nadhodit, uvidime.
Napisem, co sa stalo
Ale inak je to auto super, akurat mam jemny sluch. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 7:05 am Post subject: |
|
|
budkacik wrote: | Uz mi vrzga nielen palubovka a pod zadnym sedadlom, ale aj niekde na pravom boku. Skusim to pri prvej servisnej prehliadke nadhodit, uvidime.
Napisem, co sa stalo
Ale inak je to auto super, akurat mam jemny sluch. |
alebo slabo Ti hra hudba _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 8:24 am Post subject: |
|
|
na servisnej sa o "mini" problemoch so mnou nechceli ani bavit, aj to tam odmietol napisat do spravy. Ze si mam prist inokedy to riesit. Ale podstatne veci vyriesili _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
Nové aktuálne testy na vodičák len tu:
https://www.kvizmajster.sk/
https://www.kvizmajster.sk/vodicak/ |
|
Back to top |
|
|
Ladus
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 6:44 pm Post subject: Vrzání |
|
|
Tak snad konečně výhra nad vrzáním v pravé zadní části auta - alespon doufám. Vrzání údajně způsobuje nějaký lanovod ve spodku auta. Dneska jsem byl v servisu a po zkušební jízdě po všelijakých hrbolech tam asi něco obalili (raději jsem nechtel vedet co tam provedli) a vrzání přestalo. |
|
Back to top |
|
|
dulius Site Admin
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 7:33 am Post subject: Re: Vrzání |
|
|
Ladus wrote: | Tak snad konečně výhra nad vrzáním v pravé zadní části auta ...
... a vrzání přestalo. |
gratulujem, si stastny muz _________________ admin Fusion webu |
|
Back to top |
|
|
tribula
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:27 pm Post subject: |
|
|
Tiez mi nieco v aute hrkotalo, vzadu v pravo. Bol som s tym dnes v servise. Premazali mi zamky vo dverach, a zadnych sedadlach a co ja viem co este...udajne to tam najcastejsie hrkotava a... div divuci, hrkotanie nacisto prestalo a ako bonus mi umyli auto...zrejme sa uz nemohli pozerat ake ho mam spinave zlaty servis v ba _________________ Ford Fusion 1,4 TDCi 08/2006 |
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:16 pm Post subject: |
|
|
no pekne, problem je ze taketo veci sa radi vracaju a po zaruke to uz nebude ten zlaty servis ktory si prave zazil Dufajme ze ti to vyriesili permanentne. _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
|
Back to top |
|
|
ALAF
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 8:30 pm Post subject: |
|
|
tak me to delal zamek na sklapeni operadla sedacky. omotal jsem tu pevnou cast isolacni paskou a mam klid _________________ FF 1,4 TDCI, r.v.2002 |
|
Back to top |
|
|
zorb
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 10:56 am Post subject: Re: Vrzání |
|
|
Zdravim.
Mam stejnou zkusenost - vrze lanovod rucni brzdy - je uchycen v plastovém držáku do podlahy. Tim se ten zvuk prenasi do vnitřku auta.
Ladus wrote: | Tak snad konečně výhra nad vrzáním v pravé zadní části auta - alespon doufám. Vrzání údajně způsobuje nějaký lanovod ve spodku auta. Dneska jsem byl v servisu a po zkušební jízdě po všelijakých hrbolech tam asi něco obalili (raději jsem nechtel vedet co tam provedli) a vrzání přestalo. |
|
|
Back to top |
|
|
scorsese
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 3:18 pm Post subject: |
|
|
Chlapi ! V patek jsem uklizel auto uvnitr, protoze jsem jel v sobotu na svatbu a pri umyvani zadnich dveri jsem si vsimnul, ze vnitrni plastovy kryt zadnich (patych) dveri nedoleha asi tak 3-5 mm - nebyl zcela dotahnuty sroubek Taj jsem ho dotahnul a lehce jsem prosel cely vnitrek auta. Jeste par dalsich nebylo uplne dotazenych.
Tak mne napadlo jestli ty divny zvuky (klepani) ktere nekdo ma, nezpusobuje nejaky nedotazeny dil...... _________________ Peugeot Partner Tepee - 1,6 Vti
ex : Peugeot 308 SW - 1,6VTi
ex : Fusion 1,4 16V - modrá ocean |
|
Back to top |
|
|
Ladus
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 9:05 pm Post subject: Re: Vrzání |
|
|
zorb wrote: | Zdravim.
Mam stejnou zkusenost - vrze lanovod rucni brzdy - je uchycen v plastovém držáku do podlahy. Tim se ten zvuk prenasi do vnitřku auta.
Ladus wrote: | Tak snad konečně výhra nad vrzáním v pravé zadní části auta - alespon doufám. Vrzání údajně způsobuje nějaký lanovod ve spodku auta. Dneska jsem byl v servisu a po zkušební jízdě po všelijakých hrbolech tam asi něco obalili (raději jsem nechtel vedet co tam provedli) a vrzání přestalo. |
|
Jestli se smím zeptat, jak jste tuto závadu opravil?
Mě to nevrzání vydrželo cca 2 měsíce. Minulý týden jsem byl v servisu znovu a chtěl jsem ukázat co s tím poprvé udělali. Oprava tkví v tom, že lanovod přitáhli zdrhovačkou a ohebný krk promazali olejem. Zatím je zase klid, ale je to jen do času než se olej znovu vypláchne vodou. Příště alespoň vím co namazat. |
|
Back to top |
|
|
zorb
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 12:42 pm Post subject: Re: Vrzání |
|
|
Já jsem to řešil poprvé, takže jsem to celé napatlal vazelínou - hlavně se mi zdálo, že nejvice vrže plastový držák lanovodu. Pokud se to bude opakovat, nasadím na to celé rozřízlou hadičku naplněnou vazelínou. Přeju mnoho úspěchů v boji s vrzáním )))
Ladus wrote: | zorb wrote: | Zdravim.
|
Jestli se smím zeptat, jak jste tuto závadu opravil?
Mě to nevrzání vydrželo cca 2 měsíce. Minulý týden jsem byl v servisu znovu a chtěl jsem ukázat co s tím poprvé udělali. Oprava tkví v tom, že lanovod přitáhli zdrhovačkou a ohebný krk promazali olejem. Zatím je zase klid, ale je to jen do času než se olej znovu vypláchne vodou. Příště alespoň vím co namazat. |
|
|
Back to top |
|
|
destroy
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 12:45 pm Post subject: |
|
|
vcera som to tiez musel nastriehat teflonovym sprayom. Myslim ze riesenie nie je, lebo u mna to napr. nerobi to ze by to drhlo bouden o kov ale samotna gumena objimka v spojeni s drziakom. Takze plati, kto maze ten jede _________________ Ford Fusion 1.4 TDCi 7/2006
|
Back to top |
|
|
majeje
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 6:53 pm Post subject: |
|
|
destroy wrote: | vcera som to tiez musel nastriehat teflonovym sprayom. Myslim ze riesenie nie je, lebo u mna to napr. nerobi to ze by to drhlo bouden o kov ale samotna gumena objimka v spojeni s drziakom. Takze plati, kto maze ten jede |
Zdravím som čerstvým majiteľom FF 1.4, všetko ide ako má len mám problém s vrzganím v zadnej časti, ako sa to popisuje aj v tomto threade, vrzganie je od pravých zadných dvier a dnes som si všimol, že keď otvorím zadné pravé dvere (detto ľavé zadné) a trochu nimi zatrasiem tak je počuť také hrkotanie, pričom pri predných dverách to nie je vôbec počuť tie su pri potrasení ok. Je to ok, alebo aj vy keď potrasiete zadné dvere počujete hrkotanie?
Za odpoveď vám vopred ďakujem! |
|
Back to top |
|
|
|